παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΤΑΥΡΟΣ ΜΕΡΟΣ Β

Ταύρος

20 Απριλίου – 20 Μαϊου

carmen-electra-186-1927-2500.jpg

Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος.

Σήμερα θα βασιστώ στη γλώσσα της αγάπης και της κατανόησης. Αν δεν τα καταφέρω, θα επιστρέψω στον εκφοβισμό και στην τρομοκρατία.

-Par McCormick, ηθοποιός (12 Μαίου)

 

Πώς να τους ρίξεις

 

Ο γρηγορότερος τρόπος να ρίξεις έναν Ταύρο στο κρεβάτι είναι να αφήσεις ένα σάντουιτς και μια κρύα μπύρα στο κομοδίνο. Η Αφροδίτη κυβερνά τον Ταύρο δίνοντας έναν αισθησιακό χαρακτήρα με τρομερά έντονη όραση, γεύση, όσφρηση και αφή. Δυστυχώς, οι Ταύροι κρατούσαν ομπρέλα όταν η Αφροδίτη έβρεχε αυτές τις ευλογίες και από τότε εξίσωσαν το φαγητό με την πηγή της χαράς σχεδόν όλων των αισθήσεων.

Οτιδήποτε ανάμεσα στις αποχρώσεις του μπλε έλκει τους Ταύρους, όπως και το σκούρο καφέ. Λατρεύουν το βελούδο και το μετάξι, τη μυρωδιά του δέρματος και των φρέσκων λουλουδιών και οτιδήποτε με πολυτελή, απαλή υφή. Και τα δύο φύλα εξισώσουν την άνεση με την ασφάλεια. Αυτό σημαίνει βολικά έπιπλα, σπιτικό φαγητό και ένα σύντροφο χωρίς απειλητικές διαθέσεις.

Φόρα το γαλάζιο σου κασμίρ πουλοβεράκι, ετοίμασέ του ψητό κατσαρόλας με πουρέ, τελειώστε το δείπνο με ένα επιδόρπιο –θερμιδικό αμάρτημα, τακτοποίησε την κουζίνα ενώ εκείνος αρχίζει να γλαρώνει μπροστά στην τηλεόραση και δεν θα δυσκολευτείς να εξημερώσεις το κτήνος. Αν θέλεις κάτι πιο συναρπαστικό, προτίμησε δείπνο έξω και μισή ταινία στο σινεμά. Μισή ταινία είναι αυτό που βλέπει ένας Ταύρος στο σινεμά, αφού συνήθως τους παίρνει ο ύπνος μόλις κάτσουν κάτω και χαλαρώσουν. Αν θέλεις κίνδυνο, βγες με έναν Σκορπιό ή δοκίμασε έναν Ζυγό για έντονη κοινωνική ζωή. Οι Ταύροι είναι τζάνκι της ρουτίνας που αγχώνονται με τις απρόσμενες επισκέψεις ή με τις αλλαγές του βραδινού μενού την τελευταία στιγμή.

Είναι το ίδιο προβλέψιμοι και στην κρεβατοκάμαρα. Οπότε, αν θέλεις να γνωρίζεις μια εβδομάδα νωρίτερα πότε ακριβώς ο έρωτάς σου θα ξεσαλώσει, ο Ταύρος είναι το ιδανικό σου ταίρι. Σε παρακαλώ μόνο, μη χάψεις τα παραμύθια περί σταθερότητας. Έχεις δει πως κάνει ένας αληθινός ταύρος την άνοιξη;

Η μόνη διαφορά είναι πως ο ηδονισμός των ανθρώπινων έχει μικρότερη διάρκεια ζωής. Με το που πατάνε τα τριάντα κάτι, η προοπτική αλλάζει και από κυνηγοί της ηδονής γίνονται διανομείς επικρίσεων. Από όλα τα ζώδια, οι Ταύροι έχουν την πιο ασθενή μνήμη γύρω από τα δικά τους ελαττώματα και το πιο γρήγορο δάκτυλο για να δείξουν το φταίχτη –δηλαδή εσένα.

Όταν είσαι έτοιμη να περάσεις στο ψητό, μη χάσεις χρόνο ή χρήμα αγοράζοντας σέξι εσώρουχα και νυχτικάκια. Προσκάλεσέ τον για φαγητό που θα του μαγειρέψεις ή θα παραγγείλεις από γκουρμέ εστιατόριο. Σέρβιρε το γεύμα σας σε μια κουβέρτα ανάμεσα στα ριγμένα μαξιλάρια στο πάτωμα και βγάλε τα ρούχα σου. Το γυμνό ερεθίζει τον Ταύρο. Το γυμνό με σοκολάτα θα τον οδηγήσει σε πολυοργασμική νιρβάνα.

 roll.gif

 (Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 235 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...