παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ - the best part

Αιγόκερως

22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

pluto-in-7th-house-seventh-house-pluto.jpg 

Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος.

Ήξερα ότι γύρευα αγάπη, οπότε απλά ακολούθησα τη στύση μου.

-Kenny Loggins (7 Ιανουαρίου)

 

Πώς να τους κρατήσεις

 

Μπορεί να πιστεύεις ότι ο Αιγόκερώς σου είναι πιο ευτυχισμένος όταν φέρνει βόλτα τα οικονομικά παρά όταν κάνει έναν περίπατο στο φεγγαρόφωτο μαζί σου, αλλά με λίγη υπομονή και κάμποση προνοητικότητα μπορείς να τον βοηθήσεις να τα πάει θαυμάσια και στους δύο κόσμους.

Οι περισσότεροι Αιγόκεροι μεγάλωσαν είτε σε συναισθηματική είτε σε οικονομική στέρηση. Αυτό δικαιολογεί και το ότι εξισώνουν χρήματα και ασφάλεια και το ότι το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους είναι απόμακροι και επιφυλακτικοί. Είναι, επίσης, η αιτία για τις μαυρίλες και τη μελαγχολία τους.

Παρά τη δύσκολη αρχή, οι Αιγόκεροι είναι ένα από τα καλύτερα ζώδια για γάμο. Χρειάζονται όμως, πολύ χρόνο για να αρχίσουν να λειτουργούν ως σύντροφοι, αφού είναι το ζώδιο που ωριμάζει συναισθηματικά με χρονική καθυστέρηση. Τα είκοσί τους είναι συνήθως η δεκαετία της παρακμής, τότε που ο Αιγόκερως προσπαθεί να συμπεριφερθεί όπως κάθε φυσιολογικό νέος και πηδάει οτιδήποτε περπατάει, πετάει, σέρνεται ή χοροπηδάει. Συνειδητοποιώντας πως αυτό είναι ενάντια στην εσωτερική φύση του, προχωράει στη δεκαετία του χτίζω την καριέρα μου υπεύθυνα και πειθαρχημένα και αφιερώνει είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο στη δημιουργία ενός σίγουρου μέλλοντος. Όλοι οι Αιγόκεροι φοβούνται μην καταλήξουν να τρώνε σούπα από σκυλοτροφές στο συσσίτιο του Δήμου, και αυτό από μόνο του συνεπάγεται ότι οι περισσότεροι θα εξασφαλίσουν μιαν αρκετά καλή σύνταξη. Γύρω στα σαράντα, το ενδιαφέρον του Αιγόκερου μετατοπίζεται ελαφρώς και προχωράει στη δεκαετία της χαλαρής διάθεσης. Αν τον παντρεύτηκες στα είκοσι και κοιμήθηκες άπειρα βράδια μόνη σου ενώ εκείνος ανέβαινε τα σκαλιά της επιτυχίας, θα χαρείς να μάθεις πως τώρα αρχίζει η περίφημη διαδικασία της αντίστροφης γήρανσης.

Από δω και πέρα, ο Αιγόκερώς σου θα γίνει πιο γελαστός, στοργικός, ακόμη και πιο σύμφωνος να εμφανίζεστε χεράκι χεράκι δημοσίως –μερικές φορές. Μέχρι και το σεξ θα πάρει μια καινούρια διάσταση αυθορμητισμού και ρομαντισμού, που θα είναι μια τεράστια και καλοδεχούμενη έκπληξη.

Αν έμπλεξες μαζί του σε μια από τις άλλες δεκαετίες, μπορείς να βοηθήσεις την εξέλιξη δουλεύοντας το ίδιο σκληρά μʼ αυτόν για το μέλλον σου. Και να θυμάσαι, το παίνεμα, η ευγένεια και η ανεκτικότητα δεν πάνε χαμένα με αυτό το εργατικό ζώδιο. Ο Αιγόκερως διψάει για προσοχή αλλά συχνά είναι πολύ στωικός ή φοβάται να ζητήσει μια καλή κουβέντα. Ακόμη και μετά από χρόνια συμβίωσης, ένα από ευχαριστώ θα τον κάνει να νιώσει ότι τον εκτιμάς και τον αγαπάς.

