παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Σελήνη στους Ιχθύες...

Φεγγαρολουσμένοι ή Σεληνιασμένοι;

moon-in-pisces.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στις σεξουαλικές φαντασιώσεις μου, κανείς ποτέ δεν με αγαπάει για το μυαλό μου.

- Nora Ephron (19 Μαΐου)

Σελήνη στους Ιχθείς/ Ήλιος στον Ταύρο.

 

 Φαντασία είναι η βασική λέξη που πρέπει να θυμάσαι όταν έχεις να κάνεις με μια Σελήνη στους Ιχθύες. Αυτά τα άτομα απεχθάνονται την πραγματικότητα και την απορρίπτουν με ένα ελαφρύ σήκωμα των ώμων και/ ή ένα μπερδεμένο βλέμμα. Συχνά προτιμούν να ονειρεύονται πώς θα έπρεπε να ήταν τα πράγματα αντί να αντιμετωπίσουν την αλήθεια. Αυτή είναι η Σελήνη των επικίνδυνων σχέσεων. Στο υγρό περιβάλλον του Ποσειδώνα τίποτα δεν είναι απολύτως αληθινό. Η Σελήνη στους Ιχθύες εντείνει τη ροπή των ζωδίων στη χρήση ουσιών προκειμένου να βγάλουν τη νύχτα ή μια δύσκολη μέρα στη δουλειά ή να αντιμετωπίσουν τις κρίσεις της ζωής.

Οι Ιχθύες είναι η πιο αδύναμη θέση της Σελήνης. Είναι οι μοιραίοι του ζωδιακού που αρνούνται να παίξουν λότο γιατί είναι σίγουροι πως αν κερδίσουν θα τους πατήσει λεωφορείο. Είναι επίσης τα πιο τεμπέλικα, αργοκίνητα και αφηρημένα πλάσματα του πλανήτη.

Τα άτομα με Σελήνη στους Ιχθύες έχουν το ταλέντο να διαισθάνονται μελλοντικά γεγονότα. Επίσης, πιστεύουν σε ζώδια, σημάδια, οιωνούς και συνήθως σε μιαν εσωτερική επιστήμη. Ζητήματα με παιδιά βασανίζουν μερικές φορές τη Σελήνη στους Ιχθύες.

Για παράδειγμα, ο (διπλός) Ιχθύς με Σελήνη στους Ιχθύες Joey Buttafuoco είχε ένα τέτοιο πρόβλημα όταν φυλακίστηκε για τη σεξουαλική σχέση που είχε με την τότε 16χρονη Λιονταρίνα Amy Fisher. Η κωμική περσόνα του επίσης διπλού Ιχθύ Lou Costello (από το δίδυμο Abbott-Costello) εικονίζει άψογα την άλλη όψη αυτού του απελπιστικού αλλά γλυκού χαρακτήρα.

Ο Καρκίνος με Σελήνη στους Ιχθύες κάνει ακριβώς αυτό που θέλει – με ένα χαμόγελο, φυσική, γιατί σκληρές λέξεις ούτε που τις σκέφτεται. Οι βαρβάτες αλλαγές διάθεσης και το ότι ζει σχεδόν σαν ερημίτης θα σε οδηγήσουν σε φονικό.

Ο Ιχθύς ελαφραίνει λίγο την τάση του Σκορπιού να μελαγχολεί. Στην πραγματικότητα, αυτοί οι άνθρωποι χαμογελάνε καμιά φορά, ιδίως όταν εκμεταλλεύονται κάποιον. Είναι επίσης, απαιτητικοί, κτητικοί, περίπλοκοι και δυσνόητοι. Μην πεις ότι έχεις λεφτά μέχρι να σοβαρέψει η σχέση σας, και ετοιμάσουν να δεχθείς πρόταση γάμου επιτόπου.

Ο Κριός με Σελήνη στους Ιχθύες σου επιτίθεται τη μια στιγμή και κλειδώνεται στο δωμάτιο με κατάθλιψη την άλλη. Μυστικοπαθής για Κριός και πολύ γοητευτικός, ξέχνα το γάμο εκτός κι αν εγκρίνεις τις ελεύθερες σχέσεις. Η δέσμευση δεν υπάρχει στο κόσμο αυτής της ατίθασης ρομαντικής μηχανής Σελήνη στους Ιχθύες του σεξ.

Στο συνδυασμό Λέοντα με Σελήνη στους Ιχθύες, το Λιοντάρι απαιτεί να είναι το επίκεντρο της προσοχής και το Ψάρι μουτρώνει αν ενδιαφερθείς για κάποιον άλλο. Μπορεί να είναι μια πολύ γλυκιά και γενναιόδωρη φύση Σελήνη στους Ιχθύες ή να μοιάζει με τα σαγόνια της ζούγκλας.

Ο Τοξότης με Σελήνη στους Ιχθύες είναι περίπλοκος. Πολλοί εκτροχιάζονται με αυτό το σετάκι. Ενδιαφέρεται οπωσδήποτε για τη θρησκεία, αλλά το αν θα κλειστεί σε μοναστήρι ή απλώς θα μας βγάλει την ψυχή μέχρι να πάει στον Παράδεισο, κανείς δεν το ξέρει.

Οι Δίδυμοι με Σελήνη στους Ιχθύες είναι άλλη μια πολυπρόσωπη περίπτωση. Αυτός ο χαριτωμένος κι έξυπνος ερωτύλος είναι τόσο σταθερός όσο μια μέλισσα τον Αύγουστο. Μην αγχώνεσαι για μια σχέση, το πιθανότερο είναι πως δεν θα εμφανιστεί ούτε στο πρώτο ραντεβού..

Ο Ζυγός με Σελήνη στους Ιχθύες θέλει μόνο το ανέφικτο. Τοποθετεί τους συντρόφους του στο βάθρο και αμέσως μετά προσγειώνεται στην πραγματικότητα. Έτσι εξασφαλίζει τη συναισθηματική θύελλα στην οποία είναι εθισμένος.

Ο Υδροχόος με Σελήνη στους Ιχθύες είναι αλλόκοτος. Φοβίες και κρίσεις είναι τα φυσιολογικά του. Και το γεγονός ότι πιστεύει ότι είναι νορμάλ θα σε τρελάνει. Αυτός εδώ θέλει να εξερευνήσει το διάστημα αλλά φοβάται να βγει απʼ τη ντουλάπα.

Ο Ταύρος με Σελήνη στους Ιχθύες είναι πεισματάρης, εξωφρενικός, κενός και αργόστροφος και θα κάνει έξω φρενών τους φίλους σου με τα σχόλια και το γέλιο του ξερόλα.  Απατάει επίσης. Πέραν αυτών, καθόλου άσχημη περίπτωση.

Ο Παρθένος με Σελήνη στους Ιχθύες είναι ένα νευρικό, αγχωμένο άτομο που φοβάται μονίμως ότι θα συμβεί το χειρότερο σε κάθε τομέα της ζωής του. Χρειάζεται ένα σταθερό σπίτι.

Κάθε Αιγόκερως με Σελήνη στους Ιχθύες έχει τουλάχιστον ένα σκοτεινό μυστικό που δεν θα μάθεις ποτέ. Περνάνε διαστήματα απομόνωσης και μελαγχολίας και ακόμη και μετά από μια ολόκληρη ζωή δεν θα είσαι σίγουρη ότι σε αγάπησε ποτέ του.

 

185150.jpg

 

 

 

 

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...