παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΤΟΞΟΤΗΣ -the end

Τοξότης

22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

sagittarious.jpg

Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος.

Αγαπώ τον Μίκι Μάους περισσότερο από οποιαδήποτε γυναίκα έχω γνωρίσει στη ζωή μου.

-Walt Disney (5 Δεκεμβρίου)

 

Πώς να τους ξεπεράσεις

 

Όπως όλα τα ζώδια της Φωτιάς, οι Τοξότες είναι απίστευτοι εγωιστές, οπότε το να τον χωρίσεις με συνοπτικές διαδικασίες ή ακόμη χειρότερα να του ανακοινώσεις ότι βρήκες άλλον, θα καταλήξει σε ματς ουρλιαχτών στον Τοξότη σου να εκσφενδονίζει τις πέτρες που μάζεψες από το ποτάμι που κατασκηνώσατε πέρσι το καλοκαίρι στα πανάκριβα βιτρό τζάμια σου. Δεν θα διστάσει να πει σε όλους τι τσούλα είσαι που τολμάς να θέλεις να κατέβεις από αυτό το πνευματικό και σαρκικό τρενάκι του τρόμου.

Οπότε, όταν αποφασίσεις ότι δεν αντέχεις άλλα χάχανα, κερατώματα και βάρβαρες παρατηρήσεις για την εμφάνιση, την εξυπνάδα και την οικογένειά σου, και το κεφάλι σου είναι  έτοιμο να εκραγεί από τον καθημερινό βομβαρδισμό με άχρηστες πληροφορίες, τα δύο καλύτερα πράγματα που μπορείς να κάνεις είναι ή να αρχίσεις να το παίζεις πεσμένη ή να αρχίσεις την κλάψα. Αν έχεις κατάθλιψη, τόσο το καλύτερο.

Ο Τοξότης δεν ανέχεται τις κακοκεφιές ή οποιονδήποτε έχει ελάχιστα την ανάγκη του. Γιατί αυτό σημαίνει ότι πρέπει να του σταθεί, και να του σταθεί σημαίνει να μένει σπίτι και να κάνει σοβαρές συζητήσεις μια στο τόσο. Για τον Τοξότη, σοβαρή συζήτηση σημαίνει να αποφασίσει αν θα πάει για μπάνιο ή γήπεδο την Κυριακή.

Πες του πως χρειάζεσαι γαλήνη. Και ησυχία. Κλείσε τις κουρτίνες και τα φώτα. Αναστέναζε τακτικά. Πες του πως δεν ξέρεις τι φταίει, αλλά είσαι σίγουρη πως αν σε συνοδεύσει σε μερικές συνεδρίες στον ψυχολόγο, θα μπορέσεις να ανακαλύψεις την αιτία της ατονίας σου και της έλλειψης ενδιαφέροντας για τη ζωή. Αν ολοκληρώσεις το λόγο σου και ο Τοξότης εξακολουθεί να σε ακούει, πρόσθεσε ότι επίσης δεν έχεις όρεξη να κάνεις σεξ, να σώσεις τις φάλαινες, να βρεις καθαρό αέρα.

Αν αυτός αποφασίσει να σε παρατήσει, θα γίνει τόσο γρήγορα και συνοπτικά όσο η γνωριμία σας. Το καλύτερο που μπορείς να ελπίζεις είναι μια πεντάλεπτη συζήτηση για την ανάγκη του για ελευθερία. Στη χειρότερη, θα σου περιγράψει την καινούρια του αγάπη την οποία κουτούπωνε πίσω απʼ την πλάτη σου και θα περιμένει να δείξεις κατανόηση, γιατί, έτσι κι αλλιώς, ξέρεις ότι δεν υπήρξες ποτέ σπουδαία στο κρεβάτι.

Μη χάσεις χρόνο προσπαθώντας να πατσίσεις. Εμφανίσου στο καινούριο του στέκι με έναν περιποιητικό Ζυγό ή έναν σοφιστικέ Αιγόκερω και ο κ. Αθυρόστομος το πιθανότερο είναι να σε πάρει να χορέψετε ζητώντας σου να οργανώσεις ένα όργιο με τον αξιότιμο καινούριο σου εραστή. Εδώ που τα λέμε, δεν θα πάθεις τίποτα να δοκιμάσεις.

 roll.gif

 (Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...