παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρος

20 Απριλίου  - 20 Μαϊου

sun-in-taurus.jpg

Το δικό μου ή τίποτα.

 

Στοιχείο: Γη. Η πάλη στη λάσπη σίγουρα δεν είναι για φλώρους.

Ποιότητα: Σταθερό. Ο Ταύρος δεν αλλάζει ποτέ τις συνήθειες ή τη θέση του.

Σύμβολο: Ο Ταύρος. Η νοοτροπία του κοπαδιού συναντάει το παμφάγο ον.

Κυβερνήτης: Αφροδίτη, η θεά του «θέλω αυτό… κι αυτό…κι αυτό».

Ερωτικό είδωλο: Archie Bunker.

Ερωτικό στυλ: Μπάλα με αλυσίδα στο πόσι.

Αγαπημένη ατάκα στο φλερτ: «Ξέρεις να μαγειρεύεις;»

Ιδανικό πρώτο ραντεβού: Καθαρίζει το σπίτι μας, μαγειρεύει δείπνο, μου κάνει στοματικό έρωτα και μου απευθύνει πλουσιοπάροχα ευχαριστίες που του/ της προσφέρω αυτά τα προνόμια.

Ερωτογενής ζώνη: Λαρύγγι, βαθύ λαρύγγι.

Σεξουαλικό βίτσιο: Μπες, βγες και φέρε κάτι να τσιμπήσουμε.

 

Φλερτάροντας το ζώδιο

Ιδανικός εραστής είναι αυτός που μετατρέπεται σε πίτσα στις 4π.μ.

-Ανώνυμος

 

Ψάχνεις για ρομάντζο που θα σε χτυπήσει σαν ανεμοστρόβηλος, για χορούς μέχρι το ξημέρωμα και/ή έναν έξω καρδιά σύντροφο; Τότε πήδα αυτό το κεφάλαιο και πήγαινε κατευθείαν στον Δίδυμο, στον Λέοντα ή στον Τοξότη. Ο Ταύρος είναι όσο πατάει η γάτα λίγο πιο εγωιστής από τον Κριό και χίλιες φορές πιο πεισματάρης και βαρετός. Το να βάλεις έναν Ταύρο να αναθεωρήσει τις απόψεις του είναι σαν να βάλεις έναν Ιχθύ να περιορίσει τις κραιπάλες.

 Ως δεύτερο ζώδιο του κύκλου, εκτός από τον εαυτό τους οι Ταύροι αγαπάνε και τα αποκτήματα. Αυτό σημαίνει πως όχι μόνο θεωρούν δεδομένο ότι θα τους λατρεύεις, αλλά και ότι θα τους ανήκεις μαζί με οτιδήποτε φέρεις μαζί σου όταν εγκατασταθείς σπίτι τους. Αν έρθουν εκείνοι στο δικό σου, θα κατσικωθούν στην πιο άνετη μεριά του κρεβατιού και στην καλύτερη θέση του καναπέ για να δουν τηλεόραση. Οι Ταύροι κάνουν κατάληψη σε οτιδήποτε ακουμπάνε.

Οι Ταύροι έχουν ανακηρυχθεί τα πιο αισθησιακά ζώδια. Σεξουαλικά, ακόμη κι ο μέσος Ταύρος έχει αντοχή μπουλντόζας. Δυστυχώς, διαθέτουν και την αντίστοιχη φινέτσα. Αρσενικός ή θηλυκός, για τον Ταύρο ρομαντική βραδιά σημαίνει πίτσα, σοκολάτα και σεξ. Ή σεξ με σοκολάτα και μετά μια πίτσα, όλα πάνω ή δίπλα στο κρεβάτι. Σίγουρα θα δεις αστράκια από την έκσταση. Όπως σίγουρα θα περάσεις τη νύχτα προσπαθώντας να κοιμηθείς πάνω σε κομμάτια πιπεριάς και μαζεύοντας λιωμένα σοκολατάκια από τα μαλλιά σου ή από αλλού.

