παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Σελήνη στον Σκορπιό

Φεγγαρολουσμένοι ή Σεληνιασμένοι;

 

in-the-moon-scorpio.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προκαλώ ένα σωρό μπερδέματα στη ζωή μου.

-Francis  Ford Coppola (7 Απριλίου)

Σελήνη στον Σκορπιό/ Ήλιος στον Κριό

 

Αυτή είναι η Σελήνη «τέρας στην ντουλάπα». Ανελέητη εκδικητικότητα, εμμονές, ψυχαναγκασμοί και απώτεροι σκοποί κρύβονται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια μιας Σελήνης στον Σκορπιό. Η εμμονή με το σεξ διακατέχει κάθε ζώδιο με αυτήν την Σελήνη, που στην πράξη εγγυάται πολλαπλές σχέσεις, χωρισμούς και γενικά μια ερωτική ζωή σε στυλ σαπουνόπερας. Το αν θα είναι σφοδρός έρωτας με έναν λατρεμένο εραστή ή σαδιστικά παιχνίδια μυαλού που σχεδιάστηκαν για να καταστρέψουν, εξαρτάται από το πόσο εξελιγμένη είναι η προσωπικότητα του Ήλιου. Τα συναισθήματα της Σελήνης στο Σκορπιό είναι τόσο κρυφά που συχνά τα κρύβουν κι από τον εαυτό τους.

Ο εξτρεμισμός των Σκορπιών εκδηλώνεται εδώ και μπορεί να γίνει κλασικό αντικείμενο μελέτης για κάθε αρνητικό χαρακτηριστικό τους. Όλοι όσοι έχουν Σελήνη στον Σκορπιό μπορούν να γίνουν πανούργοι, βάναυσοι και απλά εντελώς κακοί. Με τη Σελήνη στον Σκορπιό η επιθυμία γίνεται εμμονή, ο θυμός εκδίκηση και η αγάπη μια ατέλειωτη μάχη ισχύος. Δεν υπάρχει μέση οδός. Η Σελήνη στον Σκορπιό είναι ή καυτή ή παγωμένη. Αν και έχουν την ικανότητα, πολύ σπάνια αυτά τα άτομα θα κάτσουν να σκεφτούν τις αποχρώσεις των σχέσεων, τις αντίθετες απόψεις κλπ. Πιστεύουν πως είσαι ή υπέρ τους ή κατά. Και όταν πιεστούν μεταμορφώνονται σε παγόβουνα που ούτε ένας Λέοντας δεν μπορεί να λιώσει.

Ακόμη και ο πιο καλοκάγαθος χαρακτήρας μοιάζει σαν να έχει ένα πεδίο δύναμης γύρω του. Δεν υπάρχει τίποτε ρευστό γύρω από ένα άτομο με Σελήνη στον Σκορπιό. Αν και οι περισσότεροι είναι σχετικά νορμάλ, όλοι τους ασχολούνται με μηχανορραφίες και στήνουν πλεκτάνες για να γίνει το δικό τους. Οι περισσότεροι είναι άκακοι αλλά όλοι έχουν την ικανότητα να ενεργοποιούν τα αισθήματά τους τόσο εύκολα όσο και να τα παγώνουν- ακόμη κι αν περάσατε τη μισή ζωή μαζί.

Στην αστρολογία, η Σελήνη στον Σκορπιό θεωρείται σε πτώση. Φαντάσου τη Σελήνη καλυμμένη από κατάμαυρα σύννεφα, τόσο παχιά που το μάτι σου μόλις που πιάνει μερικές αναλαμπές. Το σεξ είναι πάντα στο μυαλό του αλλά συχνά χειρίζεται το πάθος σαν δίκοπο μαχαίρι. Το καλό είναι πως αυτά τα άτομα έχουν την ικανότητα να κατακτούν τη μέγιστη πνευματική ολοκλήρωση εφόσον μάθουν να ελέγχουν τα σαρκικά τους πάθη.

Ο Δράκουλας, ο ήρωας του Bram Stoker, ενσαρκώνει τα επικίνδυνα χαρακτηριστικά ενός Σκορπιού με Σελήνη στον Σκορπιό. Ο κόμης ήταν δυνατός, επιβλητικός, σκοτεινός και ανήσυχος. Απειλητικά γοητευτικός, υπνώτιζε τα θύματά του και πάνω στην ερωτική πράξη τα κατέστρεφε.

