παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αφροδίτη στον Λέοντα

Νυμφομανής Αφροδίτη

Photos of Charlize Theron.JPG

Καθένας από μας δίνει μια εσωτερική μάχη καθημερινά ανάμεσα στα μεγάλα όνειρα  που έχει για τον εαυτό του και σε αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα.

 -Cathy Guisewite (5 Μαρτίου)

Αφροδίτη στον Λέοντα / Ήλιος στην Παρθένο

 

Στο Λιοντάρι, η Αφροδίτη γίνεται ακόμη πιο παιχνιδιάρα και σέξι. Αυτά τα πλάσματα δεν χορταίνουν να διασκεδάζουν και συχνά μαζεύουν κόσμο στο σπίτι. Πλημμυρίζουν από έναν ζωώδη μαγνητισμό και δεν δυσκολεύονται να κερδίσουν θαυμαστές. Τα προβλήματα αρχίζουν όταν το θύμα αντιληφθεί το πραγματικό μέγεθος του Εγώ μιας Αφροδίτης στον Λέοντα και πόσος κόπος χρειάζεται για να την κρατήσει ευτυχισμένη. Εδώ έχουμε την έπαρση σε όλο της το μεγαλείο. Πιστεύουν ότι είναι τόσο χαρισματικοί, που το μόνο που χρειάζεται να συνεισφέρουν στη σχέση είναι να σε αφήσουν να γονατίσεις στα πόδια τους. Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι επίσης ζηλιάρα, υπερήφανη και πάντα η σταρ του σόου.

 

 

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Λέοντα   

Δεν είσαι καμιά γατούλα. Όμως είσαι τόσο πρόσχαρη που ακόμη και η ουρά με τις ραγισμένες καρδιές που αφήνεις στο πέρασμά σου σπάνια σου κρατάει κακία. Σκέψου την Παρθένο Greta Garbo, τη Δίδυμο Nicole Kidman. Είσαι ερωτευμένη με τη χλιδή και την γκλαμουριά και δεν θα διστάσεις ούτε τόσο δα να εξαπατήσεις τον άλλον προκειμένου να γίνει το δικό σου. Από την άλλη, είσαι πιστή φίλη και ανοιχτοχέρα με όσους νοιάζεσαι. Περιμένεις από το σύντροφό σου να είναι σαν εσένα, αλλά μόλις βρεις κάποιον τόσο εγωιστή όσο εσύ, παλεύεις μέχρι θανάτου. Ο άντρας που θα σε κάνει να χαλαρώσεις πρέπει να είναι μισός ήρωας από ερωτική νουβέλα, μισός θηριοδαμαστής.

 

Άντρας με Αφροδίτη στον Κριό 

Είσαι χαρούμενος, εκδηλωτικός και ο Mr Προσωπικότητα. Σκέψου τον Καρκίνο Tom Cruise, τον Ζυγό Charlton Heston. Όμως μπερδεύεις την καλοσύνη με την ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Ως αποτέλεσμα, παίρνεις αυτό ακριβώς που σου αξίζει. Ενώ θέλεις να είσαι το ένα μισό από το ζευγάρι «Κύριος και Κυρία Καταπληκτικοί», συνήθως καταλήγεις με κάποια που θέλει να σου κλέψει τη δόξα.

Η ιδανική σύντροφος για σένα έχει θέληση, απαιτήσεις και αμφισβητεί τη μεγαλειότητά σου σε κάθε περίσταση. Όταν είσαι έτοιμος να πεις: «μέχρι εδώ», σου πετάει τα ρούχα και σε αφήνει σύξυλο.

 

 (Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...