παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΛΕΩΝ -έρωτας & σεξ

 tumblr_ll5cz55jNm1qhywizo1_500.gif

 virgo sex 2.png 

Εσείς που ανήκετε στο ζώδιο του λέοντα είστε τύποι που δεν κατακτώνται εύκολα, άσχετα αν εντυπωσιάζεστε και δείχνετε γρήγορα τη συμπάθεια ή την εκτίμησή σας για κάποιον ή κάποια. Κι αυτό επειδή είστε πολύ παρατηρητικοί, έχετε μεγάλη ικανότητα να ψυχολογείτε τις καταστάσεις και γνωρίζετε πώς να εκτιμήσετε σωστά τις «προσφορές» που σας κάνουν ή τη γνησιότητα των αισθημάτων εκείνων που διατείνονται πως σας αγαπούν. Βασικός κανόνας για όποιον ή όποια ενδιαφέρεται για την καρδιά σας είναι να σας δώσει εγγυήσεις πως μπορεί να φέρει εις πέρας σωστά και καλά οτιδήποτε κάνει και να έχει μαζί σας άψογη και ευγενική συμπεριφορά.

Η καλή θέληση και η ευχάριστη ατμόσφαιρα, επίσης, είναι κάτι που σας ενδιαφέρει πολύ στη σχέση σας. Μισείτε τη μιζέρια, την γκρίνια, τις μνησικακίες, τα φτωχά συναισθήματα. Βέβαια, συνηθίζετε να δραματοποιείτε πολλές φορές τις καταστάσεις στην αισθηματική ζωή σας, αλλά αυτό πηγάζει από την έμφυτη τάση σας να σκηνοθετείτε συχνά την ίδια τη ζωή σας. Πάνω απ' όλα χρειάζεστε κομπλιμέντα, το ουσιαστικό ενδιαφέρον του/της συντρόφου σας γι' αυτά που κάνετε, προσφέρετε ή δημιουργείτε και, κυρίως, καλοπροαίρετη συμπεριφορά. Απαιτείτε έμπρακτες αποδείξεις της αγάπης όλων εκείνων που σας εξομολογούνται τον έρωτά τους και, χωρίς να είστε σκληροί, έχετε την ανάγκη ή και την απαίτηση πολλές φορές να είναι υποτελείς σας.

Ωστόσο, δεν θα αδικήσετε τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας και ξέρετε να ανταποδίδετε με το παραπάνω σε ό,τι σας προσφέρει. Επίσης, είστε ιδιαίτερα ερωτικοί και αισθαντικοί και ζείτε κατά διαστήματα με πάθος τον έρωτα που νιώθετε για έναν άνθρωπο.

Είστε άλλο τόσο και συναισθηματικοί σε σημείο τέτοιο, ώστε να γίνεστε πολύ εύθικτοι, αν οι άλλοι δεν δείξουν την ανάλογη συμπεριφορά. Βέβαια, συγχωρείτε -αλλά δεν ξεχνάτε- εκείνους που έσφαλαν απέναντί σας, αρκεί να σας ζητήσουν συγνώμη για τις πράξεις τους.

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...