παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΖΥΓΟΣ ΜΕΡΟΣ Β

Ζυγός

23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Mirror-venus-in-7th-house.jpg

Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος

Η πεθερά μου διέλυσε το γάμο μου. Η σύζυγος μου γύρισε σπίτι μια μέρα και μας βρήκε στο κρεβάτι.

-  Lenny Bruce (13 Οκτωβρίου)

 

Πώς να τους ρίξεις

 

Να σκέφτεσαι «εμείς» όταν βάζεις στο μάτι έναν Ζυγό. Είναι το ζώδιο της συντροφικότητας και, είτε πρόκειται για μια ώρα είτε για μια ζωή, ο Ζυγός έχει ανάγκη να νιώθει ότι τον σκέφτεσαι συνέχεια. Οι Ζυγοί παθαίνουν ψύχωση με το αν εσύ έχεις ψύχωση μαζί τους και μουτρώνουν αν σκεφτούν ότι σκέφτεσαι κάτι άλλο – όπως το αν θα χρειαστείς εγχείρηση τελικά.

Ο καλύτερος τρόπος να τους κάνεις να «τσιμπήσουν» είναι να τους ερεθίσεις με μπόλικες κολακείες που βασίζονται λιγότερο στην αλήθεια και περισσότερο στα σεξουαλικά υπονοούμενα. Θα καταλάβουν ότι είναι φούμαρα αλλά θα συνεχίσουν να πιστεύουν ότι θέλεις το κορμί τους. Δεν το ελέγχουν. Είναι όλοι τους γεννημένοι ματαιόδοξοι σε αηδιαστικό βαθμό.

Η εμφάνισή τους είναι το φετίχ τους. Για να εντυπωσιάσεις αυτόν τον παλαβό με την ομορφιά σου στο πρώτο ραντεβού, φέρε ένα βαλιτσάκι με λοσιόν, άρωμα, χτένα, καθρέφτη (οπωσδήποτε), τσιμπιδάκι για τα φρύδια, στοματικό διάλυμα κι ένα φορητό πιστολάκι που μπορείς να συνδέσεις στον αναπτήρα του αυτοκινήτου. Θα σε λατρέψει που σκοπεύεις να φτιαχτείς και να στολιστείς όσο κι αυτός και ούτε που θα περάσει από το σκόρπιο του μυαλό ότι απλώς προσπαθείς να κουτουπωθείς. Είναι ένα ζώδιο που θα ξαπλώσει για το κλασικό «σ΄ αγαπώ», ακόμη κι αν πρόκειται για ένα γρήγορο στο αυτοκίνητο στο διάλειμμα της συναυλίας.

Τους αρέσει το ημίφως, που κολακεύει την επιδερμίδα, οι αποχρώσεις του μπλε και της λεβάντας και ο χορός. Γιʼ αυτό συναντάς τόσους Ζυγούς στα μπαρ. Η Αφροδίτη τους δώρισε το καθρεφτάκι της και το πολυτελές της γούστο. Οι Ζυγοί ήταν τόσο απορροφημένοι με το να φιλάνε τον καθρέφτη, που η αντίληψη της Αφροδίτης έκανε φτερά. Γιʼ αυτό μπερδεύουν την κολακεία με το καλλιεργημένο πνεύμα και το ακριβό με το καλόγουστο.

Είναι ένα κοινωνικό ζώδιο που θα εκτιμήσει ένα δείπνο στο πιο διάσημο εστιατόριο που αντέχει η τσέπη σου και μετά χορό στο πιο καυτό κλαμπ της πόλης. Φρόντισε ακόμη περισσότερο την εμφάνισή σου. Το σκισμένο τζιν και το Τ-shirt των Grateful Dead μπορεί να ταιριάζει στον κωματώδη Ιχθύ ή στον Αιγόκερω με τα άρβυλα, αλλά ο Ζυγός επιμένει στο στυλ. Φυσικά, ο Ζυγός συγχέει την εμφάνιση με το εσωτερικό, οπότε δεν έχει σημασία αν είσαι το μεγαλύτερο καθίκι του κόσμου, εφόσον είσαι ντυμένη στην τρίχα και γνωρίζεις τον μετρ προσωπικά.

Όταν είσαι έτοιμη να το γλεντήσεις στο κρεβάτι, εμπνεύσουν από το Χόλιγουντ και φτιάξε το σκηνικό. Κρασί, κεριά, ένα σέξι CD και λίγος αισθησιακός χορός θα ανεβάσουν τη λίμπιντο του Ζυγού. Στο δρόμο για την κρεβατοκάμαρα, σιγουρέψου ότι δεν ξεσκίζεις ούτε τα δικά του ούτε τα δικά σου ρούχα. Οι Ζυγοί θέλουν αργές και απαλές κινήσεις.

Του αρέσουν τα σέξι, όχι βρόμικα ( δεν είναι Δίδυμος) λόγια στο κρεβάτι, αλλά μη ρωτάς πολλά, ιδίως αν είναι η πρώτη σας φορά. Απολαμβάνουν τις συζητήσεις αλλά δεν έχουν χειρότερο από το να μιλάνε για τα αληθινά τους συναισθήματα. Κι αυτό γιατί τους είναι δύσκολο να αποφασίσουν αν νιώθουν κάτι και/ή τι είναι αυτό. Αυτός είναι κι άλλος ένας λόγος για τον οποίο ξεφουρνίζουν τόσο εύκολα το «σ΄αγαπώ» - είναι μέρος του διαλόγου της ερωτικής σκηνής που ήδη έχουν προβάρει στον καθρέφτη του μπάνιου.

 roll.gif

 (Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...