παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΚΡΙΟΙ -the end

Κριός

21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

aries 1.jpg

Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος

Θα ξαναπαντρευόμουν αν εύρισκα έναν άντρα που είχε δεκαπέντε εκατομμύρια δολάρια. μου μεταβίβαζε τα μισά πριν το γάμο και μου εγγυόταν πως θα πεθάνει σε ένα χρόνο.

- Bette Davis (5 Απριλίου)

 

Πώς να τους ξεπεράσεις

 

Το να θέλεις να χωρίσεις με έναν Κριό κρύβει παγίδες, γιατί το ότι εσύ ξενέρωσες μπορεί να ανάψει εκείνον ξανά. Οι Κριοί ζουν στο νησί της φαντασίας ονειροπολώντας για την τέλεια σχέση, και όταν εκείνος σε θέλει, θα σε κρατήσει ξύπνια με μεταμεσονύχτια τηλεφωνήματα γεμάτα βαριές αναπνοές και τακτικές απειλές αυτοκαταστροφής αν τον απορρίψεις. Δεν είναι όλοι έτοιμοι να κόψουν το αφτί και να σʼ το στείλουν, όπως έκανε ο Κριός Vincent van Gogh. Αλλά ένας ερωτευμένος Κριός είναι σαν το σκυλί στο κυνήγι και πολύ απλά δεν καταλαβαίνει γιατί δεν θεωρείς τον εαυτό σου τον πιο τυχερό άνθρωπο στη Γη, που είσαι το αντικείμενο λατρείας του.

Όλα τα ζώδια της Φωτιάς είναι γεννημένα για μάχες, αλλά ένας περιφρονημένος Κριός είναι επίσης πολύ ικανός να κηρύξει πόλεμο. Θα υποστείς τυχαίους δημόσιους διαπληκτισμούς και φλογερά τηλεφωνήματα από κάθε τηλεφωνικό θάλαμο έξω από κάθε μπαρ της πόλης. Ευτυχώς, το ενδιαφέρον τους χάνεται τόσο εύκολα που το Κριάρι σου θα βρει σύντομα ένα καινούριο θύμα να βασανίσει.

Σε όλα τα βιβλία αστρολογίας θα διαβάσεις ότι οι Κριοί είναι δυναμικοί, σέξι και γενναιόδωροι με τα αισθήματά τους. Στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως όλοι παίρνουν ένα κομμάτι, είτε το θέλουν είτε όχι. «Κάνω έρωτα» για έναν Κριό σημαίνει «πόσο γρήγορα μπορείς να κάνεις». Στο μυαλό τους αιώνια αγάπη και περιστασιακό σεξ είναι επικίνδυνα κοντά ως έννοιες. Οι Κριοί έχουν τη λιγότερο ανεπτυγμένη κρίση στον κόσμο.

Ο καλύτερος τρόπος να παρατήσεις αυτό το μεγάλο εγωιστικό μωρό είναι να ταϊσεις το παιδιάστικό του Εγώ με ένα τεράστιο ψέμα. Πες του πως παραείναι καλός, καυτός και δυναμικός για σένα και ότι τον αφήνεις ελεύθερο για να βρει ένα σύντροφο που πραγματικά του αξίζει. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε πιστέψει, αφού έτσι ακριβώς νιώθει κι ο ίδιος. Ή κάνε του δώρο ένα κινητό και άρχισε να του τηλεφωνείς ανά μισάωρο, διακηρύσσοντας την  αγάπη σου γιʼ αυτόν, που ποτέ δεν πεθαίνει. Μόλις νιώσει τις αλυσίδες του έρωτά σου να σφίγγουν γύρω από τους αστραγάλους του, θα εξαφανιστεί γρηγορότερα κι από τον Κριό Harry Houndini στην καλύτερή του μέρα.

Αν τίποτε από τα παραπάνω δεν έχει αποτέλεσμα, πες ότι ο γιατρός σου απαγόρευσε το σεξ για έξι μήνες. Η έκφραση πανικού θα αντικατασταθεί στη στιγμή από το κενό βλέμμα, καθώς ο Κριός θα έχει ξεχάσει ήδη το όνομά σου. Αυτό το ζώδιο δεν καταλαβαίνει από «θα είμαστε πάντα φίλοι». Ο Κριός πιστεύει ότι αν είσαι αρκετά χαζή για να τον αφήσεις να σου φύγει, τότε είσαι και πολύ χαζοβιόλα για να ασχολείται μαζί σου. Επίσης, η λέξη πρώην δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό του. Είναι πολύ απασχολημένοι με την αναζήτηση του επόμενου ιδανικού έρωτα για να μετανιώνει ή να σκέφτεται το παρελθόν.

Αν σε παρατήσει, η καλύτερη εκδίκηση είναι να το παίξεις αδιάφορη/ος ακόμη και να συμφωνήσεις ότι ο χωρισμός ήταν ό,τι καλύτερο, ειδικά αν τον θέλεις ακόμη. Θα κάνεις ένα βήμα πίσω, το Κριάρι θα γείρει μπροστά και σύντομα θα τρέχει από πίσω σου. Αν θέλεις να τα ξαναβρείτε αλλά να κάνεις τα πράγματα χειρότερα, φόρεσε κάτι κόκκινο, εμφανίσουν στο αγαπημένο του στέκι με έναν γκλαμουράτο Λέοντα ή έναν σοφιστικέ Αιγόκερω αλά μπρατσέτα, και αγνόησέ τον παντελώς όταν εκείνος προσπαθήσει να ξανακερδίσει την καρδιά σου χορεύοντας το χορό της κοιλιάς λιώμα στην άκρη του μπαρ.

 roll.gif

 (Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...