Ο Καρκίνος με Σελήνη στον Σκορπιό θα σου προκαλέσει απίστευτη ανατριχίλα. Και αυτή είναι η δουλειά που πρέπει να του δώσεις να κάνει. Άντρας ή γυναίκα, θα σε φλερτάρει μπροστά στον τωρινό σύντροφό σου. Άγριες διαθέσεις. Ασταθής χαρακτήρας.

Ο Ιχθύς με Σελήνη στον Σκορπιό μας δίνει μια συχνά όμορφη, σίγουρα υπνωτιστική και εντελώς κατεστραμμένη προσωπικότητα. Αυτός μπορεί να ξεπεράσει και έναν Ζυγό στις κραιπάλες. Εγγυάται αισθησιακές, όπως και κατά συρροή δυστυχισμένες σχέσεις.

Οι Κριοί με Σελήνη στον Σκορπιό, που κυβερνώνται και οι δύο από τον Άρη, θα νικήσουν με κάθε κόστος. Πέραν αυτού, είναι συνήθως αξιοπρεπείς τύποι, με βάθος και πάνω απʼ όλα πιστοί.

Μανιακό με το σεξ και τρομακτικά ακαταμάχητο, το δίδυμο Λέων με Σελήνη στον Σκορπιό θα σε κάνει να τρέχεις ουρλιάζοντας μέσα στη νύχτα κα μετά να στέκεσαι έξω και να αλυχτάς στο φεγγάρι.

Ο Τοξότης Σελήνη στον Σκορπιό με Σελήνη στον Σκορπιό είναι ένας δυνατός παίκτης. Βραχυπρόθεσμα, θα έχεις περισσότερη διασκέδαση και περισσότερο σεξ απʼ όσο μπορείς να αντέξεις. Μακροπρόθεσμα, ούτε να το σκέφτεσαι.

Οι Ταύροι με Σελήνη στον Σκορπιό είναι γοητευτικοί αλλά αυτοκαταστροφικοί με ελεεινά νεύρα. Συνήθως έχουν μεγάλη τύχη με το χρήμα, πράγμα καλό, αφού συχνά είναι πολύ τεμπέληδες για να δουλέψουν.

Με τους Παρθένους με Σελήνη στον Σκορπιό η παράλογη κριτική αποκτά μορφή τέχνης και είναι φαρμακερή όσο δεν πάει. Αλλά έχουν έναν γήινο αισθησιασμό στον οποίο είναι δύσκολο να αντισταθείς, οπότε δοκίμασε ωτασπίδες.

Ο Αιγόκερως με Σελήνη στον Σκορπιό είναι μια δύναμη με την οποία δεν πρέπει να παιδιαρίσεις. Αυτό το δίδυμο δεν συγχωρεί και είναι ικανό να σε εντοπίσει στην άκρη του κόσμου για να πάρει εκδίκηση.

Στο συνδυασμό Δίδυμος με Σελήνη στον Σκορπιό, ο Μαρκήσιος ντε Σαντ συναντά τη Σιδηρά Παρθένο (μεσαιωνική συσκευή βασανιστηρίων). Αυτός μπορεί να καταστρέψει με τα λόγια έναν χοντρόπετσο Αιγόκερω και μπορεί να φύγει στη στιγμή και να μην κοιτάξει ποτέ πίσω του.

Οι Ζυγοί με Σελήνη στον Σκορπιό είναι εντελώς ανισόρροποι. Σε τραβάνε κοντά τους με το ένα χέρι και σε σπρώχνουν μακριά με το άλλο.

Ο Υδροχόος με Σελήνη στον Σκορπιό είναι κολλημένος με την τεχνολογία. Μισός φιλάνθρωπος, μισός κυνικός, πακέτο νευρικής διαταραχής. Βελτιώνεται στη μέση ηλικία μετά από θεραπεία, πνευματική αναζήτηση και τη σωστή δόση Προζάκ.

 

185150.jpg

 

 

(Έρωτας μετʼ εμποδίων, Hazel Dixon-Cooper, εκδ.Intro Books)

 

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...