παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ -the best part

Καρκίνος

21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου.

liv-tyler-005-1024.jpg

Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος

Νομίζω ότι σε έλκουν άτομα που επιβεβαιώνουν τους χειρότερους φόβους σου για τον εαυτό σου.

-Richard  Lewis (29 Ιουνίου)

 

 

Πώς να τους κρατήσεις

 

Αν έχεις πραγματικά έναν Καρκίνο στον καρδιά σου, θα ανακουφιστείς μαθαίνοντας ότι δεν χρειάζεσαι ψυχιατρική εκπαίδευση για να έχεις μια ευτυχισμένη σχέση. Χρειάζεσαι όμως, μια καρδιά γεμάτη κατανόηση, πολλή υπομονή και την αφοσίωση ενός σκυλιού του Αγ. Βερνάρδου που σώζει θύματα χιονοστιβάδων.

Ο Καρκίνος σου μπορεί να είσαι ένας αδίστακτος επιχειρηματίας τη μέρα, αλλά μην αφήσεις αυτό το προσωπείο να σε ξεγελάσει. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για τον Καρκίνο από εσένα και το σπίτι του. Τα Καβούρια ιδιωτεύουν και αν είχαν επιλογή θα κρατούσαν μακριά από το σαλόνι τους τις φασαριόζικες συγκεντρώσεις –εκτός αν είναι οικογενειακές. Αυτό δεν σημαίνει ότι απαγορεύονται τα πάρτι. Απλώς, μη γίνει συνήθεια στους άνεργους Τοξότες φίλους σου να κοιμούνται στον καναπέ.

Αυτό το ζώδιο απολαμβάνει τις βόλτες στα μονοπάτια της μνήμης. Στο σπίτι του υπάρχουν φωτογραφίες και αναμνηστικά από αγαπημένους συγγενείς, φίλους και περιστάσεις. Σίγουρα θα του άρεσε ένα κολάζ από τις δικές σας καλύτερες στιγμές για να προσθέσει στη συλλογή του.

Όπως και οι Παρθένοι, οι Καρκίνοι υποφέρουν συχνά από νευρική δυσπεψία και άλλα εντερικά προβλήματα. Η τροφή είναι σημαντική για την υγεία του Καρκίνου. Μαζί με τους Ταύρους, οι Καρκίνοι είναι γεννημένοι μάγειρες και προτιμάνε το φαγητό που μαγειρεύουν οι ίδιοι από οποιοδήποτε εστιατόριο. Για το Καβούρι, ρομαντική βραδιά σημαίνει να σου μαγειρέψει, να μαζέψετε μαζί τα πιάτα, μετά να χουζουρέψετε στον καναπέ με μια κλασική ταινία.

Όλα τα ζώδια του Νερού είναι κατά βάση ανασφαλή, και οι Καρκίνοι είναι οι αρχηγοί του γκρουπ. Δεν τα πάνε καλά με την ανεξαρτησία. Οι σχέσεις τους προσφέρουν ασφάλεια. Το σπίτι τους προσφέρει ασφάλεια. Οι Καρκίνοι χρειάζονται το οικείο δίπλα τους, ακόμη και όταν ταξιδεύουν. Όπως ο Ταύρος, ο Καρκίνος μπορεί να στριμώξει στη βαλίτσα το μαξιλάρι του, την αγαπημένη του φωτογραφία ή/και ένα αρωματικό κερί.

Επίσης, φοβούνται ότι θα καταλήξουν μόνοι. Ίσως γιʼ αυτό ρωτάει για κάθε σου κίνηση ή επινοεί εκατομμύρια δικαιολογίες γιατί δεν πρέπει να πας κάπου χωρίς αυτόν. Δεν είναι ότι δεν σε εμπιστεύεται, φταίει που οι Καρκίνοι είναι οι αγχωμένοι χωρίς αιτία του ζωδιακού. Αν βγεις μόνη σου, έχε το κινητό μαζί, κι αν λείψεις σε επαγγελματικό ταξίδι, τηλεφώνα του συχνά. Για διακοπές χωριστά, διάρκειας μεγαλύτερης από Σαββατοκύριακο, χρειάζεται πραγματική προσπάθεια και γύρω στα δέκα χρόνια σχέσης.

Αν τυχόν ξενοκοιμηθείς και προδώσεις το Καβούρι σου, όσο κι αν το μετανιώσεις κι όσο κι αν δείχνει να σε συγχωρεί, θα είσαι ύποπτη για την υπόλοιπη ζωή σου –και θα σου φέρεται ανάλογα. Ο Ιχθύς μπορεί να το συζητήσει και να ησυχάσει, ο Κριός να ξαλαφρώσει καβγαδίζοντας. Ο Ζυγός θα απευθυνθεί σε σύμβουλο γάμου και ο Υδροχόος δεν δίνει δεκάρα εφόσον  επέστρεψες σπίτι. Ο Καρκίνος θα συνεχίσει να ζει, αλλά θα παγώσει τα συναισθήματά του και θα περάσεις χρόνια με μια αλυσίδα στο λαιμό μέχρι να ξεπαγώσουν. Ακόμη και τότε, το αδίκημά σου δεν πρόκειται να παραγραφεί.

