παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ - the end

Σκορπιός 

23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου

 scorpio's-withdrawal.jpg

Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος

Ό,τι ήθελα να κάνω ποτέ μου το έκανα. Με όποιον ήθελα να πάω μαζί του πήγα.

-Calvin Klein (19 Νοεμβρίου)

 

Πώς να τους ξεπεράσεις

 

Η σχέση με έναν Σκορπιό είναι καρμική. Όμως, αντί να υποθέτεις ότι τιμωρείσαι, δες το αλλιώς: Το σύμπαν σου κάνει μια τεράστια χάρη αναγκάζοντάς σε να υποφέρεις αυτούς τους εξτρεμιστές του συναισθήματος, γιατί οποιαδήποτε σχέση με Σκορπιό αξίζει εκατό χιλιάδες πόντους στην κλίμακα λύτρωσης από το κακό κάρμα. Αν καταφέρεις να περάσεις ολόκληρη ζωή μαζί του, μπορεί να πηδήξεις κάμποσες μετενσαρκώσεις. Ο χωρισμός από Σκορπιό δίνει έξτρα μπόνους.

Ο καλύτερος τρόπος να τον παρατήσεις είναι συνοδεία αστυνομικών και ένα ζευγάρι ντόμπερμαν. Ο Σκορπιός δεν θα σε αφήσει ποτέ, ακόμη κι αν παντρευτεί κάποιαν άλλη. Μην τον μπερδεύεις με τον Ταύρο που είναι πολύ τεμπέλης για να τα μαζέψει να φύγει ή τον Καρκίνο που είναι φοβητσιάρης. Ένας Σκορπιός πιστεύει ότι εφόσον σε έχει κουτουπώσει του ανήκεις για πάντα. Φυσικά, το ότι σε πήδηξε ψυχολογικά επίσης μετράει, γιατί κράτησες το ενδιαφέρον του τόσον καιρό.

Αν η αστυνομία δεν έρχεται και το σκυλί σου είναι του καναπέ, άλλαξε κλειδαριές και το όνομά σου, και ρευστοποίησε όσα περισσότερα από τα περιουσιακά σου στοιχεία μπορείς. Σκάσʼ το από την πόλη όταν ο Σκορπιός σου είναι στη δουλειά. Διαφορετικά, σε περίεργες στιγμές για το υπόλοιπο της ζωής σου θα νιώθεις να σου σηκώνεται η τρίχα καθώς η άκρη του ματιού σου θα πιάνει μια σκοτεινή φιγούρα να εξαφανίζεται πίσω απ ʽτους θάμνους. Οι Σκορπιοί είναι σαν τεράστιοι τιγκαρισμένοι κάδοι συναισθηματικών απορριμμάτων που περιφέρονται με το βάρος κάθε χαμένης αγάπης και δευτερολέπτου κρίσης στη ζωή τους. Και τα δύο φύλα, είτε σιχαίνονται το παρελθόν είτε το νοσταλγούν.

Ο μόνος τρόπος να απαλλαγείς από Σκορπιό είναι να κόψεις κάθε είδους επαφή. Ακόμη κι ένας που σε παράτησε και ορκίζεται ουρλιάζοντας πόσο σε μισεί και σου εύχεται κάθε καταστροφή και αρρώστια γνωστή στην ανθρωπότητα, δεν σταματάει να σου τηλεφωνεί. Ή να συνεχίζει να έρχεται εκεί που τα πίνατε. Ή να εμφανίζεται τυχαία όπου συχνάζεις. Αγνόησέ τον. Μην παρασυρθείς σε φραστική ή σωματική αψιμαχία. Μην ανταποδώσεις το τηλεφώνημα. Μη χάψεις το πρόσχημα της φιλίας. Μην αφήσεις καθόλου χώρο στη ζωή σου για τον Σκορπιό πρώην σου, ό,τι κι αν γίνει.

Επίσης, αν σε παρατήσει αυτός, θα σέρνει μαζί την καινούρια σύντροφο-θύμα, σαν αυτόπτη μάρτυρα στον δημόσιο εξευτελισμό σου. Αυτό είναι το αίνιγμα του Σκορπιού. Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης της καταστροφής, προσδίδει μιαν ακατανόητη βαρβαρότητα ακόμη και στον πιο καλόκαρδο Σκορπιό.

Η φήμη για την εκδικητικότητα των Σκορπιών δικαιολογείται απόλυτα, και οι λιγότερο φωτισμένοι μπορούν να περιμένουν χρόνια για την ευκαιρία να σε αιφνιδιάσουν και να σε ταπεινώσουν ή να προσπαθήσουν να καταστρέψουν το όνομά σου. Οι φωτισμένοι απλώς θα μιλήσουν σε όλους τους κοινούς σας φίλους για την κυτταρίτιδα στα μπούτια ή τη «μπάμια» ανάμεσα στα πόδια σου. Για να πατσίσεις, θα πρέπει να γίνεις το ίδιο απαίσια. Στην ανάγκη, πάρε μαθήματα μπηχτών από έναν Δίδυμο ή ξεσκόνισε τα «γαλλικά» σου με έναν Τοξότη. Αν παρατηρήσεις έστω και την παραμικρή σύσπαση στα σουφρωμένα χείλια του, μπορείς να παινευτείς ότι έστειλες ένα δηλητηριασμένο βέλος κατευθείαν στη μικρή κατάμαυρη καρδιά του.

Επίσης, μπορείς να ανακουφιστείς ( ενώ παίρνεις τα χάπια σου) μαθαίνοντας ότι οι Σκορπιοί είναι θύματα του δικού τους Νόμου των Πέντε Λεπτών. Ενώ εσύ έχυνες αίμα για να σώσεις αυτήν τη σχέση, ο κύριος Σκορπιός δεν μπορούσε να αφιερώσει ούτε ένα πεντάλεπτο αληθινής προσπάθειας. Αφού τελείωσε και εσύ βρήκες έναν αξιοπρεπή Λέοντα ή ένα πιστό Αιγόκερω, ο νόμος αυτόματα αντιστρέφεται και ο Σκορπιός πρώην σου σε σκέφτεται κάθε πέντε λεπτά – για το υπόλοιπο της ζωής του.

 

 (Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...