παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αφροδίτη στους Ιχθύες...

Νυμφομανής Αφροδίτη

 venus-in-pisces.jpg

Μπορεί να ξεσπάσω σε κλάματα και να φύγω απʼ τη σκηνή. Τώρα που είσαι έτσι ευάλωτη επειδή σου ράγισαν την καρδιά, κάποια από αυτά τα τραγούδια μου σκίζουν τα σωθικά.

 

-Rod Stewart

Αφροδίτη στους Ιχθύες/Ήλιος στον Αιγόκερω

 

Στους Ιχθύες, η Αφροδίτη γίνεται μια σειρήνα, μια μυστηριώδης ερωμένη που ξελογιάζει με ένα βλέμμα και είναι εθισμένη στον έρωτα. Τα άτομα με Αφροδίτη στους Ιχθύες είναι συναισθηματικά και τους αρέσει  να επιδεικνύουν το σώμα τους.

Όπως συμβαίνει με όλες τις θέσεις στους Ιχθύες, είναι πλάσματα που έχουν την ατυχή συνήθεια να χαραμίζονται με εκμεταλλευτές που τα κατασπαράζουν ζωντανά. Εδώ η εσωτερική δύναμη της Αφροδίτης συχνά μένει ανεκμετάλλευτη από έναν διστακτικό, συγκαταβατικό χαρακτήρα. Τα άτομα με Αφροδίτη στους Ιχθύες είναι μελαγχολικά και άστατα και λαχταράνε να παρασυρθούν στη δίνη ενός παράφορου έρωτα. Όταν το πάθος καταλαγιάσει, αυτά τα ψάρια κολυμπάνε προς τα κάτω, αναζητώντας την επόμενη δίνη.

 

Γυναίκα με Αφροδίτη στους Ιχθύες

 

Έρωτας και χρήμα γλιστράνε από τα χέρια σου γρηγορότερα απʼ ότι ο τελευταίος ύπουλος εραστής σου εξαφανίστηκε από την  πόλη. Είσαι τόσο παράλογη όταν επιλέγεις σύντροφο που συχνά πας ενάντια στην έντονη διαίσθησή σου, μόνο για να νιώσεις αυτά τα κύματα του καινούριο έρωτα να σκάνε πάνω σου. Γίνεσαι ευάλωτη και αυτοκαταστροφική όπως η Κριός Billie Holliday ή ταυτόχρονα θύμα και θύτης του πάθους όπως η Colette. Αναζητάς έναν έντιμο Καζανόβα αλλά συνήθως καταλήγεις με έναν επικηρυγμένο απατεώνα.

 

Άντρας με Αφροδίτη στους Ιχθύες

 

Είσαι γοητευτικά ευάλωτος, με τους καλούς τρόπους ενός τζέντλεμαν. Σκέψου τον Υδροχόο Tom Selleck, τον Δίδυμο Andy Griffith. Διαθέτεις το ταλέντο να διαισθάνεσαι τις επιθυμίες των άλλων και την ικανότητα να κάνεις τα όνειρά τους πραγματικότητα. Ερωτικά, σπάνια βρίσκεσαι χωρίς πρόθυμες συντρόφους, όμως αναζητάς πάντα μιαν άλλη συναισθηματική ψυχή, αιθέρια και γήινη. Μια γοργόνα θα σου πήγαινε μια χαρά.

 

 (Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...