Ο Αιγόκερως φαίνεται χαλαρός εξωτερικά, αλλά έχει ένα ξεκαρδιστικό σαρκαστικό πνεύμα που εκδηλώνεται χωρίς προειδοποίηση. Λατρεύει τα πλούσια γήινα χρώματα όπως το κυπαρισσί ή το βαθύ σοκολατί, τα κλασικά σχέδια και τα δερμάτινα έπιπλα. Έχε στο μυαλό σου τη διακριτική κομψότητα όταν του αγοράζεις κάτι και να θυμάσαι ότι θα εκτιμήσει περισσότερο ένα προσεκτικά επιλεγμένο δώρο από ένα σωρό φτηνά μπιχλιμπίδια ή ένα καλοσχεδιασμένο έπιπλο αντί για ένα ολόκληρο σαλόνι σε υπερπροσφορά, αγορασμένο μόνο για να γεμίσει ο χώρος. Είναι ένα ζώδιο απόλυτα πρόθυμο να περιμένει ώσπου να μαζέψει χρήματα γιʼ αυτό που πραγματικά θέλει.

Οι Αιγόκεροι υποφέρουν συχνά από πόνους στα γόνατα και τις αρθρώσεις γενικά. Ζεσταμένα έλαια για μασάζ από τα χεράκια σου θα κάνουν θαύματα ανακουφίζοντας τους τσιτωμένους μυς, τους πόνους στις αρθρώσεις και τα άγχη που οδηγούν στην περιβόητη μελαγχολία τους. Η καταθλιπτική του διάθεση θα ελαφρύνει επίσης αν του αποδείξεις ότι είσαι σταθερή, ότι μπορεί να βασίζεται πάνω σου και δεν πρόκειται να φύγεις.

Πείσʼ τον ότι θα είσαι δίπλα του στις κακές όσο και στις καλές στιγμές, ότι δεν πρόκειται να τον εγκαταλείψεις αν αρρωστήσει ή γεράσει ή χάσει τη δουλειά του, και θα έχεις έναν από τους πιο αφοσιωμένους και σταθερούς εραστές του ζωδιακού.

Οι Αιγόκεροι γίνονται καλοί μακροχρόνιοι σύντροφοι γιατί καταλαβαίνουν την αξία του να χτίζεις μια σχέση, όπως και ότι μια καλή σχέση θέλει χρόνο και δουλειά. Αν θέλεις έναν ακλόνητο, πιστό, δουλευταρά σύντροφο του οποίου η προνοητικότητα θα σου εξασφαλίσει μια πολύ άνετη ζωή και καλά γεράματα και που είναι τόσο προικισμένος στην κρεβατοκάμαρα όσο και στην αίθουσα συνεδριάσεων, τότε βρίσκεσαι στο σωστό ζώδιο.

 

Μοιραίες Σχέσεις:

Αιγόκερως/Κριός: Μεγαλομεγιστάνας με τόνους αυτοπεποίθησης και ασορτί εγωισμό αναζητά αλαζόνα με άγριες διαθέσεις για να παίξουν καυτές, ζωώδεις και επικίνδυνες κουτουλιές, με λιγότερες πιθανότητες για μόνιμη σχέση απ΄ όσε έχει μια αγελάδα να βγει ζωντανή από τα MacDonalds.

Αιγόκερως/Ταύρος: Μονόχνωτος αλλά πνευματώδης σπαγκοραμμένος που έχει ξεχάσει που έθαψε τα μασούρια από τα λεφτά αναζητά σταθερό συγκάτοικο με DVD μαγειρικής κι ένα φτυάρι. Θα μαγειρεύουμε εντός κι εκτός κρεβατοκάμαρας και θα γίνουμε απίστευτα πλούσιοι.

Αιγόκερως/Δίδυμοι: Ήρεμος, κουλ και συγκροτημένος στρειτ άντρας με νοσηρή σεξουαλική περιέργεια αναζητάει συναισθηματικά ανισόρροπο πολυγαμικό ον για ένα τρομερά σύντομο μάθημα απόλυτης απελευθέρωσης.

