παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕΡΟΣ Β

Σκορπιός

23 Οκτωβρίου- 21 Νοεμβρίου

 

 SCORPIO.jpg

Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος

Ότι ήθελα να κάνω ποτέ μου το έκανα. Με όποιον ήθελα να πάω μαζί του πήγα.

-Calvin Klein ( 19 Νοεμβρίου)

 

Πώς να τους τραβήξεις

Με λίγη κολακεία και μερικά μαύρα εσώρουχα θα κάνεις σεξ με έναν Σκορπιό. Το να τον κάνεις να σε ερωτευτεί, όμως, δεν είναι το ίδιο εύκολο. Όλες οι φήμες για την ένταση του πάθους ενός Σκορπιού αληθεύουν. Όμως, δεν είναι η σωματική επαφή αυτό που ψάχνει. Ο Σκορπιός θέλει τη μαγική, μυστηριακή ένωση, εκείνη που έχουν οι αδελφές ψυχές και είναι αποφασισμένος να πηδήξει όλον τον πλανήτη μέχρι να βρει το άτομο αυτό. Το κακό είναι πως κανένα από τα δύο φύλα δεν αλλάζει αυτήν τη συμπεριφορά μετά το γάμο σε περίπτωση που αποφασίσει ότι είσαι εντάξει, αλλά όχι η Μία/ Ένας. Ακόμη κι αν είσαι η μεγάλη του αγάπη, η αδυναμία του Σκορπιού σε οτιδήποτε σεξουαλικό μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά από κρυφές σχέσεις.

Οι Σκορπιοί λατρεύουν το μυστήριο («γιατί δεν πέφτεις στα πόδια μου;») και τις προκλήσεις («θα σου δείξω εγώ ποιος είναι ο αρχηγός»). Κράτα αποστάσεις, χωρίς όμως να τον προσβάλλεις, καθυστέρησε βασανιστικά να αρχίσεις να του αποκαλύπτεις λεπτομέρειες για τον εαυτό σου και ο Σκορπιός θα αρχίσει να τσιμπάει. Κράτα τα σεξουαλικά υπονοούμενα έξω από τη συζήτηση, αλλά δείχνε τόσο σέξι που θα έλιωνες και Αιγόκερω.

Τα χρώματα του Σκορπιού είναι το μοβ προς την απόχρωση της λεβάντας, το μαύρο, το γκρι και το μαρόν που πηγαίνει προς το ροζ. Μεταξωτά πουκάμισα ή φορέματα με άψογη εφαρμογή, εσώρουχα από το τμήμα ενηλίκων ή οτιδήποτε δερμάτινο θα κάνουν τον Σκορπιό να βράζει μέσα του. Εξωτερικά, εισπράττεις ακόμη εκείνο το κενό βλέμμα ή πιθανώς μια ανεπαίσθητη σύσπαση – ένδειξη ενδιαφέροντος.

Αν έχεις αρκετή δύναμη να περιμένεις μέχρι εσύ να αποφασίσεις πότε θα του κάτσεις για πρώτη φορά, θυμήσου ότι στους Σκορπιούς αρέσουν οι εναλλαγές «αγνή του θεού –πόρνη του δρόμοι» και ο κίνδυνος. Κάλεσέ τον ένα βράδυ να βγείτε ή να περάσει να γνωρίσει τους φίλους σου. Μετά οδήγησέ τον σε έναν ημιδιωτικό χώρο, π.χ. ένα σκοτεινό στενάκι στο δρόμο για το θέατρο. Ψιθύρισέ του ότι φοράς μεταλλικό στρινγκάκι ή ότι δεν φοράς τίποτα από μέσα. Αυτό θα ανεβάσει το «ποθόμετρο» του Σκορπιού στην ένδειξη «καίω εγκέφαλο». Μην ντραπείς να κατεβάσεις το φερμουάρ του ή να βάλεις χέρι μέσα απʼτο παντελόνι του ενώ τον κοιτάς κατευθείαν στα μάτια. Η ερωτογενής ζώνη του Σκορπιού είναι η ερωτογενής ζώνη του άλλου. Μη χασομεράς με διλήμματα «να σε αγγίξω ή να μη σε αγγίξω εδώ», γιατί μπορεί να βρεθείς σωριασμένη ανάμεσα στους σκουπιδοτενεκέδες ενώ ο Σκορπιός φεύγει, σίγουρος ότι παίζεις παιχνίδια εξουσίας.

Την επόμενη φορά, όταν τελικά μπαίνεις και γλιστράς σε εκείνα τα μαύρα σατέν σεντόνια, το σεξ με τον Σκορπιό είναι σίγουρο ότι θα σου πάρει μυαλά και σώμα. Ρόλοι, αρωματικά έλαια, εσώρουχα που τρώγονται, σεξουαλικά βοηθήματα, όλα αυτά του αρέσουν. Αν θέλεις πολλαπλούς οργασμούς, αυτό το ζώδιο μπορεί να σε κάνει να ολοκληρώνεις μέχρι να εγκαταλείψεις τον μάταιο τούτο κόσμο. Αν σε εμπιστεύεται, θα κάνει οτιδήποτε του ζητήσεις για να σε ευχαριστήσει. Το πραγματικό μυστικό του Σκορπιού είναι ότι ερεθίζεται με το να σε ερεθίζει. Δεν πρόκειται για ανιδιοτελή αγάπη. Είναι εκείνο το θέμα με την εξουσία. Αλλά ποιος νοιάζεται μετά από πέντε έξι γύρους ατέλειωτης ευχαρίστησης;

Σεξουαλικά, αυτό το ζώδιο παίρνει δέκα. Συναισθηματικά, η κλίμακα κυμαίνεται από το μηδέν προς τα πάνω και ταλαντεύεται αναπάντεχα, ακόμη και με έναν Σκορπιό που είναι τρελός για σένα. Οι Σκορπιοί ενοχλούνται από την υπερβολική ευτυχία. Είναι ένας συνδυασμός φόβου ότι η προσωπική τους ευτυχία συνδέεται ή εξαρτάται από εκείνη οποιουδήποτε άλλου και συνειδητοποίησης, σε υπαρξιακό επίπεδο, ότι η ζωή είναι κύκλος. Οι περισσότεροι συγκρατούμε τη χαρά και ξεχνάμε τη θλίψη. Όχι οι Σκορπιοί. Όταν ένας Σκορπιός είναι πολύ ευτυχισμένος, γίνεται καχύποπτος. Περιμένει να κλείσει ο κύκλος. Και για να σιγουρευτεί ότι κρατάει τα ηνία της εξουσίας, αρχίζει να το παίζει κακός. Μιλάει άσχημα, εξαφανίζεται για μια εβδομάδα ή περισσότερο, αρνείται το σεξ ακόμη και εάν σε θέλει απελπισμένα –αυτά είναι μερικά μόνο από τα ύπουλα παιχνιδάκια στα οποία είναι ικανός να υποβάλει εσένα και τον εαυτό σου μαζί.

Έτσι, ακόμη κι αν νιώθεις ότι επικοινωνείτε σε ψυχικό επίπεδο και ο Σκορπιός σου μένεις μαζί σου τα Σαββατοκύριακα αφήνοντας μιας οδοντόβουρτσα στο μπάνιο κι ένα ζευγάρι χειροπέδες στο κομοδίνο σου, δεν μπορείς να χαλαρώσεις. Το σεξ θα είναι έντονο, παθιασμένο και εθιστικό. Ο πόλεμος θα συνεχίζεται για πάντα.

 roll.gif

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...