παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΕΣ-ΜΕΡΟΣ Α

Λέων

23 Ιουλίου- 22 Αυγούστου

 The-Lion-jupiter-in-leo.jpg

Στην άγρια πλευρά του δρόμου.

 Στοιχείο: Φωτιά. Παίξε με αυτήν την φωτιά και θα κάψεις την καρδιά σου.

Ποιότητα: Σταθερή, πάνω από το λαχανιασμένο, ιδρωμένο και εξουθενωμένο κορμί σου.

 Σύμβολο: Λιοντάρι. Σε αυτές τις μεγάλες γάτες αρέσει να τσιμπολογάνε το θύμα τους. Μούρλια!

Κυβερνήτης: Ο Ήλιος. Ο υπέρτατος κυβερνήτης του σύμπαντος, του κρεβατιού, του καναπέ και του τηλεκοντρόλ.

Ερωτικό είδωλο: Johnny Bravo.

Ερωτικό στυλ: Άρχοντας και θεός.

Αγαπημένη ατάκα στο φλερτ: «Δοκίμασε τον καλύτερο και θα ξεχάσεις τους υπόλοιπους»

Ιδανικό πρώτο ραντεβού: Λιποθυμάει με την πρώτη ματιά, κολακεύει στο εστιατόριο, είναι διαχυτική με τους φίλους που της συστήνω και με ικετεύει να την πηδήξω. Μου γυαλίζει τις μπότες πριν φύγει.

Ερωτογενής ζώνη: Καρδιά. Με την κολακεία και ένα nipple ring θα τον λιώσεις.

Σεξουαλικό βίτσιο: Του αρέσει να τον υπηρετούν. Περιμένει πλουσιοπάροχες ευχαριστίες μετά.

 

Φλερτάροντας το ζώδιο

Δεν σκοπεύω να αρθρώσω τις τελευταίες λέξεις μου στη σκηνή, αγάπη μου. Ένα room service και μερικές πρόστυχες νεαρές μου κάνουν μια χαρά για την έξοδο.

Peter OʼTool (2 Αυγούστου)

 

 

Οι φανατικοί από δεξιά, οι λάτρεις από την άλλη. Το καλό είναι πως όλοι έχουν μια ευκαιρία για μια περιπέτεια με το βασιλιά ή τη βασίλισσα των πάρτι μέχρι πρωίας. Εσείς οι ήσυχοι μπορείτε να σταματήσετε το διάβασμα εδώ. Εκτός κι αν το Λιοντάρι που κυνηγάτε έχει Σελήνη στη Γη ή πολύ Νερό στο χάρτη του, διαφορετικά το πιθανότερο είναι να σας ξεπετάξει και μετά να ξεχυθεί στο δρόμο για να παίξει με τους τολμηρούς.

Τα Λιοντάρια έχουν κυβερνήτη τον Ήλιο, το λαμπρότερο αστέρι στη μικρή μας γωνίτσα μες στο σύμπαν. Και, αρσενικά ή θηλυκά, έχουν την απαίτηση να τους κάνεις το κέντρο του δικού σου σύμπαντος, ακριβώς όπως οι πλανήτες περιστρέφονται γύρω από τον σοφό Ήλιο. Αυτή είναι μια πολύ απλή αλήθεια, και, στην πραγματικότητα, το μόνο που χρειάζεται να θυμάσαι.

 Το Λιοντάρι τρέφεται από, απαιτεί και χρειάζεται την απερίσπαστη προσοχή σου συνέχεια. Δεν μπαίνει σε ένα δωμάτιο –κάνει είσοδο. Αυτό σημαίνει, επίσης, ότι ορμάει στην κουζίνα για φαγητό και βροντάει την πόρτα όταν έρχεται σπίτι από τη δουλειά για να σιγουρευτεί ότι τον άκουσες.

Το Λιοντάρια ζουν για το δράμα. Δεν μιλάμε για τις συναισθηματικές κρίσεις των ζωδίων του Νερού. Ένα Λιοντάρι παίρνει τον εαυτό του τόσο στα σοβαρά που αγγίζει τα όρια της ηλιθιότητας. Θεωρεί πως είναι πολύ σημαντικός για τόσο ευτελείς εργασίες, όπως πχ να κατεβάζει τα σκουπίδια ή να καθαρίζει τουαλέτες. Και είναι και τεμπέληδες. Εκτός, φυσικά, κι αν προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει με το πόσο ταπεινός και χρήσιμος είναι.

