παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΤΑΥΡΟΣ - the best part

Ταύρος

20 Απριλίου – 20 Μαϊου

venus-2nd.jpg

Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος.

Σήμερα θα βασιστώ στη γλώσσα της αγάπης και της κατανόησης. Αν δεν τα καταφέρω, θα επιστρέψω στον εκφοβισμό και στην τρομοκρατία.

-Par McCormick, ηθοποιός (12 Μαίου)

 

 

Πώς να τους κρατήσεις

 

Υπάρχει κανένα χειροπιαστό όφελος από τη σχέση με αυτόν τον πεισματάρη και συχνά εξοργιστικά ξεροκέφαλο; Ναι, πολλά και υπέροχα, με την προϋπόθεση ότι θέλεις ένα σύντροφο που προτιμάει μια βραδιά μόνο με σένα αντί να βολτάρει στα καινούρια in μέρη της πόλης και κάποιον με γούστο που ακολουθεί τη διακριτική κομψότητα και την απόλυτη άνεση.

Τα ζώδια της Γης είναι σαρκικά, γήινα πλάσματα και οι Ταύροι περισσότερο από όλα. Δεν διστάζουν να πιαστούν χεράκι χεράκι δημοσίως ή να χαϊδευτούν στην κουζίνα λίγο πριν το βραδινό. Αρσενικοί ή θηλυκοί, οι Ταύροι είναι μακράν οι καλύτερες αγκαλιές του κόσμου. Κι αυτός είναι ο απλούστερος τρόπος συμφιλίωσης μετά από έναν καυγά. Ο Ταύρος που θα αρνηθεί μια σφιχτή αγκαλιά από πάνω μέχρι κάτω σπανίζει. Άλλες «ολόσωμες» απολαύσεις είναι ένα χλιδάτο αφρόλουτρο για δύο με τις ώρες, τακτικά μασάζ και αργό, αισθησιακό σεξ.

Οι Ταύροι αρνούνται να βιαστούν και για καλή σου τύχη, αυτό ισχύει και κάτω απʼ τα σεντόνια. Ξέχνα το μεσημεριανό ή ένα γρήγορο πριν έρθουν οι φίλοι σας. Οι Ταύροι προτιμούν το σεξ με το πάσο τους, και τα προκαταρκτικά αρχίζουν στο μυαλό τους ώρες πριν την ερωτική πράξη. Θα τρελαθεί με ένα ερεθιστικό τηλεφώνημα στη δουλειά ή ένα πρωινό υπονοούμενο για το τι πρόκειται να ακολουθήσει αν δεν αργήσει το βράδυ για το φαγητό. Οι λεπτοί χειρισμοί είναι το μυστικό της επιτυχίας.

Οι Ταύροι είναι οι λιγότεροι σεμνότυφοι. Όμως, είναι επιλεκτικοί όσον αφορά σε ποιαν/ον και που θα επιδείξουν τη γήινη φύση τους. Ο καλός σου μπορεί να περνάει φανταστικά λέγοντας ρατσιστικά ανέκδοτα στην εβδομαδιαία έξοδο με τους φίλους του. Στην Ταυρίνα σου μπορεί να αρέσει να σου σερβίρει το δείπνο φορώντας μόνο ένα χρυσό vintage κολιέ. Δημοσίως, όμως, και οι δύο θα είναι τύπος και υπογραμμός και τίποτε διαφορετικό από γοητευτικοί και μετρημένοι. Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που, χωρίς εξαιρέσεις, ξεχωρίζει απόλυτα την ιδιωτική του ζωή από το δημόσιο πρόσωπό του.

 

 Μοιραίες Σχέσεις:

 

Ταύρος/Κριός: Ντροπαλός και βαρετός γκρινιάρης με πλεόνασμα οργισμένων ορμονών αναζητά επιπόλαιο και αισιόδοξο ηδονιστή, για να τον απογοητεύσει, να μαλώσουν και να τον ξεχάσει. Ας ακονίσουμε τα κέρατά μας.

Ταύρος/Ταύρος: Σταθερά κολλημένο στη λάσπη άτομο που λατρεύει το φαγητό, το σεξ και το χρήμα, αναζητά όμοιό του για μακροχρόνια σχέση γεμάτη κανελόνια, φασώματα και μέτρημα χρημάτων.

