παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Άρης στον Υδροχόο...

Χτυπημένος Άρης

 MARS-IN-AQUARIUS.jpg

Ένας κουφός, μουγκός και τυφλός ηλίθιος θα μπορούσε να είχε φτιάξει έναν καλύτερο κόσμο από αυτόν.

 

- Tennessee Williams (26 Μαρτίου)

 Άρης στον Υδροχόο/ Ήλιος στον Κριό

 

Στον Υδροχόο, ο Άρης πυροδοτεί το πάθος της αντιλογίας. Τα άτομα με Άρη στον Υδροχόο είναι τρομερή ισχυρογνώμονα, συχνά ακραία και μαγνητίζουν τους μπελάδες εξαιτίας του επιθετικού παρουσιαστικού τους. Μπορούν να είναι εθισμένα στο τηλέφωνο ή το e-mail, σπαταλώντας ώρες κάθε μέρα να επαναλαμβάνουν το ίδιο ευαγγέλιο σε έναν μεγάλο κύκλο από απλούς γνωστούς. Είναι πλάσματα που ανήκουν σε επίσημες ή ανεπίσημες οργανώσεις και καταλήγουν να απομακρύνουν τους συντρόφους τους επειδή ισχυρίζονται τη δική τους – άνω ποταμών – εκδοχή της αλήθειας. Ο Άρης στον Υδροχόος κάνει σιωπηλούς εχθρούς που μπορεί να περιμένουν χρόνια για να πάρουν τη ρεβάνς.

Ερωτικά, ο Άρης στον Υδροχόο είναι ασταθής, πότε καυτός και πότε παγωμένος σεξουαλικά, με συχνές περιόδους αγαμίας που ακολουθούνται από ένα ηδονιστικό όργιο με έναν ή περισσότερους παρτενέρ. Το σεξ είναι σύνηθες και αγαπημένο θέμα για συζήτηση. Φυσικά ο Άρης στον Υδροχόο είναι ο ειδικός που τα ξέρει όλα, τα έχει δοκιμάσει όλα και θα τα πει όλα.

 

Γυναίκα με Άρη  στον Υδροχόο 

Είσαι πρωταθλητής ταραξίας. Τρελαίνεσαι να πετάς μπηχτές από κουτσομπολιά, ακόμη και από διαστρεβλωμένα γεγονότα, και μετά κάθεσαι και απολαμβάνεις τις αντιδράσεις. Ανάλογα τα κέφια σου, μπορεί να μετανιώσεις μετά για τις πράξεις σου. Αλλά αυτό δεν σε σταματάει. Ούτε μια αντίθετη άποψη. Μια καυτή λογομαχία σε ανάβει όσο ένα καυτό κορμί και είσαι ικανή να παρατήσεις οτιδήποτε κάνεις, ακόμη και τη δουλειά για να υπερασπιστείς τη θέση σου. Σκέψου την Τοξοτίνα Jane Fonda. Χρειάζεσαι ένα σύντροφο που καταρχάς θα είναι φίλος και θα μείνει μαζί σου, όσο εξωφρενικά κι αν φέρεσαι. Όσο πιο εκκεντρικός, αποστασιοποιημένος και ισχυρογνώμονας είναι τόσο πιο πολύ τον ερωτεύεσαι.

 

Άντρας με Άρη στον Υδροχόο. 

Καμιά φορά αποκόβεσαι τόσο από την πραγματικότητα που ξεχνάς να φας. Μπορεί να είσαι τρελός και διεστραμμένος όπως ο Τοξότης αμερικανός ηθοποιός Redd Foxx ή φιλικός και ειλικρινής όπως ο Τοξότης Phil D0nahue (εγκαινίασε τις μεσημεριανές εκπομπές στην αμερικανική TV). Αλλά, όποιο κι αν είναι το στυλ σου, είσαι ένας αυθεντικός φιλόσοφος. Το μυαλό σου είναι καθαρό, δυνατό και κοφτερό. Αναζητάς μια σύντροφο που θα καταλάβει ότι είσαι ένας άντρας που προπορεύεται πέραν των καιρών του. Και που μπορεί να τα βγάλει πέρα με την αδιαφορία σου ως προς έρωτα και το μια κρύο, μια ζέστη σεξουαλικό στυλ σου. Χρειάζεσαι μιαν ετοιμοπόλεμη σκύλα που θα σε βάλει στη θέση σου.

 

 

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...