παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΙΧΘΥΕΣ -ΜΕΡΟΣ Γ

Ιχθύες

19 Φεβρουαρίου -20 Μαρτίου

 NEW.jpg

Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος

Η ηθοποιία δεν είναι και πολύ δύσκολη. Χρειάζεται απλώς να είσαι καλός ψεύτης, κάτι στο οποίο εξασκούμαι στο μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής μου.

-Bruce Willis (19 Μαρτίου)

 

Πώς να τους κρατήσεις

 

Αξίζει την ώρα σου ένας ονειροπαρμένος που είναι τόσο αλλού που καμιά φορά ξεχνάει να φάει; Σίγουρα. Και δεν θα χρειαστείς σεμινάρια υπνοθεραπείας ή να γραφτείς σε γκρουπ υποστήριξης αλκοολικών για όλη σου τη ζωή.  Μια από τις πιο εσφαλμένες αντιλήψεις για τους Ιχθύς είναι ότι δραπετεύουν από τη ζωή. Αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Οι Ιχθύες ρουφάνε τη ζωή. Όλα τα ζώδια του Νερού είναι συναισθηματικά, αλλά οι Ιχθύες είναι τα πλάσματα που αισθάνονται τις διαθέσεις και τα κίνητρα φίλων, συναδέλφων και συντρόφων. Και ο Ιχθύς σου είναι εκείνος με τον παροιμιώδη ώμο για να κλάψεις πάνω του. Όλα τα ζώδια ενστικτωδώς αναζητούν την κατανόηση και καθόλου επικριτική στάση των Ψαριών.

Με τη σειρά του, ο Ιχθύς έχει ανάγκη να ξεφορτώσει μερικές από αυτές τις πληροφορίες σε σένα για να ξαλαφρώσει μερικές από αυτές τις πληροφορίες σε σένα για να ξαλαφρώσει από την ένταση που δημιουργούν στην ψυχή του. Και θα το κάνει πολύ επιλεκτικά, γιατί το Ψάρι είναι αποθηκευτικός χώρος μυστικών, ομολογιών, ακόμη και σοκαριστικών γεγονότων που του έχουν εμπιστευθεί και τα οποία δεν σκοπεύει να αποκαλύψει. Είναι αυτή η διαφορά ανάμεσα στα γεγονότα της μέρας που θέλει να σου διηγηθεί που τον κάνει να επαναλαμβάνει την ίδια ιστορία αρκετές φορές, σε διάφορες εκδοχές και με διαφορετικό συναίσθημα κάθε φορά που σου το περιγράφει. Το Ψάρι σου πρέπει να αποβάλλει την αρνητική ενέργεια, αλλά σπάνια θα προδώσει κάτι. Άκουσέ τον. Αλλά έχε υπόψη ότι δεν ζητάει συμβουλές ή βοήθεια- απλώς θέλει να απαλλαγεί από ένα συναισθηματικό φορτίο όπως μια χύτρα απελευθυερώνει ατμό. Οι Ιχθύες, επίσης, χρειάζονται διαστήματα απομόνωσης. Βοήθησέ τον να αναζωογονηθεί δημιουργώντας τον δικό του ιδιωτικό, ήσυχο χώρο μέσα στο σπίτι, όπου θα μπορεί να διαβάσει, να καταγράψει τις σκέψεις του ή απλώς να πάρει έναν από τους απαραίτητους υπνάκους του.

Κανένα ζώδιο δεν είναι τόσο αφοσιωμένο στον έρωτα όσο οι Ιχθύες. Το Ψάρι σου λατρεύει τις μικρές ενδείξεις αγάπης. Σημειωματάκια στην τσάντα του, αστεία ή σέξι μηνύματα στον τηλεφωνητή θα του αποδείξουν ότι δεν λείπει ποτέ από τη σκέψη σου. Αργότερα θα κατενθουσιαστείς με την ανταμοιβή σου.

Σε όλα τα Ψάρια αρέσει το νερό, οπότε θυμήσου να αγοράσεις άλατα, έλαια μπάνιου και αφρόλουτρα σε διάφορα χρώματα και αρώματα. Το μπάνιο για δύο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα προκαταρκτικά των Ιχθύων.

Οι περισσότεροι έχουν μπόνους στα πόδια και θα κερδίσεις έξτρα πόντους κάνοντάς του μασάζ στις πατούσες. Η υγεία των Ψαριών είναι ευάλωτη και κουράζονται εύκολα. Βοήθησέ τον να διατηρείται σε φόρμα με τακτική άσκηση (το κολύμπι είναι ιδανικό) και θρεπτικά γεύματα που θα ετοιμάζετε μαζί.

Το Εγώ του Ιχθύ στρέφεται εξωτερικά προς την ανθρωπότητα. Αυτό του αφήνει ελάχιστα εσωτερικά αποθέματα, οπότε βοήθησέ τον να διατηρήσει την ισορροπία του με καλές κουβέντες και πολλή συναισθηματική υποστήριξη. Το Ψάρι σου είναι ιδεαλιστής. Ακόμη και οι δυναμικοί, σιωπηλοί Ιχθύες εύχονται έναν τέλειο κόσμο και περνάνε πολύ καιρό συλλογιζόμενοι τρόπους για να κάνουν αυτήν την ευχή τους πραγματικότητα.

