παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Άρης στον Κριό....

Χτυπημένος Άρης

mars-in-aries (1).jpg 

 

Η νίκη δεν είναι τα πάντα, είναι το μόνο πράγμα.

- Vince Lombardi (11 Ιουνίου)

 Άρης στον Κριό/ Ήλιος στους Διδύμους

 

Ο Άρης είναι κυβερνήτης του Κριού και εδώ βρίσκεται σπίτι του. άνετος, δυναμικός και σε κατάσταση αναβρασμού. Ο Δίδυμος Μαρκήσιος ντε Σαντ είχε Άρη στον Κριό. Για τον Άρη στον Κριό, δουλειά, παιχνίδι, έρωτας και σεξ είναι όλα αγώνες που πρέπει να κερδίσει. Ο Άρης εδώ είναι επίσης αυθόρμητος σε σημείο απερισκεψίας, πλήττει εύκολα με τη ρουτίνα και αναζητάει μονίμως το τέλειο στρινγκ. Του αρέσει να κατακτάει το άτομο που ερωτεύεται. Αν και δεν θα σε δέσουν όλοι εξαναγκάζοντάς σε να υπακούσεις στις ορέξεις τους, όπως ο τρελαμένος μας Μαρκήσιος, όλοι αποζητούν το ρίσκο, την πρόκληση και μια βόλτα που και που στη σκοτεινή πλευρά του κρεβατιού.

 

Γυναίκα με Άρη  στον Κριό

Ο Άρης στον Κριό προσδίδει έναν αέρα Αμαζόνας, αυταρχισμού και ορμητικότητας ακόμη και στους πιο καλοκάγαθους χαρακτήρες. Ο μέσος αρσενικός δεν έχει καμία πιθανότητα μαζί σου, εκτός κι αν οι υπόλοιποι πλανήτες σου είναι στο Νερό ή στη Γη. Σκέψου τη σταρ του κλασικού κινηματογράφου και Κριό  Simone Signoret, την ποιήτρια και Τοξότη Emily Dickinson. Χρειάζεσαι κάποιον μεταξύ Δον Ζουάν και Κινγκ Κονγκ για να σε σώσει από την αυτοκτονία. Επιθετική και μαχητική, θέλεις το σεξ πολύ σαρκικό και πολύ συχνά. Για ένα βράδυ ή μια ολόκληρη ζωή, ξέρεις τι γυρεύεις και ακριβώς πώς να το πάρεις.

 

Άντρας με Άρη στον Κριό

Ο χαρακτήρας σου έχει μια σέξι, επικίνδυνη πλευρά. Σου αρέσει να το παίζεις Heathcliffe στην αγαπημένη σου Kathy, ακόμη κι αν δεν βρίσκεσαι στα ανεμοδαρμένα ύψη για να τη σηκώσεις στα χέρια σου, να τη μεταφέρεις στην κρεβατοκάμαρα και να κάνεις τη δουλειά σου. Σκέψου τον Υδροχόο Paul Newman ή τον Καρκίνο Kevin Bacon. Μετά την πράξη, πάντως, ή θέλεις να ξαναπαίξεις το έργο σαν μια παλιά ταινία ή να ανεβάσεις το στοίχημα επινοώντας ένα καινούριο παιχνίδι γιατί έχεις ήδη βαρεθεί. Είσαι επίμονος, ειλικρινής και σε νοιάζει περισσότερο να γίνει το δικό σου από το να είσαι αρεστός. Είσαι διαχυτικός, γήινος και επιδεικτικός. Και θέλεις να είσαι ο αρχηγός.

 

  (Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...