 Οι Ταύροι είναι οι ρακοσυλλέκτες της οικουμένης. Οι αποθήκες, οι ντουλάπες και τα συρτάρια του γραφείου τους είναι γεμάτα με ετικέτες από μπουκάλια μπίρας, κουμπιά και βάζα με κέρματα. Ο Ταύρος νιώθει ασφάλεια με τα υπάρχοντά του. Σʼ αυτά συμπεριλαμβάνεσαι και εσύ. Για τους Ταύρους η δέσμευση είναι ό,τι για τα Λιοντάρια τα πάρτι. Ο Orson Welles είπε για την πρώτη γυναίκα του, ηθοποιό και κοσμική κυρία της εποχής, Virginia Nicholson: «Παντρευτήκαμε μόνο για να μπορούμε να ζούμε μαζί». Μπορεί να ήταν σημείο των καιρών, δείχνει όμως την ανάγκη του Ταύρου να επισημοποιεί τη σχέση του. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι Ταύροι είναι οι ιδανικοί σύζυγοι. Ο Welles παντρεύτηκε και χώρισε τρεις φορές.

Πες σε έναν Ταύρο ότι τον αγαπάς για πάντα και ετοιμάσου να σε δέσει μεταφορικά – μερικές φορές και κυριολεκτικά- με αλυσίδες στο πόδι του κρεβατιού. Ζηλεύουν σαν Σκορπιοί, κλαψουρίζουν όπως οι Καρκίνοι, παιδιαρίζουν όσο οι Κριοί, συν του ότι διαθέτουν αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό του Ταύροι να είναι το περισσότερο επικριτικό και το λιγότερο συγκαταβατικό ζώδιο στο σύμπαν. Ο Ταύρος είναι σταθερό ζώδιο της Γης. Το να είσαι ερωτευμένος/η μαζί του είναι σαν να φοράς παπούτσια από τσιμέντο. Δεν πρόκειται να πας πουθενά για πολύ καιρό.

Φυσικοί και ανεπιτήδευτοι, αυτοί είναι μερικοί ακόμη καλοπροαίρετοι χαρακτηρισμοί που τους έχουν αποδοθεί. Αν περιμένεις ένα απελευθερωμένο άτομο, σε παρακαλώ σημείωσε ότι φυσικοί σημαίνει μπάνιο σπανίως και αλλαγή ρούχων όταν η τρέχουσα περιβολή έλκει ή δη πάρα πολλές μύγες. Οι Ταύροι έχουν τσακωθεί με το νερό όπως οι χίπηδες, έχουν τις πολιτικές απόψεις ενός φασίστα και μια «μην καθαρίσεις μέχρι να μουχλιάσεις» στάση απέναντι στις δουλειές του σπιτιού.

Όταν ένας Ταύρος σε θέλει, μπορεί να μην το μάθεις μέχρι να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση. Αυτό το ζώδιο κάνει μόνο αργά, μεθοδικά και προμελετημένα βήματα στην αγάπη, όπως και σε όλα τα άλλα. Αν ένας φίλος που γνωρίζεις από το λύκειο «ξαφνικά» σου ζητήσει ένα κανονικό ραντεβού, μπορείς να στοιχηματίσεις τα CD σου ότι είναι ήδη τρελά ερωτευμένος μαζί σου και του πήρε δύο, πέντε ή δέκα χρόνια να βρει το θάρρος να σʼ το πει.

 Οι Ταύροι είναι οι βασιλιάδες και οι βασίλισσες της «διπλής» μονιμότητας.

Ό,τι ισχύει γι΄ αυτόν αποκλείεται να είναι δεδομένο για σένα. Αν και είναι όσο άπιστοι είμαστε οι περισσότεροι, όταν οι Ταύροι απατάνε, καμαρώνουν ότι διατηρούν μακροχρόνιους παράνομους δεσμούς, π.χ. πέντε, δέκα χρόνια, ακόμη και για μια ολόκληρη ζωή. Το ονομάζουν ταυτόχρονη αφοσίωση. Το ονομάζω νοοτροπία του κοπαδιού.

 roll.gif

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...