παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΔΙΔΥΜΟΙ - the best part

Δίδυμοι

21 Μαΐου – 20 Ιουνίου

4bb2eaf954e969f549aabbe1834f36a1.jpg

Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος                                       

Μου είναι πανεύκολο να ζω στην άρνηση. Μπορώ να μάθω τα χειρότερα νέα του κόσμου και να μη δώσω δεκάρα.

-Courtney Cox ( 15 Ιουνίου)

 

Πώς να τους κρατήσεις

 

Ο Δίδυμος είναι σίγουρα μπελάς. Αλλά είναι και πολύ δύσκολο να του αντισταθείς. Η πρώτη λέξη στον Δίδυμο είναι διασκέδαση. Θα σε κάνει να γελάς κάθε μέρα. Οι Δίδυμοι είναι γεννημένοι διασκεδαστές με διεστραμμένο παρατηρητικό πνεύμα, τρελό ταλέντο στις μιμήσεις και την ικανότητα να διαισθάνονται πότε χρειάζεσαι λίγο χιούμορ.

Είναι ζωντανοί, αυθόρμητοι και πολύ ευτυχισμένοι όταν έχουν ένα σωρό φίλους να δουν αλλά και έναν ιδιωτικό χώρο για να ξαναγεμίσουν μπαταρίες στο σπίτι. Τους αρέσουν τα ζωηρά χρώματα και η τάξη (εκτός κι αν τα έχουν κάνει οι ίδιοι άνω κάτω). Οι Δίδυμοι είναι το ζώδιο της συγκέντρωσης πληροφοριών και της επικοινωνίας. Θα πρέπει, το λιγότερο, να διαβάζεις εφημερίδα καθημερινά και να μπορείς να κάνεις μια κάπως αξιοπρεπή συζήτηση στη διάρκεια του φαγητού.  Οι Ταύροι μαζεύουν αντίκες, οι Σκορπιοί είναι κολλημένοι στο παρελθόν, αλλά οι Δίδυμοι είναι αυστηρά της επικαιρότητας.

Στο κρεβάτι, τρελαίνονται να τους μιλάς βρόμικα και να συνεχίζεις την κουβεντούλα μετά. Είναι ένα ζώδιο που δεν έχει πρόβλημα με την τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα. Το θεωρούν υπέρτατη απόλαυση να αράζουν βλέποντας την αγαπημένη τους ταινία ή χαζεύοντας τα κανάλια με τις τσόντες και να σχολιάζουν τις σκηνές.

Οι Δίδυμοι λατρεύουν τις εκπλήξεις και τα μελετημένα δώρα που δείχνουν ότι προσέχεις τα γούστα τους. Τα ηλεκτρονικά γκάτζετ σε μεταλλικά χρώματα θα τους ενθουσιάσουν. Και στα δυο φύλα συνήθως αρέσουν τα παπούτσια και τα μεταξωτά, αέρινα ρούχα που δεν περιορίζουν τις κινήσεις. Το μοβ ελεκτρίκ, το ακουαμαρίν και το κίτρινο ταιριάζουν τέλεια στους περισσότερους Διδύμους.

Όλα τα ζώδια του Αέρα είναι νευρικά αλλά οι Δίδυμοι είναι οι πιο δραστήριοι και αλλόφρονες του ζωδιακού. Με προσωπικότητα υψηλής τάσης, παθαίνουν συχνά υπερφόρτωση. Βοήθησέ τον να χαλαρώσει προτείνοντας γιόγκα ή διαλογισμό ή χρησιμοποιώντας καταπραϋντικά αρώματα, όπως η λεβάντα, σε όλο το σπίτι. Σε όλους αρέσει το μασάζ. Όμως ο Δίδυμος έχει ανάγκη το ανθρώπινο άγγιγμα για να γειώσει και να απελευθερώσει την πλεονάζουσα ενέργεια που ρέει στην ψυχή του. Μην ξεχνάς τα «ιπτάμενα» πόδια και τα δάχτυλά του. Το μασάζ στα άκρα θα ανακουφίσει όλο του το σώμα.

Σιγουρέψου ότι η κουζίνα είναι γεμάτη φρέσκα φρούτα και λαχανικά, γεύματα που ετοιμάζονται γρήγορα και τονωτικά σνακ. Οι Δίδυμοι υποφέρουν συχνά από εξάντληση – οι θρεπτικές τροφές που μπορεί να τσιμπήσει στο δρόμο θα κρατήσουν την απόδοσή του σε υψηλά επίπεδα.

Για έναν Δίδυμο, η αγάπη είναι 50% φιλία, 20% πνευματική επαφή, 20% σωματική και 10% συναίσθημα. Ένας Δίδυμος δεν θα γίνει ποτέ ο «αυτοκόλλητος» σύντροφός σου. Αλλά αν θέλεις δράση, ποικιλία και ζωή χωρίς ρουτίνα, δεν θα βρεις καλύτερη παρέα.

