παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΙΧΘΥΣ -the end

Ιχθύες

19 Φεβρουαρίου -20 Μαρτίου

ixthis.jpg

Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος

Η ηθοποιία δεν είναι και πολύ δύσκολη. Χρειάζεται απλώς να είσαι καλός ψεύτης, κάτι στο οποίο εξασκούμαι στο μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής μου.

-Bruce Willis (19 Μαρτίου)

 

Πώς να τους ξεπεράσεις

 

Όταν σιχαθείς να έχεις ένα σύντροφο που υποκρίνεται καρδιακό επεισόδιο όποτε βαριέται να επισκεφθεί τους δικούς σου και δεν θα έπαιρνε είδηση αν τον ισοπέδωνε τρακτέρ, είναι ώρα να παρατήσεις αυτόν τον ψεύτη, συναισθηματικά διπρόσωπο απατεώνα.

Χρειάζεται λίγη προμελέτη, γιατί όσο χειρότερα το χειριστείς τόσο πιθανότερο είναι να γίνει χαλί να τον πατήσεις σε μια αρρωστημένη προσπάθεια να σώσει τη σχέση. Η ευθεία οδός σπάνια οδηγεί κάπου γιατί τα Ψάρια λακίζουν από τις αντιπαραθέσεις γρηγορότερα και από έναν Υδροχόο σε σεμινάριο αυτοβοήθειας.

Απόκτησε ημικρανία για μια εβδομάδα. Αρνήσου να μοιραστείς τον καναπέ ή το τηλεκοντρόλ. Πες ότι απεχθάνεσαι οτιδήποτε σχετικό με τη New Age φιλοσοφία, τις φάλαινες και τους άστεγους. Μην κάνεις μπάνιο τα Σαββατοκύριακα. Ξέχνα να αγοράσεις μπίρες. Οτιδήποτε από τα παραπάνω θα πανικοβάλει και θα αηδιάσει του Ψάρι σου, που θα αρχίσει να αμφιταλαντεύεται μεταξύ του να τσιρίζει όπως ένα δελφίνι σε κίνδυνο και του να κουλουριαστεί σε εμβρυακή στάση στο κρεβάτι. Απόλαυσέ του λίγο λέγοντας πως αγόρασες μπίρες, αλλά τις ήπιες όλες στο δρόμο για το σπίτι και πέταξες τα μπουκάλια σε κάτι γριές στο πεζοδρόμιο. Πες ότι μισείς τα παιδιά. Αν μέχρι αυτήν τη στιγμή το Ψάρι σου δεν έχει εξαφανιστεί μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα, πες του ότι παραιτήθηκες από τη δουλειά σου και είναι η σειρά του να σε συντηρήσει τώρα.

Μαζί με τον Καρκίνο και τον Ταύρο, ο Ιχθύς σπάνια τερματίζει μια μακροχρόνια σχέση. Αν αυτό συμβεί, σημαίνει μόνο ένα πράγμα: έχει βρει άλλη και σκοπεύει να μετακομίσει σπίτι της κατευθείαν απʼ το δικό σου. Αυτό εξασφαλίζει στο Ψάρι ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να μείνει ούτε ένα λεπτό μόνο του για να αναλογιστεί την ανισόρροπη ζωή του και επίσης προετοιμάζει τα έδαφος για την επόμενη αποτυχημένη σχέση.

Αν πραγματικά τον θέλεις πίσω, πρέπει να είσαι και εσύ ζώδιο του Νερού. Απλώς σήκωσε το τηλέφωνο και αμόλα του μια λυπητερή ιστορία. Πες ότι δεν μπορείς να κοιμηθείς. Θέλεις να μιλήσεις. Δεν έχεις καμία απαίτηση να ξανασμίξετε, απλώς χρειάζεσαι ένα φίλο. Και μη ξεχάσεις να του ζητήσεις να αγοράσει μια εξάδα μπίρες στο δρόμο για το σπίτι σου.

Αν θέλεις να πάρεις το αίμα σου πίσω, πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμη και απόμακρη. Οι Ιχθύες δεν αντέχουν να αντιμετωπίζουν την ουδετερότητα. Αν συνοδεύεσαι από έναν Τοξότη που με τη βάρβαρη ειλικρίνειά του θα κράζει την απέραντη ηλιθιότητα του πρώην σου που σε άφησε να φύγεις, όταν τυχαία πέσεις πάνω του στο σαλόνι του Holiday Inn, θα έχει πλάκα επίσης.

 

 (Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...