παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΕΣ-ΜΕΡΟΣ Β

Λέων

23 Ιουλίου- 22 Αυγούστου

 sun-in-leo.jpg

Μέχρι Να Μας Χωρίσει Ο Θάνατος

Είμαι ένα βαθύτατα επιφανειακό άτομο

-Andy Warhol ( 6 Αυγούστου)

 

Πώς να τους τραβήξεις

Είναι γελοίο το πόσο εύκολα μπορεί να γοητεύσεις ένα Λιοντάρι. Στάσου αντίθετα στον άνεμο και κούνα έναν πάκο εκατοντάευρα. Δεν είναι κερδοσκόπο, απλώς ζουν για τη διασκέδαση και το να ξοδεύουν λεφτά είναι το νούμερο ένα στη λίστα με τα δέκα καλύτερα πράγματα της ζωής. Περνάνε καλύτερα όταν είναι τα χρήματα άλλων, αλλά θα υπερβούν και το δικό τους πιστωτικό όριο για να δείξουν στον κόσμο ότι είναι οικονομικά άνετοι.

Τα ανθρώπινα Λιοντάρια, είτε πρόκειται για τους πιο άξεστους επιδειξίες στον πλανήτη είτε για ήρεμους σπιτόγατους, δεν είναι ούτε ντροπαλά ούτε μετρημένα. Γιʼ αυτό χρειάζεται τόλμη. Πες του ότι τον θες. Γίνε δραματική και ερωτική. Στήσʼ την κάτω από το παράθυρο ή στο μπαλκόνι και τραγούδα. Στέλνε λουλούδια κάθε μέρα. Γράψε ποιήματα. Τα Λιοντάρια τρέφονται από ρομαντζάδες και θα το χάψουν. Στα περισσότερα αρέσει να πίνουν λιγουλάκι. Ο πιο γνωστός δρόμος στην κρεβατοκάμαρα είναι να τον χαλαρώσεις προηγουμένως με αλκοόλ. Αρκεί να μην το παρακάνεις και σου στολίσει με «ρουκέτες» το καινούριο σου ριχτάρι. Με μέτρο.

 Τα χρώματα του Λιονταριού είναι το χρυσαφί, το κίτρινο, το φωτεινό κόκκινο και το βασιλικό μοβ. Λατρεύουν το φαγητό ως αφροδισιακό. Πρόσφερε όστρακα, σύκα ή άλλες εξωτικές γεύσεις. Όλα πρέπει να είναι μεγαλοπρεπή και γαρνιρισμένα με κέφι και ενθουσιασμό. Τα Λιοντάρια εκτιμούν ένα σύντροφο έξω καρδιά με όρεξη για διασκέδαση, παιχνίδια και γενικά εξώλης και προώλης. Τηλεφώνησέ του στη δουλειά και πες του ότι φοράς ένα χρυσό λαμέ κιλοτάκι ή ένα μοβ στρινγκάκι. Ότι αγόρασες εισιτήρια για την πρεμιέρα μιας παράστασης ή για ένα φιλανθρωπικό γκαλά και ότι ανυπομονείς να σε δουν δίπλα του ή για τη βόλτα με τη λιμουζίνα που κανόνισες να σας γυρίσει σπίτ.

Οι κολακείες σίγουρα θα οδηγήσουν το Λιοντάρι στα δίχτυ της ερωτικής παγίδας σου. Τα Λιοντάρια ψοφάνε για κομπλιμέντα, θαυμασμό, ακόμη και κραυγαλέες εκδηλώσεις που και οι δύο γνωρίζετε ότι είναι βλακείες. Μην το μπερδεύεις με τη δεκτικότητα ενός Σκορπιού είναι καχύποπτοι με τα κομπλιμέντα, γιατί οι ίδιοι σπάνια θα κάνουν ένα χωρίς κάποιον απώτερο σκοπό.

Η «Αυτού Μεγαλειότης», όμως θα θεωρήσει ότι είσαι αρκετά έξυπνη/ος ώστε να αντιληφθείς την ολοφάνερη ανωτερότητά του απέναντι στους κοινούς θνητούς.

Αφού τον ζαλίσεις με εγκώμια, καλό κρασί, μια δυο χλιδάτες εξόδους και ένα επαρκώς ακριβό δωράκι, κατά προτίμηση από ατόφιο χρυσό, είναι πανεύκολο να τον ρίξεις στο κρεβάτι – όπου, για να τον κάνεις ευτυχισμένο, καλό είναι να συνεχίσεις το ψηστήρι με όλα τα κολακευτικά επίθετα που ξέρεις.

Μπορεί για σένα αυτά να είναι ασήμαντα, αλλά για μια ανθρώπινη γάτα της ζούγκλας αυτό σημαίνει ατέλειωτα χουρχουρητά ευχαρίστησης. Να θυμάσαι επίσης, ότι τα Λιοντάρια εκτιμούν τη δύναμη και δεν έχουν πρόβλημα αν πάρεις τον έλεγχο. Ο πρώτος γύρος θα είναι πρωτόγονος, θορυβώδης και δυναμικός. Στον δεύτερο, το λιοντάρι γυρνάει ανάσκελα, το ζευγάρωμα είναι πιο αργό, πιο τρυφερό και κρατάει περισσότερο.

 

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 ...πως πάμε από κέφια??? roll.gif

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...