παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αφροδίτη στους Διδύμους

Νυμφομανής Αφροδίτη

~~ Everytime I Hear Your Name ~~ 04073.jpg

Ήξερα τι είχα και το δούλεψα όσο περισσότερο γινόταν.

 -Courtney Love (9 Ιουλίου)

Αφροδίτη στους Διδύμους / Ήλιος στον Καρκίνο

 

 

Στους Διδύμους, η Αφροδίτη είναι εθισμένη στο φλερτ. Η ανάγκη να εξερευνήσει τις ατέλειωτες ποικιλίες απολαύσεων της ζωής διακατέχει ακόμη και τις πιο κατασταλαγμένες προσωπικότητες. Η Αφροδίτη στους Διδύμους αποφεύγει τα φορτισμένα συναισθηματικά σκηνικά και τους συντρόφους – αυτοκόλλητα, όπως μια Παρθένος αποφεύγει την αυτοκριτική. Ο έρωτας είναι απλώς μια από τις πολλές επιδιώξεις της Αφροδίτης στους Διδύμους. Αυτά τα άτομα μπορούν να οδηγήσουν και τον πιο λογικό άνθρωπο σε φονικό, αλλά η ίδιοι μπορούν να γλιτώσουν την καταστροφή την τελευταία πιθανή στιγμή με την ευελιξία της γάτας. Η Αφροδίτη στους Διδύμους σπάνια ικανοποιείται. Θέλει να τα ψάξει, να τα στρίψει, να τα βάλει αλλιώς, να πειραματιστεί. Εφαρμόζοντας αυτήν την φιλοσοφία στις σχέσεις, καταλήγει σε μια καθοριστική εκτίμηση και στη διάλυση μιας πολύ καλής σχέσης χωρίς να της δώσει την ανάλογη ευκαιρία να αναπτυχθεί. Όπως συμβαίνει με τους Διδύμους, η Αφροδίτη εδώ έχει ροπή σε πολλαπλούς εραστές, γάμους, δουλειές, χόμπι και φιλίες.

 

 

Γυναίκα με Αφροδίτη στους Διδύμους   

Όταν έχεις τα κέφια σου, καμιά άλλη δεν είναι τόσο γοητευτική, σέξι, αστεία ή κοινωνική. Σκέψου τη Λιονταρίνα Jaqueline Kennedy Onassis, την Καρκίνο ηθοποιό Katherine Helmond. Ελάχιστοι σου αντιστέκονται, αφού μπορείς να διαβάσεις με τέτοια ακρίβεια τη σκέψη των μελλοντικών εραστών σου που μεταμορφώνεσαι στη στιγμή στη γυναίκα που πιστεύεις ότι θέλουν. Αργά ή γρήγορα όμως, βαριέσαι το παιχνίδι και όταν ξαναφοράς τον αληθινό σου εαυτό, εκείνος που κυνήγησες μένει να αναρωτιέται με ποιον μοιράζεται το μαξιλάρι του. Ο ιδανικός σύντροφος είναι αυτός που έχει την εξυπνάδα να δει μέσα από τις ατέλειωτες μεταμφιέσεις σου και να μη σου πει ότι σε ξέρει.

 

Άντρας με Αφροδίτη στους Διδύμους 

Ξέρεις ακριβώς τι θέλεις. Εμφάνιση και μυαλό. Όχι απαραίτητα με αυτήν τη σειρά. Σκέψου τον Λέοντα Laurence Fishburne, τον Ταύρο Emilio Estevez. Θες μια σύντροφο που είναι πρόθυμη να υποβληθεί σε όλα τα τεστ που συνηθίζεις για να δοκιμάζεις τα νεύρα του κόσμου, και ταιριάζει στο πλάι σου ή στη μπανιέρα σου. Ως ο μεγαλύτερος ετοιμόλογος του κόσμου, ο κοινωνικός σου περίγυρος θυμίζει πολιτικό συνέδριο. Μια Barbie ή ένας Ken με IQ , πνεύμα και άνεση στους έξυπνους διαλόγους θα σε κάνουν να πετάξεις τη σκούφια σου από χαρά.

 

 (Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...