Αιγόκερως/Καρκίνος: Απόμακρος αλλά πιστός ρεαλιστής που μπορεί να γίνει υπέροχος πατέρα και προσφέρει μεγάλη οικονομική ασφάλεια αναζητά ευάλωτο, συνεσταλμένο ερημίτη για να τον προστατέψει από το σκληρό φως της μέρας. Θεραπευτικό σεξ εγγυημένο.

Αιγόκερως/Λέων: Μελαγχολικός εσωστρεφής που βρίσκει τις απροκάλυπτες συναισθηματικές επιδείξεις πολύ, μα πάρα πολύ αηδιαστικές αναζητά ακαταμάχητο ρομαντικό με έφεση στα δημόσια μπαλαμουτιάσματα, για ένα ραντεβού από την κόλαση.

Αιγόκερως/Παρθένος: Εκ γενετής ηγέτης με ασημένιο κομπιουτεράκι ανάμεσα στις κατάλευκες οδοντοστοιχίες του αναζητά τακτικό άτομο με ταλέντο στο συγύρισμα και τις συζητήσεις, για ζευγάρωμα, πάντρεμα και μια ζωή μάλαμα.

Αιγόκερως/Ζυγός: Σοβαρός ατομιστής βουτηγμένος στο στάτους και στην ορθή κοινωνική συμπεριφορά αναζητά κουραστικό, ασήμαντο προικοθήρα με ηθική κουνελιού και διάσημο για τα δημόσια χαμουρέματά του για να τον χρησιμοποιήσει, να τον κακοποιήσει και να τον παρατήσει. Δεν χρειάζονται συγνώμες, τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

Αιγόκερως/Σκορπιός: Λογικός αλλά θερμόαιμος μεγαλοεπενδυτής με βαρβάτο πορτφόλιο μετοχών και κρυφό φετίχ το σαδομαζοχιστικό σεξ αναζητά στριμμένο αλλά ευαίσθητο σκλάβο του σεξ για λίγες διαστροφές και αληθινή στοργή.

Αιγόκερως/Τοξότης: Γεννημένος απαισιόδοξος που έρχεται εύκολα σε δύσκολη θέση και πάσχει από την ψύχωση της μόνιμης σχέσης αναζητά μποέμ αγρίμι που φτιάχνεται με σεξουαλικούς μαραθώνιους για τσατάλιασμα νεύρων και μίνι ζευγάρωμα.

Αιγόκερως/ Αιγόκερως: Μοναχικό διακεκριμένο στέλεχος της κοινωνίας που νιώθει μοναξιά στην κορυφή αναζητά συγχώνευση με μεγαλοεπενδυτή που διατέτει καρδιά από πέτρα. Δείχνουν συμβατοί αλλά καταρρέουν γρηγορότερα από ότι ο δείκτης Nasdaq μετά τον Enron.

Αιγόκερως/Υδροχόος: Επαγγελματίας επιτυχημένος, γεννημένος με πενταετές σχέδιο στο ένα χέρι και το PalmPilot στο άλλο αναζητά εκκεντρικό και απρόβλεπτο παλαβιάρη που δεν μπορεί να σκεφτεί τι θα μαγειρέψει για το βράδυ και δεν θα ήταν στο σπίτι να το φτιάξει έτσι κι αλλιώς. Χωρίς σεξ. Χωρίς πλάκα. Με τίποτα.

Αιγόκερως/Ιχθύες: Στωικός εργασιομανής με αξιόλογη προσωπικότητα και σταθερό εισόδημα αναζητά ευπροσάρμοστο ονειροπόλο με καλή ψυχή για εμπιστοσύνη, αγάπη, χιούμορ και μιαν άνετη ζωή.

 

Αποτελέσματα:

Πολλά υποσχόμενοι: Ιχθύες, Ταύρος, Παρθένος

Απλά φίλοι: Σκορπιός, Καρκίνος

Ξέχνα το: Κριός, Δίδυμοι, Λέων, Ζυγός, Τοξότης, Υδροχόος

Ποτέ δεν ξέρεις: Αιγόκερως

 

Χαριτωμένοι και Ιδιότροπο Αιγόκεροι

Mary J. Blidge

David Bowie

Nicolas Cage

Julia Louis Dreyfus

Faye Dunaway

Ricky Martin

Elvis Presley

Kid Rock

Denzel Washington

 roll.gif

 

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...