παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ - the best part

Παρθένος

23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου

Sophia_Loren.jpg 

Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος

Λένε ότι οι Παρθένοι δεν είναι αισθησιακοί ή σέξι. Εγώ νιώθω σέξι μέσα μου. Απλώς δεν το δείχνω.

-Kristy McNichol ( 11 Σεπτεμβρίου)

 

Πώς να τους κρατήσεις

 

Οι Παρθένοι είναι το ζώδιο της υπηρεσίας. Ό,τι τους λείπει σε φανερό ερωτισμό το ξεπληρώνουν κρατώντας το σπίτι σου σε τάξη, τα οικονομικά σε ισορροπία και τα υγιεινά γεύματα σε ημερήσια διάταξη. Οι Παρθένοι, επίσης, είναι το ζώδιο της εργασίας κι αυτό σημαίνει ότι θα αφιερώσει σημαντικό χρόνο και κόπο για να δουλέψει η σχέση σας. Αν ψάχνεις για ρομαντισμό, έχασες. Αν αναζητάς έναν πιστό σύντροφο που ενδιαφέρεται πραγματικά για την υγεία και το σπιτικό σου, την έκανες λαχείο. Οι Παρθένοι είναι προγραμματισμένοι να υπηρετούν. Θέλουν πραγματικά να είναι σύντροφοι και βοηθοί σου. Και γίνονται οι νούμερο ένα νοσοκόμοι προκειμένου να αναρρώσεις είτε από γρίπη είτε από μια σοβαρή ασθένεια.

Δεν χρειάζονται πολλά για να τους κάνεις ευτυχισμένους. Κατʼ αρχάς, ένα κουφό αυτό. Κάποιες φορές το μόνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να γνέφεις χαμογελώντας, τάχα μου ότι ακούς. Οι Παρθένοι δεν μπορούν να σταματήσουν την κριτική γιατί πιστεύουν ότι ήρθαν στη Γη για να διορθώσουν τα πάντα. Είναι το ίδιο αυστηροί και με τον εαυτό τους, οπότε ηρέμησέ τον/την με βότανα που ανακουφίζουν το στομάχι. Τα διεγερτικά δεν ενδείκνυται για τους Παρθένους που έχουν ήδη ερεθισμένο νευρικό σύστημα. Ένας χυμός πορτοκάλι και ένα αφρόλουτρο με βάση το κίτρο θα τονώσουν τον νωθρό μεταβολισμό τους το πρωί.

Στο σεξ, υπομονή είναι η λέξη –κλειδί. Ένα ζώδιο του Νερού μπορεί να εκτονώσει το άγχος στο κρεβάτι, αλλά για τους Παρθένους το στρες λειτουργεί σαν παγωμένο ντους. Καθήκον σου είναι να τους βοηθήσεις να νιώσουν πως όλα είναι υπό έλεγχο ή τουλάχιστον διορθώνονται, προτού καν σκεφτούν να τσιλιμπουρδίσουν μαζί σου στο κρεβάτι. Το αυθόρμητο σεξ στον καναπέ, την ώρα που τα ρούχα στο πλυντήριο περιμένουν να απλωθούν, είναι κάτι που πρέπει να αφήσεις για έναν πιο απελευθερωμένο Δίδυμο ή Υδροχόο.

Οι Παρθένοι είναι καυτοί όσο όλα τα ζώδια. Αλλά έχουν μια αίσθηση της τάξης γύρω από το σεξ, όπως κάνουν με τα πάντα. Για παράδειγμα, θέλουν πρώτα να μάθουν, να συζητήσουν και να δοκιμάσουν διάφορες στάσεις – εφόσον έχεις κερδίσει την εμπιστοσύνη τους – ώστε να ανακαλύψουν τι τους διεγείρει περισσότερο. Μείνε στο κρεβάτι όταν συμβεί αυτό. Το πιθανότερο είναι ότι θα πειραματιστείτε για πολλή, πολλή ώρα.

 

 

Μοιραίες Σχέσεις:

 

Παρθένος/Κριός: Ανιδιοτελής βιβλιοφάγος που αναρωτιέται αν τελικά η ζωή είναι μόνο λογική και τάξη αναζητά απερίσκεπτο και άπορο ρεμάλι, για σεξ της μιας βραδιάς και τσεκάρισμα με την πραγματικότητα.

Παρθένος/Ταύρος: Επικριτικός και τελειομανής σφιχτοχέρης με μόνιμη δυσπεψία και μανία να καθαρίζει τουαλέτες αναζητά προσγειωμένο φιλαράκι για το σπίτι, που απολαμβάνει το φαγητό, την τηλεόραση και ρο ασφαλές σεξ. Αληθινή αγάπη εγγυημένη.