Τα Λιοντάρια είναι γενναιόδωρα σε σημείο υπερβολής. Είναι τα ζώδια που αρπάζουν το λογαριασμό, ξοδεύουν απίστευτα και αφήνουνε βαρβάτα φιλοδωρήματα. Υπέροχα νέα, δηλαδή, εκτός κι αν είσαι η σύντροφος ενός πλάσματος που μετά χαράς θα ξοδέψει και την τελευταία σας δεκάρα για να εντυπωσιάσει τον δεύτερο ξάδελφο του ανιψιού του αφεντικού του.

 Τα Λιοντάρια σπάνια κάθονται μέσα Σάββατο βράδυ. Αν σου αρέσει να περνάς το Σαββατοκύριακο χαλαρώνοντας με ένα βιβλίο ή κάνοντας τις δουλειές του σπιτιού ενώ προετοιμάζεσαι για την επόμενη εργάσιμη εβδομάδα, εκτός του ότι είσαι Παρθένος, θα περνάς τα βράδια μόνη σου αν ο καλός σου είναι Λιοντάρι.

Ερωτικά, για το Λιοντάρι ομορφιά και καλοσύνη είναι το ίδιο. Όμως, ακόμη κι αν δεν είσαι μια από τις χιλιάδες πανέμορφες μουρίτσες- σταρ του σινεμά, έχεις και πάλι πιθανότητες να τα καταφέρεις αν είσαι ντυμένη ακριβά και φοράς ένα κόσμημα από αληθινό χρυσό. Να θυμάσαι ότι είπαμε ακριβά, όχι απαραίτητα καλόγουστα. Ο Λέων συναγωνίζεται το αμφισβητούμενο γούστο ενός Ζυγού, οπότε δεν τον νοιάζει αν το λεοπάρ τζάκετ σου ταιριάζει με τα μποτάκια από δέρμα ελέφαντα, εφόσον είναι αυθεντικά.

Στην κλασική ταινία Breakfast at Tiffanyʼs η ηρωίδα Holly Golightly ήταν μια απατεώνισσα που δεν είχε επίγνωση ότι είναι απατεώνισσα, δηλαδή η Holly ήταν όλο σόου και καθόλου ουσία, αλλά αυθεντική γιατί δεν γνώριζε ότι ήταν ψεύτικη. Ένα συνηθισμένο Λιοντάρι. Η Holly είναι μια άνεργη κοπέλα από την επαρχία που για να πληρώνει το ενοίκιό της γίνεται συνοδός πολυτελείας. Στο μυαλό της όμως ζούσε τη μεγάλη ζωή γιατί ήταν σε πάρτι κάθε βράδυ και έπαιρνε το πρωινό της μπροστά από τη βιτρίνα του Tiffany κάθε πρωί. Λέων μέχρι το κόκκαλο, η Holly προτιμούσε το στυλ αντί της ουσίας και δεν την απασχόλησε ποτέ το πότε θα έτρωγε ξανά. Η ψευτογκλαμουράτη ζωή που ονειρευόταν για τον εαυτό της ήταν το μόνο που χρειαζόταν.

Οι Δίδυμοι σκαρώνουν παιχνίδια και σκανταλιές επιπέδου κατοικίδιας γάτας, αλλά τα Λιοντάρια είναι 100% άγρια ζώα. Όπως και τα πανομοιότυπά τους στη ζούγκλα, οι Λέοντες είναι γεννημένοι για ανταρτοπόλεμο. Αν θέλουν εσένα ή κάτι που έχεις, θα ορμήσουν. «Carpe diem» είναι το μόνο τους. Επίσης, αρπάζουν οτιδήποτε άλλο γυαλίσει στο μάτι τους. Το Λιοντάρι είναι των άκρων. Και θα σε φτάσει και στα δικά σου όρια.

 

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

  

Α) …επειδή σήμερα έχουμε το ακαταλόγιστο!!!

β)…πριν την «πείτε» για τα Λιοντάρια, χρησιμοποιείστε τη φαντασία σας σας παρακαλώ…για το τι μπορεί να γράφει στα υπόλοιπα ζώδια ….

γ) ελπίζω να το διασκεδάζετε όσο και εγώ… καλή ανάγνωση! roll.gif

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...