παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2012- ΛΕΩΝ

Λέων

The-Lion-jupiter-in-leo.jpg

Το 2012 δεν θα σας λείψουν ούτε η τύχη ούτε οι ευκαιρίες για να υλοποιήσετε τους στόχους σας, κυρίως αυτούς που αναφέρονται στην καριέρα. Αρκεί να κάνετε τη σωστή προετοιμασία, να μη φοβηθείτε τη σκληρή δουλειά και να φανείτε συντηρητικοί στην αντιμετώπιση των οικονομικών θεμάτων. Ως το τέλος του καλοκαιριού όλα είναι με το μέρος σας και πολύ λίγα θα είναι εκείνα που θα σας ταλαιπωρήσουν. Κάποια δύσκολα θα ξεκινήσουν από τις 6/10, οπότε και θα περάσει ο Κρόνος στον Σκορπιό, αλλά ακόμη και εκεί κάτι θα σας σώζει, έστω και την τελευταία στιγμή.

 

ΕΡΩΤΑΣ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Το ζώδιό σας είναι το ζώδιο της αγάπης, είτε αναφερόμαστε στην ερωτική είτε στη φιλική αγάπη, και αυτές τις αγάπες θα τις γιορτάσετε με ποικίλους τρόπους μέσα στη νέα χρονιά! Μολονότι θα είστε αρκετά επιρρεπείς σε φλέρτ και ερωτικές ίντριγκες, πριν από το φθινόπωρο το ενδεχόμενο μιας σταθερής δέσμευσης δεν θα σας είναι και τόσο ελκυστικό. Τα σταθερά και τα σοβαρά θα έρθουν μάλλον στο δεύτερο εξάμηνο του έτους. Αν είστε δεσμευμένοι ή παντρεμένοι, εδώ και πολύ καιρό προσπαθήστε να ανανεώσετε τη σχέση σας προτού καταφθάσει το βαρύ πυροβολικό – ο Κρόνος στις 6/10- που θα δοκιμάσει τα συναισθήματά σας, αλλά και του συντρόφου σας. Αν είστε μόνοι, το 2012 όχι μόνο θα βρείτε ανταπόκριση στα ερωτικά σας καλέσματα, αλλά μπορεί να μπείτε και σε διλήμματα επιλογών ιδιαίτερα ως τις 7/8. Με Αφροδίτη και Δία στους Διδύμους, τα φλερτ, οι έξοδοι, η διασκέδαση και οι διακοπές δεν θα σας λείψουν όσο βαθιά και αν είναι η τσέπη σας, διότι αυτό ξεκινά από τη δική σας καλύτερη διάθεση. Επιπλέον, αν θέλετε να αποκτήσετε έναν απόγονο, η χρονιά προσφέρεται. Μετά τις 6/10 οι περισσότεροι θα θελήσετε να βάλετε πιο γερές βάσεις και να δημιουργήσετε τη δική σας οικογένεια.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Από το 2008 ο Πλούτωνας έχει περάσει στον τομέα της εργασίας, δημιουργώντας συνθήκες αλλαγής τόσο στις δομές όσο και στον τρόπο με τον οποίο δουλεύετε. Εκεί που το παλιό πεθαίνει θα γεννιέται κάτι καινούριο, όσο επώδυνη και αν φαντάζει η μετάβαση. Αν διαπιστώνετε ότι στη δουλειά ή στην επιχείρησή σας τα πράγματα δεν έχουν μέλλον, μη μένετε κολλημένοι! Μάλιστα, θα σας πρότεινα να βιαστείτε και ως το τέλος του καλοκαιριού είτε να έχετε αποχωρήσει είτε να προχωρήσετε σε πώληση μιας κακής επιχείρησης. Από την άλλη, το ίδιο διάστημα είναι και το καλύτερο για ξεκινήματα σε μια νέα δουλειά ή για το στήσιμο μιας νέας επιχείρησης. Ο Δίας στον τομέα της καριέρας ως τον Ιούνιο θα σας δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να κάνετε το μεγάλο βήμα στα επαγγελματικά. Όμως και μετά τις 11/6 η παρουσία του στους Διδύμους μαζί με τη βοήθεια της Αφροδίτης από το ίδιο ζώδιο, όπου κατά παρέκκλιση θα μείνει από τον Απρίλιο ως τον Αύγουστο, θα σας δώσει ευκαιρίες μέσω φίλων και συνεργατών προκειμένου να κάνετε τα επαγγελματικά σας όνειρα πραγματικότητα. Το 2012 προσφέρεται και για να ξανακαθήσετε στα θρανία, εμπλουτίζοντας το βιογραφικό σας με γνώσεις. Οικονομικά, ως τις αρχές Ιουλίου που παραμένει ο Άρης στην Παρθένο, τα έξοδα θα είναι αρκετά και τα έσοδα ίσως λίγο ψαλιδισμένα εξαιτίας μειώσεων, νομοθεσίας και συνθηκών. Ωστόσο, ο Άρης θα σας δώσει και τα εφόδια για να αναζητήσετε τρόπους να τα βελτιώσετε.

 

2012, Αφιέρωμα στα ζώδια από την Άση Μπήλιου (BHMagazino)

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...