παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΚΡΙΟΙ -ΜΕΡΟΣ Β

Κριός

21 Μαρτίου – 19 Απριλίου

 aries-fire-woman.jpg

Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος

Θα ξαναπαντρευόμουν αν εύρισκα έναν άντρα που είχε δεκαπέντε εκατομμύρια δολάρια. μου μεταβίβαζε τα μισά πριν το γάμο και μου εγγυόταν πως θα πεθάνει σε ένα χρόνο.

- Bette Davis (5 Απριλίου)

 

Πώς να τους τραβήξεις

Τα Κριάρια διψάνε για το παιχνίδι «δεν ξέρω αν σε θέλω». Το να πεις όχι σε ένα Κριάρι είναι σαν να ρίχνεις βενζίνη σε μια φωτιά που άρπαξε από λάδι. Επίσης τους αρέσει να περιβάλλονται από καταξιωμένα άτομα έστω ανερχόμενα στη σκάλα της επιτυχίας. Δεν ξέρουν από σεμνότητες και δεν θα το αντιληφθούν καν αν το πέσιμό σου είναι συγκρατημένο, ντροπαλό ή σιωπηλό. Για να ιντριγκάρεις ένα Κριάρι, μη φοβηθείς να παινέψεις τον εαυτό σου, να επιβραβεύσεις τις ικανότητές σου και/ή να αφήσεις μερικά όχι και τόσο μικρά υπονοούμενα για τις μεγάλες δουλειές που διαπραγματεύεσαι. Από την άλλη, αν χρειάζεσαι κάποιον να σε σώσει, να σου ξεκαθαρίσει το τοπίο, να σε συνεφέρει ή να συνθλίψει έναν εχθρό σου, το Κριάρι είναι ο άνθρωπός σου.

Τα Κριάρια έλκονται από το κόκκινο χρώμα όπως ένας Αιγόκερω από το χρώμα του χρήματος. Όχι το σκούρο μαρόν του Σκορπιού, αλλά εκείνο το φωτεινό κερασί που έχουν τα ζαχαρωτά μήλα ή τα πυροσβεστικά, που ξεχωρίζει από ένα χιλιόμετρο μακριά. Φόρεσε ένα κόκκινο φανελάκι με δαντέλα μέσα από το γκρι σακάκι σου ή αποκάλυψε το κόκκινο κιλοτάκι σου μέσα από το σκίσιμο στην κωλότσεπη του πού εφαρμοστού σου τζιν, φλέρταρέ τον ασύστολα τη μία μέρα, πρόσφερέ του τον «ψυχρό» αλλά σαγηνευτικό ώμο σου την επόμενη, και ο Κριός θα σου τηλεφωνεί ανά πεντάλεπτο ικετεύοντας για ένα ραντεβού.

Αν έχεις την ικανότητα να τεντώνεις το κορμί σου σε απίθανες στάσεις, την προθυμία να κάνεις σεξ σε ασανσέρ ή κάτω από το τραπέζι σε ένα γεμάτο εστιατόριο ή να αρχίσετε το μπαλαμούτιασμα στο οικογενειακό τραπέζι τα Χριστούγεννα, θα κάνεις τον Κριό να του τρέχουν τα σάλια από τον πόθο.

Ουσιαστικά, σε όλα τα Κριάρια αρέσουν τα σπορ, οπότε το παράνομο σεξ σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα θα επισφραγίσει την αγάπη του, - και πιθανότατα το ριζικό σου -  για πάντα.

Όταν φτάσει η ώρα να χωθείτε κάτω απ΄ τα σεντόνια, θυμήσου ότι ο κριός είναι το ζώδιο της παθιασμένης δράσης. Οπότε, μην πεις ότι είσαι έτοιμη να σου πετάξει τα μάτια έξω, εκτός κι αν είσαι έτοιμη εκείνη ακριβώς τη στιγμή που το δηλώνεις. Ρούχα με κουμπώματα βέλκρο θα σε σώσουν την ώρα που το Κριάρι θα ορμήξει από την άκρη του δωματίου να σου ξεσκίσει το πουκάμισο. Στο κρεβάτι, οι Κριοί είναι οι βασιλιάδες και οι βασίλισσες του πεντάλεπτου πηδήματος. Οπότε, αν πιστεύεις ότι τα προκαταρκτικά πρέπει να διαρκούν περισσότερο από τη διείσδυση, προτίμησε οποιοδήποτε άλλο ζώδιο.

 Το καλό είναι ότι οι Κριοί επανακτούν τις δυνάμεις τους μέσα σε περίπου πέντε λεπτά, οπότε ετοιμάσου για πολλαπλούς γύρους καυτού, γρήγορου σεξ. Βέβαια, αυτό είναι διασκεδαστικό αν επιστρατεύσεις τη φαντασία σου. Ένα γρήγορο κατά το πρωινό μποτιλιάρισμα δεν πρόκειται να σβήσει τη φλόγα του Κριαριού σου αργότερα μέσα στη μέρα.

Η καλύτερη ώρα να το κάνεις είναι με το που ανοίγει το μάτι σου. Δεν έχει σημασία αν το Κριάρι κοιμάται, απλώς γύρνα και ανέβα πάνω του. Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις θα έχεις φασωθεί, πλυθεί, ντυθεί και θα βρίσκεσαι στο δρόμο για τη δουλειά σου.

 

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 roll.gif

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...