Ταύρος/Δίδυμοι: Επικριτικός και απαισιόδοξος σπιτόγατος, κολλημένος στο σπίτι αναζητά δραπέτη αναμορφωτηρίου για να τον συνετίσει. Φέρε το δικό σου μαστίγιο.

Ταύρος/ Καρκίνος: Ξεροκέφαλη αλλά με καλές προθέσεις πατρική φιγούρα αναζητά άστατο και μοναχικό μαγνήτη καταστροφών, για να του σταθεί σαν μητέρα, να τον σκλαβώσει και να τον επιπλήξει.

Ταύρος/Λέων: Ζηλιάρης ευέξαπτος τύραννος με μεγάλη μνήμη αναζητά υπερόπτη ακόμη πιο ευέξαπτο τύραννο με αμνησία, για πάλες σώμα με σώμα και λογομαχίες μέχρι θανάτου.

Ταύρος/Παρθένος: Ήσυχος αλά αποφασιστικός υποχόνδριος λάτρης της ρουτίνας αναζητά ήσυχο αλλά επίμονο κριτικό για να καθαρίζουν το σπίτι και να κατακρίνουν τους υπόλοιπους. Συμπεριλαμβάνεται συντηρητικό αλλά αισθησιακό σεξ.

Ταύρος/Ζυγός: Ανυποχώρητος και συνετός σπιτόγατος αναζητάει επιπόλαιο ψεύτη για να μοιραστούν σεξουαλικές υπερβολές. Βραχυπρόθεσμη ερωτική διέγερση, μακροχρόνιο τραύμα.

Ταύρος/Σκορπιός: Ιεροδιάκονος με καθρέφτες στο ταβάνι και αμαρτωλές σεξουαλικές ορέξεις αναζητά διεστραμμένο προδότη έτοιμο για όλα, για μυστική μακροχρόνια παράνομη σχέση. Μη μιλάς. Πάρκαρε από πίσω. Φύγε πριν ξημερώσει.

Ταύρος/Τοξότης: Επαγγελματίας στα κηρύγματα, που βαριέται να βγει από το σπίτι και προτιμά την τηλεόραση από την αληθινή ζωή αναζητά φιλοσοφημένο ρεμάλι για αμοιβαία εγκεφαλικά βασανιστήρια και υπέρτατες παρεξηγήσεις.

Ταύρος/Αιγόκερως: Τεμπελχανάς με καλά εξοπλισμένο κελάρι και μπόλικο ρευστό αναζητά εξοργιστικό ανερχόμενο επίτιμο στέλεχος της κοινωνίας με λογαριασμό σε ελβετική τράπεζα, για σεξουαλικούς μαραθώνιους και αιώνια αγάπη.

Ταύρος/Υδροχόος: Γήινο, γοητευτικό ζώο με ελεεινή συμπεριφορά και κτητική φύση αναζητά μαχητικό άτομο με αέρα κοπανιστό στο κεφάλι, που προτιμά να μιλάει παρά να πηδάει, για σύντομη αλλά αξέχαστα ταιριαστή σχέση.

Ταύρος/Ιχθύες: Αισθησιακός λάτρης των απολαύσεων με τα δυο πόδια φυτεμένα βαθιά στον καναπέ αναζητά αγαθοβιόλη ονειροπόλο με προτίμηση στο ασφαλές σεξ, στην ήρεμη ζωή και στο βολικό, αλλά προβλέψιμο, έρωτα.

 

Αποτελέσματα:

Πολλά υποσχόμενοι: Καρκίνος, Παρθένος, Αιγόκερως, Ιχθύες.

Απλά φίλοι: Ταύρος, Υδροχόος

Ξέχνα το: Κριός, Δίδυμοι, Λέων, Τοξότης, Σκορπιός

Ποτέ δεν ξέρεις: Ζυγός

 

Σκανδαλιστικοί και Απαίσιοι Ταύροι

Pierce Brosnan

Cher

Carmen Electra

Katharine Hepburn

Janet Jackson

Traci Lords

Jack Nicholson

Dennis Rodman

Roberto Rossellini

Randy Travis

 roll.gif

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...