παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Η Σελήνη στον Κριό...

Φεγγαρολουσμένοι ή Σεληνιασμένοι;

 moon-in-aries.jpg

Παλιά έβγαινα πολύ με Παρθένους και Ζυγούς. Τώρα με Λέοντες και Σκορπιούς. Τι σημαίνει αυτό; Θα μπορούσα να έβγαινα και με τον εαυτό μου.

 

-Bill Maher (20 Ιανουαρίου)

Σελήνη στον Κριό/ Ήλιος στον Αιγόκερω

 

Η Σελήνη στον Κριό ερωτεύεται και ξερωτεύεται γρηγορότερα κι από μια πόρνη των είκοσι ευρώ. Η απρόβλεπτη συμπεριφορά του Άρη επιδρά στη συναισθηματικότητα της Σελήνης επιφέροντας νευρική διάθεση, ευέξαπτο χαρακτήρα και ξαφνικές, παρορμητικές αντιδράσεις. Η συναισθηματική δομή της Κριαρίσιας Σελήνης επικεντρώνεται στο συμφέρον της. Και τα δύο φύλα αγνοούν συμβουλές και υποδείξεις, δεν ακολουθούν διαταγές και αντιτίθενται σε κάθε μορφή εξουσίας. Θέλουν όλη τη δόξα, το χρυσό και ολόκληρη την πίτα, όσα κομμάτια κι αν είναι.

Η Σελήνη στον Κριό δίνει μια ώθηση προς το χείλος της αυτοκαταστροφής, όπως και της καλοπέρασης, σε σημείο κατάχρησης. Οπουδήποτε στον αστρολογικό χάρτη ανακατεύεται ο Άρης, βάζει φιτιλιές. Διψάει για μάχη και το ίδιο κάνει ένα άτομο με Σελήνη στον Κριό. Ο εγωισμός συγχωνεύεται με το συναίσθημα και οτιδήποτε θελήσει η Σελήνη στον Κριό (όπως και ο Ήλιος στον Κριό) συνήθως το παίρνει. Το πρόβλημα είναι πως οι Κριοί έχουν το φάσμα ενδιαφέροντος μιας μύγας που περιπλανιέται πάνω από ένα μπωλ με φρούτα και πανομοιότυπη συμπεριφορά στον έρωτα. Είναι τα άτομα που «κλέβονται» στο πρώτο ραντεβού, μετακομίζουν στην άλλη άκρη της χώρας στη στιγμή, αλλάζουν δουλειές για πλάκα και παρατάνε συντρόφους γρηγορότερα κι από έναν Δίδυμο. Η Σελήνη στον Κριό ξυπνάει τα αισθήματα οποιουδήποτε ζωδίου. Προσδίδει γρήγορο μυαλό, τσαχπινιά και γοητεία, ενώ χαράζει μια γραμμή ανεξαρτησίας μεγαλύτερη από του Μισισιπή και τόσο επικίνδυνη όσο ο Αμαζόνιος. Επίσης, αυξάνει τις πιθανότητες για εφήμερες σχέσεις.

Τα διπλά ζώδια της Φωτιάς, όπως ο Κριός με Σελήνη στον Κριό Marlon Brando ή ο Λέοντας με Σελήνη στον Κριό Antonio Banderas, απλώς αποπνέουν κίνδυνο και σεξαπίλ.

Περισσότερη πλάκα έχουν μάλλον οι Τοξότες με Σελήνη στον Κριό (Kiefer Sutherland ή Katarina Witt), αλλά θα χρειαστείς αθλητικά παπούτσια για να τους ακολουθήσεις και μια πολύ καλή ιδιωτική ασφάλεια, γιατί συχνά τα φτύνουν νωρίς εξαιτίας της ξέφρενης ζωής.

Ο Ταύρος με Σελήνη στον Κριό είναι πιο αργός, λιγότερο λογικός και τρομερά ευέξαπτος.

Ο Παρθένος με Σελήνη στον Κριό είναι μια γλωσσοκοπάνα τίγρης που δεν θέλεις να ξυπνήσει. Πολύ ιδιότροποι, τα παίρνουν όλα προσωπικά αλλά μπορούν να παραμείνουν πιστοί. Και ο Κριός ανάβει την κίνκι σεξουαλική φωτιά της Παρθένου.

Στον Αιγόκερω με Σελήνη στον Κριό, η Αίγα τα βρίσκει με το Κριάρι και τίποτε λιγότερο από μια πυρηνική βόμβα δεν είναι αρκετή για να τους εμποδίσει να κάνουν ακριβώς αυτό που θέλουν.

Ο Δίδυμος με Σελήνη στον Κριό είναι διεστραμμένα αστείος, αλλά ποτέ πιστός/ή στο σπίτι. Γεννημένοι απατεώνες και τόσο αποστασιοποιημένοι που μπορεί να ξεχάσουν το όνομά σου. Και τα δύο φύλα είναι υπέροχα για ένα συναρπαστικό ειδύλλιο, αλλά θα χρειαστείς άπειρη υπομονή και μια σταθερή δουλειά για οτιδήποτε πιο σοβαρό.

Αν διψάς για τόνους ματαιοδοξίας και κινδύνου, ο Ζυγός με Σελήνη στον Κριό είναι ο άνθρωπός σου. Αυτά τα άτομα έχουν μια σειρά από σχέσεις και αποτυχημένους γάμους, αλλά είναι χαριτωμένα, γλυκά και γεννημένα για άγρια ζωή.

Ο Υδροχόος με Σελήνη στον Κριό είναι ο συνδυασμός με τις περισσότερες πιθανότητες να σου προσφέρει τρελό πήδημα, να απολαύσει ομαδικό σεξ και να παραμείνει φίλος σου πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την περιπέτειά σας.

Ακόμη και στον σπιτόγατο Καρκίνο, η Σελήνη στον Κριό είναι σπάνια ικανοποιημένη, σαφέστατα απεχθάνεται τη ρουτίνα και θα απαιτεί ελευθερία, ενώ θα περιμένει από σένα να κρατάς ζωντανή τη φλόγα στο σπίτι σας.

Αν δεν είσαι με μαστίγιο και δερμάτινα ή ειδικευμένη/ος στην επιβίωση υπό ακραίες συνθήκες, απομακρύνσου όσο πιο γρήγορα μπορείς από τον Σκορπιό με Σελήνη στον Κριό. Τα νεύρα τους μοιάζουν με ηφαίστειο και είναι τόσο εγωιστές που τίποτε δεν έχει μεγαλύτερη σημασία.

Διέγραψε τους Ιχθύς με Σελήνη στον Κριό από τη λίστα σου. Αυτοί οι κατακαημένοι διάβολοι είναι τόσο μπλεγμένοι συναισθηματικά που έχουν μόνιμη κράτηση στο πλησιέστερο θεραπευτήριο.

 185150.jpg

 

 

 (Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

 

roll.gif  the END!

 

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...