παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕΡΟΣ Β

Υδροχόος

20 Ιανουαρίου0 18 Φεβρουαρίου

aquarius-detachment-aquarius-cold-aquarius-unemotional.jpg 

Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος.

Είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσω μια μονογαμική σχέση αν ο άλλος δεν μου επιτρέπει να βγαίνω με άλλα άτομα.

-Axl Rose (6 Φεβρουαρίου)

 

Πώς να τους ρίξεις

Για να παγιδεύσεις έναν ανεξάρτητο, σχεσοφοβικό Υδροχόο χρειάζεται ένα σχέδιο, πολλές ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ένα ύπουλο χτύπημα. Οι Υδροχόοι επινόησαν τη φράση «είμαστε απλώς καλοί φίλοι» και θα τη χρησιμοποιήσουν για να περιγράψουν όποιον/αν ξέρους, συμπεριλαμβανομένου/ης κι εσένα, ακόμη κι αν είστε παντρεμένοι ή σε σοβαρή σχέση.

Αν ένα από αυτά τα λαμπρά, αστεία, οπωσδήποτε εκκεντρικά και εντελώς απρόβλεπτα άτομα κάνει την καρδιά σου να σκιρτήσει ή το στομάχι σου να σφίξει, σε συμβουλεύω να κάνεις ένα εξονυχιστικό τσεκάπ για να αποκλείσεις γρίπη, σαλμονέλα ή κρίσεις πανικού πριν επιχειρήσεις να πιάσεις αυτό το άπιαστο πουλί.

Οι Νεροκουβαλητές λατρεύουν το ασυνήθιστο, εξωτικό, απαγορευμένο και αυθεντικό. Όσο πιο περίεργο είναι το χτένισμα, η δουλειά ή το χόμπι σου, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον. Αν μπορείς να μεταφράσεις σανσκριτικά, έχεις φωτογραφίες με εσένα στην πύλη του Βατικανού να κρατάς αφίσα υπέρ της νομιμοποίησης των αμβλώσεων ή έχεις συγγενή που έρχεται τακτικά σε επαφή με ζωή σε άλλον πλανήτη, θα σου ζητήσει να βγείτε εγγυημένα. Κάθε Υδροχόος είναι λίγο αναρχικός, λατρεύει την ιστορία του Δαβίδ και του Γολιάθ όπου το μυαλό νικάει τη φυσική δύναμη, καθώς και οτιδήποτε θυμίζει έστω και αμυδρά θεωρία συνωμοσίας, ίντριγκα ή παράξενες εφευρέσεις και κλωνοποίηση ανθρώπων. Διάνθισε τη συζήτηση με περιφρονητικά σχόλια για τα ριάλιτι, τις μεγάλες δουλειές και όλες τις τελευταίες τάσεις. Τσάκισε το κατεστημένο. Μίλα για το αγαπημένο σου σποτάκι τηλεμάρκετιγκ ή την ιδέα σου για γρήγορο χρήμα. Συζήτησε για το σκοπό που υποστηρίζεις ή την ιδέα σου για γρήγορο χρήμα. Όσο πιο αφηρημένος και εκκεντρικός, τόσο το καλύτερο. Πες ότι είσαι μέλος του Συνασπισμού Ενάντια στον Έλεγχο Γεννήσεων των Πιγκουίνων ή των Χορτοφάγων για τα Πυρηνικά.

Τα χρώματά τους κινούνται μεταξύ κυανού, βιολετί, μπλε και πράσινου, αλλά στη μεταλλική εκδοχή τους. Σκέψου ελεκτρίκ. Διάλεξε ένα πουκάμισο ή μπλούζα που συνδυάζει δύο από τα παραπάνω χρώματα, γυαλίζει στον ήλιο και θροϊζει όταν κινείσαι. Συνδύασέ το με ένα απλό φαρδύ παντελόνι ή μια φούστα μέχρι τον αστράγαλο, σανδάλια και αναμαλλιασμένο χτένισμα και θα τραβήξεις το ενδιαφέρον του. Σκοπός σου είναι το ατημέλητο λουκ. Μην ξεχάσεις να κοτσάρεις μια καρφίτσα ή αυτοκόλλητο στην τσάντα, στο πέτο ή στον πισινό σου που υποστηρίζει ή καταδικάζει κάτι.

Οι Υδροχόοι δεν έχουν αναστολές, ταμπού ή άρνηση να συζητήσουν οτιδήποτε, ακόμη και την αγαπημένη τους στάση στο σεξ, που είναι και ένας καλός τρόπος να έρθει η κουβέντα στο ψητό. Όμως, δεν πρέπει ποτέ να φανεί ότι ενδιαφέρεσαι προσωπικά –δείξε απλά πνευματική περιέργεια. Οι Υδροχόοι τσινάνε απέναντι στα σοβαρά αισθήματα και μπορεί να το σκάσουν αν υποψιαστούν ότι θέλεις να γίνετε κάτι παραπάνω από ζευγάρι αποκλειστικά στο κρεβάτι.

Ξέχνα τα τριαντάφυλλα και μίλα για το φεγγάρι μόνο αν σκοπεύεις να ταξιδέψεις εκεί μια μέρα. Άσε τις γλυκανάλατες ταινίες και τη μουσική για ασανσέρ στα ζώδια του Νερού και κράτα την πεινασμένη σου λίμπιντο καλυμμένη μέσα από ένα χαλαρό, με όρεξη για συζήτηση, εξωτερικό. Αν έχεις κανένα έργο τέχνης, γκάτζετ ή συλλεκτικό αντικείμενο που μπορεί να θεωρηθεί εξωτικό, ρετρό ή τρας, βαλʼ το σε εμφανές σημείο. Συνέχισε τη συζήτηση ενώ αρχίζετε να μπαλαμουτιάζεστε στον καναπέ. Γέλα πολύ. Μη διανοηθείς να μιλήσεις για αγάπη. Μη φαίνεσαι ότι τον λατρεύεις στα μπλε ή πράσινα ελεκτρίκ μάτια του και μην αφήσεις ίχνος αναστεναγμού να ξεφύγει από τα χείλη σου.

Όταν επιτέλους βρεθείτε στο κρεβάτι, θα ανακαλύψεις, προς μεγάλη σου έκπληξη, ότι κάτω απʼ τα σεντόνια ή πάνω στην ντουλάπα ο Υδροχόος λατρεύει το καυτό, ακόλαστο σεξ όσο όλοι μας. Ο Νεροκουβαλητής είναι περίεργος και πρόθυμος. Εγκεφαλικά, μπορεί να προσδιορίσει αμέσως αν η στάση που πρότεινες είναι εφικτή. Όταν τελειώσετε, προετοιμάσουν να ακούσεις τα πράγματα με το όνομά τους και όχι εκείνα τα γλυκά ψεματάκια που ψιθυρίζουν άλλα ζώδια. Το «καλά ήτανε για αρχή, με λίγη προπόνηση, θα γίνεις πολύ καλή» μπορεί να σε κάνει να ζαρώσεις, αλλά οι Υδροχόοι πιστεύουν στην αλήθεια και την εκπαίδευση. Και θα είναι πανευτυχής να σε διδάξει ή να μάθει κάτι από σένα. Έτσι κι αλλιώς, γιʼ αυτό είναι οι φίλοι.

roll.gif

 (Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...