Το σύμβολο των δύο Ψαριών που κολυμπάνε σε αντίθετες κατευθύνσεις συμβολίζει μια εσωτερική αναζήτηση για φώτιση, όπως και το δέλεαρ του εξωτερικού κόσμου για ανθρώπινη φροντίδα και ευχαρίστηση. Πρέπει να καταλάβεις ότι το χρήμα, η φήμη ή η επαγγελματική επιτυχία δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που ενδιαφέρουν τον Ιχθύ στη ζωή. Το θέμα του είναι πόσο πιστός παραμένει απέναντι στον εαυτό του. Μοιράσουν τα όνειρα του Ιχθύ σου, πρόσθεσε μερικά δικά σου, ανακάτεψέ τα καλά και θα έχεις τη μυστική συνταγή για μια μαγική σχέση με έναν ευαίσθητο, ρομαντικό εραστή με ζεστή καρδιά που θα κάνει το σπίτι σας ένα ασφαλές λιμάνι και την ευτυχία σου μία από τις αποστολές του στη ζωή.

 

Μοιραίες Σχέσεις:

Ιχθύες/Κριός: Άτομο που ζει με ψευδαισθήσεις και όνειρα απατηλά αναζητά ρομαντικό που αγωνίζεται για δικό του όφελος. Αν του φερθείς καλά, θα σταματήσει να πίνει.

Ιχθύες/Ταύρος: Κλαψιάρης δέσμιος του έρωτα, κλειδωμένος στο κάστρο της αυτολύπησης για πολύ καιρό αναζητά κηδεμόνα με πρακτικό πλάνο και μυαλό για δύο. Θα φέρω σοκολάτα. Θα φέρεις μια πραγματική ζωή.

Ιχθύες/Δίδυμοι: Εσωστρεφής μυστικοπαθής με ροπή στις λάθος επιλογές και την μπίρα αναζητά εξωστρεφή αλητήριο με μειωμένη συνείδηση και κλειδί εκκλησίας για μια ερωτική βραδιά που θα τελειώσει πριν βγει ο ήλιος.

Ιχθύες/Καρκίνος: Ειδικός στο ευγενικό πέσιμο που χρειάζεται να τον προσέχουν σαν τα μάτια τους αναζητά αξιαγάπητο φροντιστή με παλαβή αίσθηση του χιούμορ και διπλές κλειδαριές στην πόρτα. Τίποτα δεν είναι τέλειο. Αυτό πλησιάζει.

Ιχθύες/Λέων: Γλυκός αλλά ενοχλητικός ερημίτης με αρρωστημένη ανάγκη να τον χρειάζονται αναζητά θηρίο ανήμερο στο κέντρο της σκηνής, με σέξι σώμα και διάθεση για στιγμιαία ερωτική έλξη αλλά σχέση χωρίς μέλλον.

Ιχθύες/Παρθένος: Μονίμως χαμένος στο διάστημα αναβλητικός τύπος που τρέφεται με συναισθηματικό χάος, μπίρα και φιστίκια αναζητά άκρως διαφωτισμένο προγραμματιστή που τρέφεται με βρώμη, τηρεί τον προσκοπικό του όρκο και αναζητά μια πρόκληση. Τα αντίθετα έλκονται. Μπορεί να πάει καλά.

Ιχθύες/Ζυγός: Ανίατη περίπτωση εγκεφάλου με ερεθισμένο συκώτι και άγριες σεξουαλικές φαντασιώσεις αναζητά εκνευριστικό λεπτολόγο που δεν έχει φαντασία – και ούτε θέλει- και βάρβαρο στόμα για μια ενεργοπαθητική μονομαχία μέχρι θανάτου.

Ιχθύες/Σκορπιός: Αυταπατώμενο άτομο εθισμένο σε υποκατάστατα αναζητά εγωπαθές σεξομανή για σαδομαζοχιστικά παιχνίδια και αληθινή αγάπη.

Ιχθύες/ Τοξότης: Ανισόρροπο αλλά τρυφερό ανθρώπινο χαλί να το πατήσεις σε μόνιμο τριπάκι αναζητά πολυταξιδεμένο πιλότο κρεβατιού με βρόμικες μπότες, για κρασί, ποίηση και μια καυτή συζήτηση περί σεξ και φιλοσοφίας.

Ιχθύες/ Αιγόκερως: Υποτιμημένο άτομο που δεν έχει καταφέρει τίποτα στη ζωή του, με γκαρνταρόμπα από δεύτερο χέρι και ασορτί καριδά αναζητά πολιτικά ορθό και κοινωνικά αποδεκτό απατεώνα για κρυφό ειδήλλιο που μπορεί να καταλήξει σε ανακάλυψη της αληθινής αγάπης.

Ιχθύες/Υδροχόος: Αυτοδίδακτος δοκιμαστής ναρκωτικών και ολιστικός θεραπευτής που σηκώνει τα χέρια ψηλά στην αγάπη αναζητά επαναστάτη που έχει χάσει την επαφή με τον έρωτα, λέει φανταστικά παραμύθια και του αρέσει να διαβάσει ρομαντικές ιστορίες.

Ιχθύες/Ιχθύες: Μυωπικός οραματιστής με συνταγή για μαγική μανιταρόσουπα αναζητά αυτοδίδακτο φαρμακοποιό που καταστράφηκε από το αλκοόλ, για εγκεφαλικό σεξ και θολά επόμενα πρωινά.

 

Αποτελέσματα:

Πολλά υποσχόμενοι: Ταύρος, Καρκίνος, Σκορπιός, Αιγόκερως

Απλά φίλοι: Κριός, Δίδυμοι, Ιχθύες

Ξέχνα το: Ζυγός, Τοξότης, Υδροχόος

Ποτέ δεν ξέρεις: Λέων, Παρθένος

 

Λάγνα και άξεστα Λιοντάρια

Mario Andretti

Drew Barrymore

Harry Belafonte

Kurt Cobain

Benicio Del Toro

Fabio

George Harrison

Tommy Lee

Sharon Stone

Elizabeth Taylor

 roll.gif

 (Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...