παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Σημαντική έκρηξη Ηλίου...!!!!(Δείτε το link με τον Ήλιο live)
Τις τελευταίες μέρες αστρονόμοι από όλο τον κόσμο παρακολουθούν ένα μαύρο σκοτεινό σημείο ( μια «ίνα» όπως το αποκαλούν) μαγνητισμού, που απλώνεται σε μία έκταση άνω των 1.000.000 χιλιομέτρων σε όλη την επιφάνεια του Ήλιου.
Κάντε το αυτό γύρω στα 750.000 χιλιόμετρα. Στις 14 Νοεμβρίου, το σημείο αυτό ή η «ίνα», έσπασε και πέταξε ένα μέρος του εαυτού του στο διάστημα. Το παρατηρητήριο ηλιακής δραστηριότητας της Nasa, έχει καταγράψει την δράση.



Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε :
http://www.spaceweather.com/images2011/15nov11/snap.gif?PHPSESSID=tjc2uf0kthrqsrv5raao4j6842
Αυτή η έκρηξη εκσφενδόνισε ένα σύννεφο πλάσματος στο διάστημα, αλλά όχι προς τη Γη. Η μόνη επίδραση στον πλανήτη μας θα ήταν η απογοήτευση των παρατηρητών, που ελπίζουν για ένα μεγαλύτερο σημείο ή «ίνα» πυρακτώσεως.



Εν τω μεταξύ, ένα τείχος από πλάσμα, πού δεσπόζει πάνω από το ΝΑ άκρο του ήλιου, βρίσκεται διαρκώς σε δραστηριότητα, και μπορεί να είναι έτοιμο να εκραγεί, κι αυτό.

Οι αναγνώστες με ηλιακά τηλεσκόπια. ενθαρρύνονται να παρακολουθούν τις εξελίξεις, για να προειδοποιήσουν ( σήμα κινδύνου - alert ) για τις ηλιακές φλόγες, μέσω μηνυμάτων (sms) ή από το τηλέφωνο εδώ : http://spaceweathertext.com/ και εδώ :http://spaceweatherphone.com/

Πλησιάζει κάτι γρηγορότερα από ότι περιμέναμε ?
Οι εξελίξεις θα δείξουν ........
Έστε εν εγρηγόρσει !!!!!!!!!!!!!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...