 

Μοιραίες Σχέσεις:

 

Καρκίνος/Κριός: Εξπέρ στις ερωτικές νουβέλες με σύνδρομο οσιομάρτυρα αναζητά πρόστυχο κατά συρροή αγαπητικό για απίστευτο σεξ και ένα αβάσταχτο επόμενο πρωί.

Καρκίνος/Ταύρος: Σοβαρός κτητικός σπιτόγατος που μαγειρεύει εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας αναζητά σοβαρό, κτητικό προστάτη που λατρεύει το φαγητό. Αληθινή αγάπη και αισθησιακό σεξ εγγυημένα.

Καρκίνος/Δίδυμοι: Κολλιτσίδας που λιμοκτονεί για αγάπη αναζητά παρτάκια ηδονιστή με πρότυπο το λαγό στα προκαταρκτικά και την ικανότητα να προκαλέσει σοβαρή συναισθηματική ζημιά σε ένα ήδη σμπαραλιασμένο Εγώ.

Καρκίνος/ Καρκίνος: Χτυπημένος από ημικρανίες έγκλειστος λόγω Οιδιπόδειου συμπλέγματος αναζητά γκρινιάρη υποχόνδριο για μια ζωή από κρίση σε κρίση. Όποιος αυτοκτονήσει πρώτος κερδίζει.

Καρκίνος/Λέων: Ντροπαλός αλλά αισθησιακός οικονόμος με στολή Γαλλίδας καμαριέρας αναζητά ανυπότακτο τεκνό για να το λατρεύει, να το υπηρετεί και να του δίνει τα χαστουκάκια του όπως τα θέλει. Η τέλεια σχέση αφέντη-δούλου, αλλά μάντεψε ποιος είναι το αφεντικό.

Καρκίνος/Παρθένος: Ευέξαπτος, κυκλοθυμικός και ύπουλος χειραγωγός αναζητά ευέξαπτο, επικριτικό και μονίμως τσατισμένο σύντροφο για υπέροχο σεξ και αληθινή στοργή. Για αληθινή αγάπη, χρειάζεται μάλλον προσπάθεια.

Καρκίνος/Ζυγός: Αξιοθρήνητος αμνός έτοιμος για σφαγή με μαζοχιστικές τάσεις αναζητά ματαιόδοξο, επιπόλαιο εραστή με δικό του θυσιαστήριο και μεγάλη προθυμία.

Καρκίνος/Σκορπιός: Επαγγελματίας οσιομάρτυρας αναζητά σέξι σαν αμαρτία σύντροφο που λατρεύει την εκδίκηση χωρίς λόγο.

Καρκίνος/Τοξότης: Ταξιδοφοβικός μαμόθρεφτος που κινείται πλαγίως και μουρμουρίζει διαρκώς αναζητά σύντροφο που τα λέει έξω από τα δόντια κι έχει δωρεάν χιλιόμετρα για άπειρα ταξίδια, για μια ενδιαφέρουσα αλλά μάταιη απόπειρα σχέσης.

Καρκίνος/Αιγόκερως: Συναισθηματικά ανώριμος αλλά χαριτωμένος υποχόνδριος επιρρεπής σε κρίσεις πανικού και θανατερές φαντασιώσεις αναζητά γονική φιγούρα που ενδιαφέρεται για κυριαρχία, υποταγή και εξευτελισμό. Κουλ σεξ.

Καρκίνος/Υδροχόος: Συλλέκτης άχρηστων μπιχλιμπιδιών με σοβαρά διαταραγμένη άποψη περί των σχέσεων αναζητά τύπο τρελοεπιστήμονα με δικό του εργαστήριο, για υπέρτατες παρεξηγήσεις και σεξ που μπορεί να παγώσει μέχρι και πιγκουίνο.

Καρκίνος/Ιχθύες: Αποπνικτικά στοργικό άτομο με κλίση στα εγκόσμια και βραβευμένο για την καλύτερη συνταγή κοτόσουπας αναζητά αργόσχολο, ανεύθυνο πλάσμα με αυταπάτες και μεγάλα όνειρα για να το θηλάσει, να το προστατέψει και να το αγαπήσει.

 

Αποτελέσματα:

Πολλά υποσχόμενοι: Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Ιχθύες

Απλά φίλοι: Αιγόκερως, Καρκίνος

Ξέχνα το: Κριός, Δίδυμοι, Ζυγός, Τοξότης, Υδροχόος

Ποτέ δεν ξέρεις: Παρθένος

 

Αγαπησιάρικα και Αισθησιακά Καβούρια

Pamela Anderson

Edward, Δούκας του Ουίνδσορ

Jessica Hahn

Kimberly (Lilʼ Kim) Jones

Courtney Love

Πριγκίπισσα Diana & Camilla Parker

Sylvester Stallone

Ringo Star

Patrick Stewart

Liv Tyler

 roll.gif

 (Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...