παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΕΣ-ΤΗΕ END

Λέων

23 Ιουλίου- 22 Αυγούστου

 pluto-in-5th-house.jpg

Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος

Είμαι ένα βαθύτατα επιφανειακό άτομο

-Andy Warhol ( 6 Αυγούστου)

 

Πώς να τους ξεπεράσεις

 

Όταν ξεμείνεις από δόξες και τιμές και κουραστεί που πρέπει να του κάνεις χαρούλες για το πόσο καλά σου σερβίρει πρωινό, ο καλύτερος τρόπος να φύγεις απʼ τη σχέση είναι να του πεις την αλήθεια, συμπληρώνοντας «ας μείνουμε φίλοι». Γίνεται και να μείνετε φίλοι –και με σεξ μαζί_ αφού χωρίσετε, ακόμη και αφού και οι δύο βρείτε κάποιον άλλον. Μαζί με τους Σκορπιούς και τους Ζυγούς, τα Λιοντάρια γίνονται καλοί sex buddies. Ο Σκορπιός δεν μπορεί να αντισταθεί σε παράνομη σχέση, ο Ζυγός θα προσπαθήσει να σε κάνει να απατήσεις, αλλά το Λιοντάρι θα κάτσει να παίξετε.

Αν, όμως, δεν θέλεις να ξαναδείς ποτέ πια αυτόν το παρανοϊκό με το σαρδόνιο χαμόγελο και το παραφουσκωμένο του Εγώ, ο καλύτερος τρόπος να το καταφέρεις είναι:

1. Να χρησιμοποιήσεις λέξεις όπως «νοικοκυρεύομαι», «ωριμάζω» ή «αναλαμβάνω ευθύνες»,

2. να του προσφέρεις κρύα σάντουιτς σε καθημερινή βάση και

3. να αρχίσεις να ντύνεσαι από καταστήματα με μεταχειρισμένα.

Μπορεί να χρειαστεί να υποστείς μια από τις περιβόητες λιονταρίσιες λίστες με τα λάθη σου, που ο καλός σου φυλάει για τέτοιες περιστάσεις. Θα σου υπενθυμίσει οτιδήποτε έκανες και τον αναστάτωσε, τον εξόργισε ή τον πλήγωσε από τη μέρα που γνωριστήκατε. Οι Λέοντες είναι οι μεγαλύτεροι θεατρίνοι του ζωδιακού κύκλου, οπότε ετοιμάσουν για φωνές, κλάματα, κατηγορίες και σπασμένα βάζα. Ο χωρισμός σε όλο του το μεγαλείο.

Είναι γνωστό ότι τα Λιοντάρια περιπλανιούνται στη ζούγκλα της ασφάλτου και σπάνια χάνουν την ευκαιρία για μια σύντομη, κρυφή περιπετειούλα. Υπολόγισε και ότι τα Λιοντάρια ψοφάνε για έρωτες και είναι οι ευκολότεροι στόχοι του ζωδιακού, οπότε μπορεί να βρεθείς ανεπίσημα αντικατεστημένη από μιαν Ιχθύ που την ψώνισε στην είσοδο του μπαρ.

Αν σε παρατήσει και διψάς εκδίκηση, ο δημόσιος εξευτελισμός –αν έχεις τα κότσια- είναι η λύση. Αντίθετα με τα ζώδια του Νερού, που κατά βάθος διψάνε για σκηνές, ή τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς που θα παραβλέψουν ένα κακόβουλο σχόλιο μπροστά σε φίλους, το Λιοντάρι δεν θα ανεχθεί τίποτα λιγότερο από τον απόλυτο σεβασμό σου δημοσίως, ασχέτως αν ξεσκίζετε τις σάρκες σας όταν είστε οι δυο σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εμφανιστείς στο μπαρ ουρλιάζοντας. Πες του χαμηλόφωνα, κι ενώ ακούνε κι άλλοι: «Φανταστικά τα μαλλιά σου. Η βαφή φαίνεται τόσο φυσική» ή «Μια χαρά περπατάς με τα ανορθωτικά πατάκια στις μπότες σου» -και τέλειωσες.

 

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books) roll.gif

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...