παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Σελήνη στους Διδύμους....

Φεγγαρολουσμένοι ή Σεληνιασμένοι;

 

twins-moon.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O έρωτας μου αποσπάει πάντα την προσοχή, αλλά τελικά ερεθίζομαι με τη δημιουργικότητά μου.

-Gilda Radner (28 Ιουνίου)

Σελήνη στους Διδύμους/ Ήλιος στον Καρκίνο

 

Η Σελήνη στους Διδύμους έχει διάθεση που αλλάζει κατεύθυνση γρηγορότερα κι από ανεμοδείκτη κατά τη διάρκεια ανεμοστρόβιλου. Εδώ η Σελήνη επικεντρώνει τα αισθήματά της στο επόμενο φλάς, περιπέτεια ή ανατριχίλα.

Η Σελήνη στους Διδύμους δεν είναι καλή θέση, γιατί τα αισθήματα είναι επιφανειακά, ρηχά ή επιπόλαια.

Μπορεί να ονομαστεί «η Σελήνη του πλασιέ», αφού αυτά τα άτομα συνήθως έχουν καταχωνιασμένες ερωμένες σε διάφορες γειτονιές και πόλεις ανά τη χώρα. Είναι ανήσυχοι, συναισθηματικά αποστασιοποιημένοι και πιστεύουν ότι έχουν όλες τις απαντήσεις, την στιγμή που δεν έχουν σταματήσει για λίγο τον επεξεργαστή πληροφοριών ώστε να προλάβει να συγκεντρώσει τα μισά γεγονότα. Οι Σελήνες στους Διδύμους μπορούν να κάνουν πολλές δουλειές ή διπλή καριέρα, όπως ο σούπερ σταρ Κριός Omar Sharif, ο οποίος ήταν τόσο διάσημος για τις επιδόσεις του στο μπριτζ όσο και στην ηθοποιία. Πάντως, σπάνια θα δεις έναν Δίδυμο ριζωμένο σε ένα γραφείο.

Και τα δύο φύλα λειτουργούν με το μυαλό αντί για την καρδιά και δημιουργούν ένα σωρό μπελάδες στον εαυτό τους επειδή σκέφτονται αντί να αισθάνονται. Κάνουν πράγματα που νομίζουν ότι πρέπει να κάνουν ή επειδή πιστεύουν ότι θέλεις να τα κάνουν, αντί να έρθουν σε επαφή με αυτό που νιώθουν στην πραγματικότητα. Οι περισσότεροι παραμερίζουν τα αισθήματα υπέρ της στιγμιαίας λογικής, που συνήθως δεν είναι σωστή. Στο τέλος φουσκώνουν και σκάνε.

Οι Σελήνες στους Διδύμους έχουν επίσης τρομερά έντονη την τάση να αλλάζουν χαρακτήρες. Ο Ήλιος στους Διδύμους είναι πολύπλευρη προσωπικότητα αλλά η Σελήνη εκεί είναι σαν να ζεις με έναν σχιζοφρενή 100%. Νομίζεις ότι αυτός ο παλαβός θα αυτοκαταστραφεί; Αντιθέτως, τα Διδυμάκια στη Σελήνη του ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κάνουν εσένα να ξεριζώνεις τα μαλλιά σου. Το ένα σε μαλακώνει με αδυσώπητο προφορικό σφυροκόπημα, το άλλο παρεμβαίνει για το ερωτικό έγκλημα ανακοινώνοντάς σου ότι πέρασε όμορφα αλλά μετακομίζει στη Βολιβία με την Τοξοτίνα που μόλις γνώρισε στα αποδυτήρια γυναικών. Δύσκολα θα τα βγάλεις πέρα, εκτός κι αν έχεις πολύ Αέρα στον γενέθλιο χάρτη ή έναν ισχυρό Άρη με απώλεια ακοής.

