παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αφροδίτη - Ουρανός όψεις: σε σύνοδο, εξάγωνο, τρίγωνο, αντίθεση.

venus-uranus-aspects.jpg

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό

 Οι άνθρωποι με σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού στους γενέθλιους χάρτες τους είναι συνήθως πολύ μαγνητικά, ενδιαφέροντα και δυναμικά άτομα. Εκτιμούν τη φιλία στην αγάπη και η ειλικρίνεια των συναισθημάτων είναι η πιο σημαντική ποιότητα για αυτούς. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που θα γυρίσουν τη πλάτη τους στο γάμο, λέγοντας ότι αυτό που μετράει περισσότερο από ένα πιστοποιητικό γάμου είναι το πώς νιώθουν οι άνθρωποι ο ένας για τον άλλο. Αν και φιλικοί και συνήθως αρκετά πρόθυμοι να κάνουν φιλίες με ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα, τηρούν έναν απρόσωπο και μη δεσμευτικό τρόπο προσέγγισης. Περιφρονούν τα κοινωνικά προσχήματα. Παρά το γεγονός ότι πιστεύουν ακράδαντα ότι η δημοτικότητα είναι πολύ λιγότερο σημαντική από την ειλικρίνεια, είναι συχνά αρκετά δημοφιλείς άνθρωποι. Αγαπούν να είναι διαφορετικοί, και με πολλούς τρόπους είναι ανοιχτόμυαλοι όταν πρόκειται για την αγάπη και το ειδύλλιο. Παρόλα αυτά, μπορούν να είναι αρκετά διαλεκτικοί και μερικές φορές μη συνεργάσιμοι - ακόμα και εντελώς ανελαστικοί - όταν πρόκειται για το δικό τους «εσωτερικό κώδικα». Δεν είναι τόσο ευπροσάρμοστοι στις προσδοκίες των άλλων, όσο στις πεποιθήσεις τους για την ελευθερία και την αγάπη.

Με άλλα λόγια, αν και δέχονται εύκολα πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους στις ζωές τους, προσκολλώνται στενά στους δικούς τους τρόπους ζωής. Μερικοί φοβούνται το συμβιβασμό, θεωρώντας τον ως απώλεια της ατομικότητας. Το γούστο τους και το "στυλ" τους είναι διαφορετικό και πρωτότυπο. Αυτό μπορεί να επεκταθεί ακόμη και στην επιλογή ενός φορέματος καθώς και στο γούστο στην τέχνη, τα έπιπλα, τις ταινίες και ούτω καθεξής. Μερικές φορές ο Ουρανός προβάλλεται, και οι σύντροφοι που προσελκύουν αυτοί οι άνθρωποι έχουν τα Ουράνια χαρακτηριστικά της ανεξαρτησίας, πρωτοτυπία, αναξιοπιστία, ανακολουθία, και λατρεύουν την ελευθερία. Πρώην εραστές μπορεί να παραπονούνται ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν εκτιμούν πραγματικά την σχέση. Στην αγάπη και σε σχέση με το ερωτικό, τα πιο ελκυστικά πράγματα μπορεί να είναι αυτά που δεν έχουν ξαναγίνει ή «δεν θα έπρεπε» να γίνουν. Η ανάμιξη των πραγμάτων και ο πειραματισμός είναι σημαντικά για τους ανθρώπους με όψεις Αφροδίτης-Ουρανού.

 

Εναλλακτικές, σύντομες ερμηνείες:

* Είστε ευερέθιστος, αυθόρμητος και διεγείρεστε εύκολα συναισθηματικά και σεξουαλικά. Μπορεί να ερωτεύεστε πολύ γρήγορα και να έχετε ελάχιστη αυτοσυγκράτηση ή έγνοια για κοσμιότητα όταν ξυπνούν τα συναισθήματά σας. Ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο για σας να διατηρήσετε μια σχέση μόλις εξασθενεί το πρώτο κύμα ενθουσιασμού, ειδικά εάν ο σύντροφός σας είναι κατά βάση  συντηρητικό άτομο που δεν θέλει να αλλάξει ή να πειραματιστεί. Σας ταιριάζουν μη παραδοσιακές σχέσεις και η προσωπική ελευθερία είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς.

# Μόλις βρείτε την πνευματική διδασκαλία που σας ταιριάζει, είστε εντελώς και για πάντα γαντζωμένοι σε αυτό. Μέχρι να συμβεί αυτό, μπορείτε να αρχίζετε και να σταματάτε πολλές φορές. Όταν είστε στο σωστό δρόμο, τα ξεκινήματα και οι τερματισμοί τριγύρω αποτελούν κυκλικά ορόσημα στην ανάπτυξη του προσωπικού σας αξιακού συστήματος.

 http://cafeastrology.com/natal/venusuranusaspects.html

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...