παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Άρης στον Λέοντα....

Χτυπημένος Άρης

 mars-in-leo.jpg

Φαντάζομαι ότι είμαι πολύ κολλημένος με τον εαυτό μου για να ασχοληθώ με οτιδήποτε μη προσωπικό.

 - Quentin Tarantino (27 Μαρτίου)

 Άρης στον Λέοντα/ Ήλιος στον Κριό

 

Όταν ο ορμητικός, απαιτητικός Άρης συναντάει τον αλαζόνα Λέοντα, το αποτέλεσμα είναι μια προσωπικότητα που πρέπει να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Ο Άρης στο Λιοντάρι εκδηλώνεται είτε ως ένας από γεννησιμιού του αφοσιωμένος ηγέτης ή καλλιτέχνης, είτε ως ένας εγωκεντρικός και απαιτητικός καραγκιόζης. Ό,τι κι αν είναι, ένα άτομο με Άρη στον Λέοντα δεν είναι κάποιος που μπορείς να αγνοήσεις. Δεν σου το επιτρέπει.

Όταν η Φωτιά διπλασιάζεται, μας δίνει οξύθυμα άτομα με καυτή σεξουαλικότητα, γρήγορο μυαλό και μια επιβλητική δύναμη που όλοι παραδέχονται. Σκέψου το Λιοντάρι, σταθερό ζώδιο της Φωτιάς, και τον Κριό, παρορμητικό ζώδιο της Φωτιάς.

Πρόκειται, αναμφισβήτητα, για αυταρχικά άτομα που πιστεύουν ότι γεννήθηκαν για να ηγούνται. Δυνατοί χαρακτήρες. με προδιάθεση για μεγαλειώδη μελοδραματικά σκηνικά. Παρʼ όλα αυτά, έχουν καλή καρδιά, είναι ανοιχτοχέρηδες, γεμάτοι ενθουσιασμό και φιλικοί σαν κουτάβια. Στις καλές τους είναι σαν καλοκάγαθοι δικτάτορες. Στις ανάποδες, αβάσταχτοι τύραννοι.

 

Γυναίκα με Άρη στον Λέοντα 

Είτε είσαι μια Τοξότης μες στην καλή χαρά κι «όλα καλά μας πάνε» είτε μια Ιχθύς που ψοφάει για ρομαντικές κομεντί, είσαι γυναίκα με περιεχόμενο. Σκέψου την Παρθένο Sophia Loren ή τη Ζυγό Sigourney Weaver. Ο Άρης στον Λέοντα είναι μια τρομερά αρρενωπή ενέργεια και είτε είσαι επιβλητικό και αυταρχικό άτομο είτε όχι, μπορείς να γίνεις όποτε το θες. Δεν ανέχεσαι τη βλακεία. Ο ιδανικός σου σύντροφος είναι δυνατός όπως εσύ, αλλά όχι αρκετά δυναμικός για να σε επισκιάσει. Μπορείς να αναλάβεις το νοικοκυριό αλλά με τους δικούς σου όρους. Δεν θα γίνεις το χαμστεράκι κανενός. Έχεις υψηλά στάνταρ και επιλέγεις πάντα ποιότητα αντί της ποσότητας.

 

Άντρας με Άρη στον Λέοντα 

Όταν δεν βρίσκεσαι σε έξαρση έκκρισης τεστοστερόνης, σχεδιάζεις τον επόμενο ακατόρθωτο άθλο σου. Διατάζεις τους άλλους, προβάλλεις τον εαυτό σου και παίρνεις ρίσκα που ένας κανονικός άνθρωπος δεν θα διανοούνταν.  Επίσης, είσαι σέξι μέχρι θανάτου. Σκέψου τον Λέοντα Robert Redford ή τον Υδροχόο James Dean. Η ιδανική σύντροφος για σένα είναι εκείνη που θα εντυπωσιαστεί όπως αρμόζει από το θαύμα της ύπαρξής σου και που θα υποταχθεί πρόθυμα στις βουλές σου. Λες ότι θέλεις μια δυναμική, ανεξάρτητη γυναίκα, αλλά στην πραγματικότητα επιθυμείς μια κουκλάρα μηχανή του σεξ που θα ζει για να υπηρετεί τα χέρια και τα πόδια σου.

 

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...