παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Άρης στην Παρθένο....

Χτυπημένος Άρης

fe0c15182c8509a02751f60fbaec782e.gif 

Σιχαίνομαι τα λουλούδια. Τα ζωγραφίζω επειδή είναι φθηνότερα από τα μοντέλα και δεν κουνιούνται.

- Georgia OʼKeeffe (15 Νοεμβρίου)

 Άρης στην Παρθένο/ Ήλιος στον Σκορπιό

 

Κάθε φορά που ο Άρης προσγειώνεται σε ζώδιο της Γης, η φυσική του ενέργεια περιορίζεται. Στην Παρθένο γίνεται βρομόστομος, μυγιάγγιχτος και τόσο φειδωλός με τα αισθήματα όσο και με τα λεφτά. Ένας τελειομανής που δεν σταματάει να αναλύει και να κάνει υποδείξεις μέχρι να τον ικανοποιήσεις- δηλαδή ποτέ. Το αυτοκριτική μάτι της Παρθένου γίνεται πιο επιθετικό και καταθλιπτικό στον Άρη. Συνήθως αυτά τα άτομα αναζητούν μια τελειότητα που ξέρουν ότι δεν θα αγγίξουν ποτέ. Ερωτικά, αυτή η θέση δηλώνει απάθεια και συναγωνίζεται με τον Αιγόκερω για τη λιγότερο ρομαντική θέση του πλανήτη. Αναισθησία δε σημαίνει αγαμία. Σημαίνει ότι μπορεί να μπλέξεις με έναν τύπο που τη βρίσκει το ίδιο τακτοποιώντας λογαριασμούς όσο όταν τακτοποιεί εσένα.

 

Γυναίκα με Άρη  στην Παρθένο 

Δεν είναι ότι δεν είσαι σέξι. Σκέψου την Υδροχόο Kim Noval, τη Δίδυμο Brook Shields. Φταίει που είσαι τόσο ιδιότροπη. Θέλεις την τέλεια δουλειά, σπίτι, οικογένεια, παιδιά – αν αποφασίσεις να αποκτήσεις-, ζωή και σύντροφο. Ο Άρης στην Παρθένο φουντώνει τις φλόγες δυσαρέσκειας με κάθε τομέα της ζωής και σε οδηγεί να καταφέρεις να τα ξαναβάλεις όλα σε μια τάξη. Αυτός που θα αιχμαλωτίσει το βλέμμα σου για περισσότερο από εκείνο το πρώτο σκανάρισμα για λεκέδες στο πουκάμισο θα είναι τόσο παράξενος και επικριτικός όσο κι εσύ. Γεννήθηκες για να διαφωνείς, και για τον Άρη στην  Παρθένο αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα πέρα από το σεξ.

 

Άντρας με Άρη στην Παρθένο

Η πρακτική, ψιλολόγος και αναλυτική Παρθένος συναντάει τον ισχυρογνώμονα, πεισματάρη Άρη. Αυτό σημαίνει ότι είσαι αποφασισμένος να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα αφού έχεις πάντα τον τελευταίο λόγο. Ζεις για να έχεις δίκιο και θα προετοιμαστείς όσο σκληρά χρειάζεται για να το αποδείξεις. Η γήινη, τελειομανής φύση σου μπορεί να σε οδηγήσει σε εμμονές με την υγεία σου ή το λιγότερο να γίνεις αρσιβαρίστας από τα βάρη. Σκέψου τους Καρκίνους Sylvester Stallone και Richard Simmons. Ιδανική σύντροφος για σένα δεν υπάρχει. Αλλά όποια προσπαθεί το ίδιο φανατικά με σένα να είναι τέλεια, απόλυτα όμορφη και εντελώς σωστή, έχει τις περισσότερες πιθανότητες.

 

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...