Η Σελήνη στους Διδύμους προσθέτει σαφώς μια ζωντάνια σε όλα τα ζώδια, που μπορεί είτε να ζωηρέψει την πιο βαρετή προσωπικότητα είτε να την καταστρέψει από το πολύ πνεύμα της. Επίσης, έχει μεγαλύτερη τύχη κι από στημένα ζάρια και περισσότερα πρόσωπα κι από τα καρτούν στα οποία έδινε φωνές ο Δίδυμος Me Blanc (bugs bunny).

Οι Ζυγοί με Σελήνη στους Διδύμους γίνονται τρομεροί μάχιμοι δικηγόροι –καταιγισμός ερωτήσεων χωρίς εμφανή αναπνοή. Είναι τόσο γοητευτικοί που νιώθουν πως πρέπει να τιμήσουν όλον τον κόσμο με τη χάρη τους, δεσμευμένοι ή όχι. Πολλά φλάς, ελάχιστη ουσία.

Ο Υδροχόος με Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να εμφανιστεί σε πάρτι φορώντας αμπαζούρ στο κεφάλι και να το κάνει μόδα.

Αν δεν είσαι ειδική στα παιχνίδια μυαλού, μείνε μακριά από τον Καρκίνο με Σελήνη στους Διδύμους. Αυτά τα άτομα ανάγουν τους ψυχολογικούς χειρισμούς σε εξτρίμ σπορ και είναι περισσότερο καριερίστες παρά σπιτόγατοι.

Αν δεν μπορείς τα καθώς πρέπει, άρπαξε έναν Σκορπιό με Σελήνη στους Διδύμους. Τρέχει προς το απαγορευμένο όπως τα νοσοκομειακά μετά από μια σύγκρουση λεωφορείων.

Ο Ιχθύς με Σελήνη στους Διδύμους είναι αστείος, ενδιαφέρων, με λιγότερες πιθανότητες για overdose και περισσότερες να σε αφήσεις σκασμένη στα γέλια όταν αναπόφευκτα σε χωρίσει.

Το μυαλό ενός Κριού με Σελήνη στους Διδύμους παίρνεις γρηγορότερες στροφές κι από ανεμοδείκτη σε ανεμοθύελλα και αλλάζει καριέρες με την ίδια ταχύτητα. Μπορεί να σε παρατήσει στα σκαλιά της εκκλησίας χωρίς τύψεις.

Ο Λέων με Σελήνη στους Διδύμους είναι ετοιμόλογος, γκλαμουράτος, έχει εκατοντάδες φίλους και υπέροχη διάθεση. Αλλά δύσκολα θα βρεις έναν λιγότερο σπιτόγατο από αυτόν.

 Ο Τοξότης με Σελήνη στους Διδύμους βγάζει τόσο καυτό αέρα που αρκεί για να απογειωθεί αερόστατο – με τα περισσεύματα κάνεις και ποπ κορν. Ένας εθισμένος παίκτης με τρελό χιούμορ.

Ο Ταύρος με Σελήνη στους Διδύμους είναι έξυπνος και φαίνεται λογικός. Δεν είναι. Η Σελήνη στους Διδύμους προσδίδει στον Ταύρο την ικανότητας να μιλάει στα θύματά του (αντί να τα χτυπάει) μέχρι τελικής πτώσεως.

Οι Παρθένοι με Σελήνη στους Διδύμους μετατρέπουν την αθέτηση υποσχέσεων σε υψηλή τέχνη και έχουν τη σπαστική συνήθεια να εξαφανίζονται όταν τους χρειάζεσαι περισσότερο.

Στον Αιγόκερω με Σελήνη στους Διδύμους, η φτερωτή Σελήνη εκνευρίζει τον σταθερό Ήλιο. Αυτά τα παιδιά χρειάζονται μακρύ λουρί, φτάνει να είναι καλά δεμένο στο σπίτι. Πολλά επιπόλαια ενδιαφέροντα.

 (Έρωτας μετʼ εμποδίων,Hazel Dixon-Cooper, εκδ. IntroBooks)

 

 

185150.jpg

 

 

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...