Παρθένος/Δίδυμοι: Στερημένος από διασκέδαση ψιλολόγος που προτιμά να μιλάει για το σεξ αντί να το κάνει αναζητά παραλογιζόμενο φαφλατά με σειρά από αποτυχημένες σχέσεις για να τις εξετάσουν, να τις αναλύσουν και να ξεκατινιαστούν. Πραγματικό σεξ, προαιρετικό.

Παρθένος/Καρκίνος: Νευρόσπαστη νοσοκόμα που διψάει για ασφάλεια κι έχει φορητό φαρμακείο αναζητά καταπονημένο οσιομάρτυρα να τον υπηρετεί, να τον ταΐζει στο στόμα και να τον νταντεύει. Πιθανές αδελφές ψυχές.

Παρθένος/Λέων: Τελείως τέλειο άτομο με καλογραμμένο πενταετές πρόγραμμα αναζητά party animal που πιστεύει ότι οργάνωση σημαίνει να βρίσκεις τα κλειδιά του αυτοκινήτου, για μια απελπιστικά ασύμβατη, μίνι σχέση.

Παρθένος/Παρθένος: Μεθοδικός εργασιομανής με μόνιμο εξάνθημα αλλά χωρίς πετσάκια αναζητά όμοιό του για ατέλειωτη – αλλά ευγενική –κριτική, μεταμεσονύχτιες συζητήσεις για τα πλεονεκτήματα της χονδρικής αγοράς και ενδιαφέρουσες σεξουαλικές εξερευνήσεις. Ευτυχία εγγυημένη, αν δεν χαθεί σε ασήμαντες λεπτομέρειες.

Παρθένος/Ζυγός: Μονίμως αγχωμένο αναβλητικό άτομο με ντοκτορά στα γιατροσόφια και αγάπη για το σεξ, το σπίτι και τις σταθερές ώρες ύπνου αναζητά αδιόρθωτο ανούσιο γλεντζέ που δεν έχει ταίρι στην ακολασία, για καταδικασμένο στην αποτυχία ειδύλλιο.

Παρθένος/Σκορπιός: Ντροπαλό, τρυφερό και σοβαρά υποτιμημένο σκεύος ηδονής που μπορεί να καταστρέψει τα οικονομικά και να σου γυαλίζει στο μάτι αναζητά δύστροπο – αλλά ευαίσθητο – παιχταρά για να τον αποπλανήσει, να τον εκπλήξει και να τον στείλει στον σαρκικό παράδεισο.

Παρθένος/Τοξότης: Μονογαμικός σπιτόγατος με ταλέντο στην κουβεντούλα αναζητά ευρυζωνικό πρωταθλητή ειδυλλίων για να σχολιάζουν ασήμαντα πράγματα μέχρι την επόμενη χιλιετία. Πλάκα κάνω. Αυτό δεν θα κρατήσει ούτε μέχρι να μαζέψουν τα ορεκτικά.

Παρθένος/Αιγόκερως: Φρικιό της καθαριότητας με παιδικό πρόσωπο και υπολογιστικό μυαλό που λατρεύει τους μεγάλους τραπεζικούς λογαριασμούς αναζητά αψεγάδιαστο, κουλ συγκροτημένο επαγγελματία που αναρριχάται στην ιεραρχία, για ένα καταπληκτικό ρομάντζο, ευγενικές διαφωνίες και μέλλον από ατόφιο χρυσάφι.

Παρθένος/Υδροχόος: Σχολαστικός αρωγός φροντίδας με αξιοπρεπή παπούτσια και ασορτί συμπεριφορά αναζητά ούφο με αόρατους φίλους, στρατιωτικές μπότες και συμπεριφορά επιβήτορα για μια σύντομη κούρσα.

Παρθένος/Ιχθύες: Λάτρης της οργάνωσης και της ρουτίνας με ανάγκη για ασφάλεια, αναζητά άτομο εθισμένο σε επιπόλαια ειδύλλια, χωρίς λεφτά, δουλειά και ελάχιστο μέλλον για να επενδύσει. Θεϊκό σεξ. Αβέβαιο επόμενο πρωινό.

 

Αποτελέσματα:

Πολλά υποσχόμενοι: Καρκίνος, Ταύρος, Αιγόκερως.

Απλά φίλοι: Παρθένος, Ζυγός. 

Ξέχνα το: Κριός, Δίδυμοι, Τοξότης, Υδροχόος, Λέων.

Ποτέ δεν ξέρεις: Σκορπιός, Ιχθύες

 

Θαρραλέοι και φιλεύσπλαχνοι Παρθένοι

 

Ingrid Bergman

Billy Ray Cyrus

Hugh Grant

Beyonce Knowles

Sophia Loren

Pink

Jada Pinkett

Jason Priestly

LeAnn Rimes

Raquel Welch

 roll.gif

 

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...