παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ωροσκόπιο 2012 -Ζώδια Γης -Σχέσεις

Σχέσεις

Fever 09349.jpg 

Ταύρος – Πριν πιάσουν τα κρύα

Το να προσελκύσετε τους άλλους κοντά σας- φίλους, πελάτες, θαυμαστές, κοινό- μπορεί να μην είναι ακριβώς τόσο εύκολο ή στον βαθμό που θα επιθυμούσατε, αλλά είναι κάπως πιο εύκολο έως τον Οκτώβρη παρά από τον Οκτώβρη και μετά. Φυσικά και το πιο δημιουργικό αυτό διάστημα θα είναι καλύτερα για εσάς να το αξιοποιήσετε περισσότερο, φτάνει να μην το παρακάνετε γιατί πάντα ισχύουν κάποιοι κανόνες που καλό είναι να μην παρακάμπτονται. Σε μια περίοδο ερωτικής …ευεξίας μπορεί όλα να μας φαίνονται πιο απλά και φυσικά, και μπορεί να είναι, φτάνει να ην είστε ήδη βαριά δεσμευμένοι.

Αν διανύετε την ευτυχισμένη φάση μιας σχέσης και σκέφτεστε να την κάνετε πιο επίσημη μέσα από έναν γάμο ή μια συγκατοίκηση, προχωρήστε. Καλύτερα έως τον Ιούνιο ή και τις αρχές Αυγούστου. Μη λαμβάνεται υπόψη σας τα δίσεκτα και άλλα προληπτικά. Αν στα σχέδιά σας είναι ένας απόγονος, βάλτε μπρος και γρήγορα. Παιδί που μπορεί να γεννηθεί  έως τις 5 Οκτώβρη θα είναι πιο εύκολο και πιο βοηθητικό παρά μετά. Όμως, έως τον Ιούνιο και εσείς οι αμετανόητα προσκολλημένοι σε έναν γάμο ή μια σχέση που έχουν ουσιαστικά χαλάσει θα δείτε αν και κατά πόσο υπάρχει περίπτωση να ξαναζωντανέψουν. Για όλους, το διάστημα έως τον Ιούλιο μπορεί να φέρει κάτι καλό στον έρωτα.

 

Παρθένος – Έσο έτοιμος!

 

Η αδιάλειπτη παρουσία του Άρη  στο ζώδιό σας σίγουρα δεν συμβάλλει σε ένα ήσυχο, βατό και προβλέψιμο κλίμα γενικότερα.

Μπορεί να ανησυχείτε για εσάς και τα θέματά σας, αλλά διόλου απίθανο όλη η πίεση που θα περνάτε να έχει να κάνει με τον σύντροφό σας, τη φύση και τη σταθερότητα στην εργασία του, τις διαθέσεις και αισθήματά του που μπορεί να σκαμπανεβάζουν. Σε αυτό το φορτισμένο συναισθηματικά αλλά και πρακτικά διάστημα μπορούν να συμβούν σχεδόν τα πάντα. Να υπάρξει ένας θυελλώδης έρωτας, μια επεισοδιακή ερωτική συνάντηση όπου το σεξ θα παίξει καθοριστικό ρόλο- θετικό ή αρνητικό- και άλλα ακόμη. Μια εγκυμοσύνη – προσέχετε όσοι είσαστε γόνιμοι αλά ανέτοιμοι για γονείς – κι ένα ανομολόγητο πάθος με παρενέργειες εάν είστε ήδη δεσμευμένοι.

Αν εσείς είστε το «καλό παιδί» που ούτε διανοείται να κάνει τέτοιου είδους πράγματα προσέχετε τον σύντροφό σας. Αν υπάρχουν ήδη προβλήματα στον γάμο ή τη σχέση σας το διάστημα έως τις 3 Ιουλίου θα είναι καθοριστικό. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσετε γύρω στις εκλείψεις. Από τις 18 Μαΐου, δηλαδή έως τις 6 Ιουνίου.

Όσοι είστε γεννημένοι στις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου σας μεγαλύτερη προσοχή στις ψευδαισθήσεις και τις εξιδανικεύσεις από 4 Φεβρουαρίου και μετά.

 

Αιγόκερως-  Ραντεβού …τον χειμώνα

 

Σκεφτείτε μια πέτρα που κατρακυλάει από ψηλά αλλά ακόμη δεν έχει σταματήσει. Δεν έχει βρει τη θέση της δηλαδή. Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να παρομοιάσουμε συνεργασίες, συμπάθειες και σχέσεις από τον Οκτώβρη του 2009 και μέχρι τώρα. Κάποιες χάθηκαν στον δρόμο, άλλες γεννήθηκαν εκεί που δεν το περιμένατε και μερικές δεν ξέρετε ακόμη που να τις κατατάξετε. Το διάστημα έως τις 11 Ιουνίου είναι ενδεικτικό για το πώς μπορείτε να κινηθείτε. Απαραίτητη προϋπόθεση να αναγνωρίζετε στον σύντροφό σας –αλλά και στους άλλους γύρω σας –δικαιώματα και προνόμια που έχετε και εσείς.

Η ανασφάλεια εύκολα μπορεί να μας οδηγήσει στο να παραμερίσουμε ότι μπαίνει ανάμεσα σε εμάς και τον σκοπό μας. Όσοι έχετε περάσει χωρισμό, το 2012 είναι η πρώτη χρονιά που βοηθάει να ξεκόψετε οριστικά με τα παλιά και να κάνετε μια νέα αρχή. Αν στα σχέδιά σας είναι μια συμβίωση ή ένας γάμος, ή πραγματοποιήστε τα έως τις 11 Ιουνίου – ο Μάρτης προσφέρεται αρκετά- ή αφήστε τα για μετά τις 6 Οκτώβρη. Άλλωστε, ο Ιούλιος και το πρώτο μέρος του Αυγούστου θα λύσει όποια απορία έχετε σχετικά με τις σχέσεις, τις γνωριμίες και τις οριστικές αποφάσεις. Οι τελευταίοι 3 μήνες του 2012 θα σας προσφέρουν μια πραγματικά μεγάλη δυνατότητα να φροντίσετε τη ζωή σας πιο σωστά εφʼ όλης της ύλης.

 

 Έθνος, ΑΣΤΡΑ, Ωροσκόπιο 2012

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...