παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΛΕΩΝ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΔΙΔΥΜΟ

ΛΕΩΝ - ο ωροσκόπος μου είναι ΔΙΔΥΜΟΙ

leo.png 

Ένας επικοινωνιακός Λέοντας, ιδιαίτερα επινοητικός αλλά και ευμετάβλητος. Ίσως από τους λίγους συνδυασμούς που

σας επιτρέπει να πάρετε γρήγορα αποφάσεις, να εκφράσετε απόψεις, να επικοινωνήσετε άνετα, να γίνετε δημοφιλείς. Μολονότι ο τρόπος που σκέφτεστε είναι υποκειμενικός, διαθέτετε μεγάλη ευφυΐα και έχετε το ταλέντο να μαθαίνετε και να αφομοιώνετε ό,τι βλέπετε και ακούτε και, μεταφέροντάς τα με ένα πολύ προσωπικό, δικό σας τρόπο, να δημιουργείτε μια νέα πραγματικότητα.

Η καριέρα σας θα είναι ενδιαφέρουσα αν ασχοληθείτε με

τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ, τη λύση δύσκολων επιχειρηματικών προβλημάτων, τη διδασκαλία ή την πολιτική. Δεν σας ενδιαφέρει να ζήσετε μια στατική ζωή και οι περισσότεροι από εσάς θα ταξιδέψετε πολύ και κάποιοι θα πάρετε την απόφαση να μεταναστεύσετε. Ουσιαστικά κατατάσσεστε στους «παίκτες» της ζωής. Πέρα από την οποιαδήποτε επαγγελματική διάκριση και οικονομική εξασφάλιση, που τη θεωρείτε απαραίτητη και μέσο προβολής, ο μεγάλος και μυστικός ταυτόχρονα σκοπός της ζωής σας είναι να επιβληθείτε στο περιβάλλον σας.

Στον έρωτα οι εμπειρίες σας είναι αρκετά ικανοποιητικές και άφθονες. Μολονότι δεν σας αρέσουν οι δεσμεύσεις, συχνά από νεαρή ηλικία κάνετε επενδύσεις γοητείας, σε μια προσπάθεια να αποδείξετε στον εαυτό σας τη δύναμη που μπορείτε να ασκήσετε στους άλλους. Κατά βάθος δεν είστε συναισθηματικοί τύποι, έχετε όμως την ανάγκη να νιώσετε ότι οι άλλοι σας αγαπούν.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...