 

Μοιραίες Σχέσεις:

 

Δίδυμος/Κριός: Βασιλιάς της άχρηστης πληροφορίας με μάστερ στις σαρκικές γνώσεις αναζητά αδίστακτη γλωσσοκοπάνα με ακόρεστες ορέξεις για απίστευτο σεξ και συναρπαστικές συζητήσεις μετά.

Δίδυμος/Ταύρος: Αχαλίνωτος σχιζοφρενής έτοιμος να πεθάνει από βαρεμάρα αναζητά κτητικό αργοκίνητο σπασίκλα με αναιμία, για να τον πηδήξει, να τον μπερδέψει, να τον παρατήσει και να τον ξεχάσει.

Δίδυμος/Δίδυμοι: Πωρωμένος με το chat, που βρήκε τον Έλβις ζωντανό αναζητά απελευθερωμένο δανδή με κινητό, για ανταλλαγή ευφυέστατων σεξουαλικών υπονοούμενων και σοβαρό, μόνιμο σεξ της μιας βραδιάς.

Δίδυμος/ Καρκίνος: Επιπόλαιος αλλά τρισχαριτωμένος φλερτάκιας που ζει για τη φιλία, τη διασκέδαση και ειδύλλια κατά συρροή αναζητά μπακούρι με τάσεις συναισθηματικής προσκόλλησης για διήμερη σχέση που θα του φανεί σαν δύο ολόκληρες ζωές.

Δίδυμος/Λέων: Μελλοντικός κάτοχος του Πούλιτζερ που δεν φοβάται την επιτυχία αναζητά χλιδάτο ρεμάλι για διασκέδαση, παιχνίδια, σοβαρό σεξ και μια ζωή-γιορτή της αγάπης.

Δίδυμος/Παρθένος: Υπερκινητικός με ειδικότητα στις λογομαχίες και τάση να αποφασίζει βιαστικά και να τα παραλέει αναζητά άτομο με αυστηρό πρόγραμμα και ξεσκονόπανο για να σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες στο Πιο Γρήγορο Ραντεβού Στην Ιστορία.

Δίδυμος/Ζυγός: Αδέσμευτο κάθαρμα με πολλαπλές προσωπικότητες, συμπεριφορά «ζήσε για τη μέρα» και ακριβά γούστα αναζητά shopaholic λάτρη του στυλ και της πολυτέλειας με κορμί φτιαγμένο για αμαρτίες. Για πάντα μαζί.

Δίδυμος/Σκορπιός: Πρωταθλητής στις λογομαχίες με τάση να ξεπερνάει τα όρια αναζητά μυστηριώδη άγνωστο με δηλητηριώδη έφεση στα αμοιβαία συναισθηματικά εγκλήματα και το απίστευτα καυτό σεξ.

Δίδυμος/Τοξότης: Ξεροκέφαλος, πολυλογάς και ψυχή του πάρτι που τρελαίνεται να δίνει συμβουλές αναζητά πομπώδη φιλόσοφο της πολυθρόνας για μαραθώνιους συζητήσεων, καθόλου σεξ και προφορικές μονομαχίες μέχρι θανάτου.

Δίδυμος/Αιγόκερως: Αξιαγάπητος απατεώνας που τινάζει την μπάνκα και το κρεβάτι στον αέρα αναζητά στενόμυαλο συντηρητικό, που μέσα του ικετεύει για περιπέτεια και σεξουαλικά παιχνίδια.

Δίδυμος/Υδροχόος: Μάγος της απόδρασης με ανεξάντλητη ενέργεια αναζητά καλόβολο παιδί με μαλλιά από νύχτα τρόμου και κίνκι λίμπιντο για ατέλειωτα γέλια, εκπλήξεις και αγάπη που ποτέ δεν πεθαίνει.

Δίδυμος/Ιχθύες: Ανισόρροπος κουφιοκέφαλος με κατακερματισμένο παρελθόν και αμφίβολο μέλλον αναζητά αφελές άτομο με τάσεις φυγής και μηδέν αυτοεκτίμηση για τα λεφτά του ενοικίου και της βενζίνης και κανένα γρήγορο στις 2 π.μ.

 

Αποτελέσματα:

Πολλά υποσχόμενοι: Κριός, Λέων, Ζυγός, Υδροχόος.

Απλά φίλοι: Δίδυμοι, Τοξότης.

Ξέχνα το: Παρθένος, Σκορπιός, Ιχθύες, Ταύρος, Καρκίνος.

Ποτέ δεν ξέρεις: Αιγόκερως

 

Άτακτοι και κουραστικοί Δίδυμοι

 

Bugs Bunny

Johnny Depp

Rudy Giuliani

Anne Heche

Ellizabeth Hurley

Angelina Jolie

Paul McCartney

Marilyn Monroe

John F. Kennedy

Priscilla Presley

Wallis Simpson

 

 roll.gif 

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...