παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Νυμφομανής Αφροδίτη

capricorn.jpg

Ο γάμος ήταν μια ταπεινωτική εμπειρία. Δεν γίνομαι ποτέ το αφεντικό μέσα στο γάμο.

-Bonnie Raitt (8 Νοεμβρίου)

Αφροδίτη στον Αιγόκερω / Ήλιος στον Σκορπιό

 

 

Στον Αιγόκερω η Αφροδίτη φοράει ριγέ κοστούμι και καθόλου εσώρουχα. Είναι ερωτευμένη με το χρήμα, τη θέση και φυσικά τη δύναμη. Αλλά στην Αφροδίτη αρέσουν τα παράδοξα και έτσι, προίκισε αυτά τα άτομα με την ικανότητα να φτάσουν στο όρια του άγριου, σέξι κι επικίνδυνου, και την κοινή λογική να ξέρουν πώς να διατηρούν αυτήν την αιγοκερίσια αξιοπρέπεια. Στα προσωπικά, πάντως, αυτά τα άτομα ερωτεύονται τα πιο αλλόκοτα άτομα που μπορείς να φανταστείς. Ηλικία, χτένισμα ή διαστροφή δεν ενδιαφέρουν την Αφροδίτη στον Αιγόκερω –αρκεί το χρήμα να ρέει.

 

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Η καλύτερη πρόκληση για σένα είναι να μετατρέψεις τον εραστή σου σε αληθινό άντρα. Δημοσίως, είσαι συχνά στο επίκεντρο της προσοχής και διαθέτεις μιαν ανεπιτήδευτη, γήινα σεξουαλικότητα που αγγίζει τα όρια της απειλής και του σκανδάλου. Σκέψου την Υδροχόο Lisa Mary Presley, την Κριό Claudia Cardinale. Στα προσωπικά σου, σπάνια ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά. Η γοητεία σου διοχετεύεται στην αφοσίωσή σου δε φίλους και αγαπημένους, και τόσο η ομορφιά όσο και η προσωπική δύναμή σου βαθαίνουν με το χρόνο. Ο σύντροφος που θα σε κάνει να θες να μοιραστείς τη ζωή σου μαζί του είναι αυτός που ή έχει συγκεκριμένους στόχους ή κάποιος που θεωρείς ότι έχει προοπτικές εξέλιξης.

 

Άντρας με Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Φαίνεσαι πράος, μετρημένος και σίγουρος για τον εαυτό σου. Γίνεσαι αποδεκτός στις μάζες με ένα ευγενικό χαμόγελο και μια ζεστή χειραψία, αλλά ποτέ δεν λερώνεις τα χέρια σου στη διαδικασία. Σκέψου τον Υδροχόο Paul Newman ή τον Σκορπιό Alain Delon. Η ιδανική σύντροφός σου είναι μεγαλύτερη, σοφότερη και οπωσδήποτε πλουσιότερη. Αν σου φερθεί όπως η αυταρχική διευθύντρια ενός οικοτροφείου, μπορεί να ξεχάσεις την επιφυλακτικότητά σου και να τη ζητήσεις σε γάμο από το πρώτο ραντεβού. Δεν χρειάζεται ακριβώς μια γονεϊκή φιγούρα, αλλά η αυστηρή, παγωμένη συμπεριφορά σε ανάβει.

 

 (Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...