παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Άρης στους Ιχθύες

Χτυπημένος Άρης

 mars-in-pisces-pisces-mars.jpg

Μου αρέσουν οι προβληματικοί άνθρωποι. Όχι ότι δεν συμπαθώ τους κανονικούς, αλλά προτιμώ τα νευρωτικά άτομα.

 - Stephen Sondheim (22 Μαρτίου)

 Άρης στους Ιχθύες/ Ήλιος στον Κριό

 

Ο Άρης γίνεται μούσκεμα στους Ιχθύες. Επηρεάζεται από το περιβάλλον του και τεμπελιάζει, είναι ευαίσθητος και συναισθάνεται. Τα διαστήματα απομόνωσης κατά τα οποία ονειροπολεί συνεσταλμένος ακολουθούνται από εκρήξεις υπερβολικής ενέργειας και αυτοπεποίθησης. Η ζωή και η καριέρα του ατόμου με Άρη στους Ιχθύες κυλάει με αυτούς τους ρυθμούς σταμάτα-ξεκίνα. Και ο θυμός του το ίδιο. Είναι ένα κλασικό Δελφίνι/ Καρχαρίας που θέλει την ησυχία του πάση θυσία, ακόμη κι αν χρειαστεί να κάνει φόνο.

Σεξουαλικά, αυτά τα άτομα είναι κυνηγοί της ηδονής και πρωταθλητές στην εκμετάλλευση μέσω της αποπλάνησης. Η τεχνική της αποπλάνησης του Άρη στους Ιχθύες είναι θρυλική, και όλα είναι καλοδεχούμενα εφόσον η ατμόσφαιρα είναι κομπλέ: από παραδοσιακά κεριά, απαλή μουσική και εξωτικά πιάτα μέχρι αλκοόλ και/ ή ουσίες. Ο Καζανόβας είχε τον Άρη στους Ιχθύες και αφιέρωσε ένα σεβαστό μέρος της ζωής του στην τελειοποίηση της τεχνικής του. Είναι άτομα με τάση σε παράνομες και παράλληλες σχέσεις, περιστασιακό σεξ και στο να φαντασιώνονται την ιδανική σχέση αντί να ασχολούνται πραγματικά με αυτήν που ήδη έχουν.

 

Γυναίκα με Άρη στους Ιχθύες 

Εξωτερικά, μπορεί να είσαι μια σιδηρά κυρία που μπορεί να ανέβει τα σκαλιά της επιτυχίας με ένα σάλτο (όπως η Ζυγός Martina Navratilova). Εσωτερικά, είσαι η Σταχτοπούτα που περιμένει τον Πρίγκιπα να τη σώσει ( όπως η Δίδυμος Marilyn Monroe). Αναζητάς ένα σύντροφο τόσο ιδεαλιστή όσο εσύ, και που ζει στο αφηρημένο. Αλλά συνήθως ερωτεύεσαι τον τρυφερό γόη που σε οδηγεί σε σεξουαλική νιρβάνα και το επόμενο πρωί σε επιστρέφει στην κολοκύθα σου.

 

Άντρας με Άρη στους Ιχθύες. 

Δυναμικός αλλά ευαίσθητος, ξελογιάζεις τις μελλοντικές ερωμένες σου με τη σεξουαλική χημεία σου. Σκέψου τον Υδροχόο Burt Reynolds, τον Καρκίνο Tom Hanks. Ο έρωτας σε απορροφάει τόσο που μπορεί να καταστρέψεις τη ζωή σου μπαινοβγαίνοντας στα δικαστήρια για διαζύγια με αξιοσημείωτη συχνότητα. Η ιδανική σου φαντασίωση μόλις βγήκε από ασπρόμαυρη ιστορία αγάπης της δεκαετίας του ʽ 50, όπου εσύ είσαι ο ήρωας κι εκείνη είναι η μυστηριώδης άγνωστη με παρελθόν, πιστόλι και την αστυνομία να την κυνηγάει. Η σύντροφός σου στην πραγματική ζωή είναι πιθανότερο να χρειάζεται νταντά ή ψυχολόγο.

 

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...