παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Τα πενθήμερα του Σκορπιού

Τα πενθήμερα του Σκορπιού

sss.png 

 

Κάθε ζώδιο χωρίζεται σε έξι πενθήμερα, τα οποία διαφοροποιούν το χαρακτήρα των ανθρώπων που γεννήθηκαν σε καθένα από αυτά και προκαθορίζουν τις δυνατότητες, τις τάσεις, αλλά και το βασικό τους πεπρωμένο. Η ανάλυση αυτή έχει να κάνει περισσότερο με την υποδιαίρεση του κύκλου των τεσσάρων εποχών και βοηθά τον καθένα να συνειδητοποιήσει τη φύση του και την αποστολή του.

 

25-27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ο γενναιόδωρος και καλότυχος ήρωας

Εσείς που ανήκετε στα πρώτο πενθήμερο του ζωδίου είστε άνθρωποι αισιόδοξοι και δυναμικοί. Μπορείτε να πετύχετε τους σκοπούς σας και είστε αγαπητοί στο κοινωνικό περιβάλλον σας. Διαθέσετε μια γλυκύτητα που πολλές φορές παραπλανεί, αφού δεν είναι χαρακτηριστική του μαχητικού ζωδίου σας. Έχετε, όμως και πείσμα και σταθερές αρχές, που ναι μεν δεν φαίνονται εύκολα, δεν παύουν όμως να υπάρχουν. Ζείτε μια «ηρωική» ζωή, αντιπαθείτε την γκρίνια και τη θλίψη και έχετε τη δύναμη να απεξαρτηθείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν, επιλέγοντας ακόμα και τη μοναξιά, αρκεί να νιώθετε ελεύθεροι και πάντα σε καλή σχέση με τον εαυτό σας.

 

28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ -1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Μια διορατική και μαχητική φύση

Εδώ έχουμε μια προσωπικότητα που δέχεται αλλά και εκφράζει τις ιδιότητες του Άρη. Μια ξεχωριστή φύση, που δεν καταλαβαίνουν εύκολα οι πολλοί, αλλά που κάνει αίσθηση για

τη γενναιότητά της, ίσως και για τις ψυχικές ή φυσικές ιδιορρυθμίες της. Διαθέτετε σημαντικά προτερήματα και έναν αγωνιστικό χαρακτήρα. Στο πενθήμερό σας ανήκουν οι ήρωες, οι μαχητές αλλά και μάρτυρες για ένα ιδεώδες ή για έναν υψηλό σκοπό.

Ποτέ δεν προδίδετε τα «πιστεύω» σας και ποτέ δεν εγκαταλείπετε την αποστολή σας. Συνήθως η συμπεριφορά σας είναι ριψοκίνδυνη και οι πράξεις σας χαρακτηρίζονται προάγγελοι καταστάσεων.

 

2-6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Ισχυρή προστασία και μακροζωία

Κι εδώ έχουμε μια δυναμική φύση, τον άνθρωπο-μηχανή του Σύμπαντος, που θα ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο σκοπό ή μια αποστολή. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε κατά κανόνα μεγάλη διάρκεια ζωής και μια αόρατη προστασία να σας ακολουθεί. Αν έχετε γεννηθεί φτωχοί η τύχη σας θα αλλάξει και θα πλουτίσετε στην πορεία της ζωής σας. Αν τύχει να αρρωστήσετε, θα γιατρευτείτε. Αν τύχει να δυστυχήσετε, θα βρείτε λύτρωση και θα αποκατασταθείτε. Ακόμα και μέσα από δυστυχίες ή εμπόδια, στο τέλος θα καταφέρετε να διακριθείτε και να υψωθείτε από την κόλαση στον παράδεισο, για τον οποίο η μοίρα σάς προορίζει.

tumblr_lilig2o6sv1qhywizo1_500.png 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...