παρακαλώ περιμένετε...

2012

  • fefe @ 17.11.2011 04:47
    τουλαχιστον ευχομαι να μην τελειωσει ο κοσμος.....ουτε κανονικη δουλεια δεν βρηκα...
  • mr_Mister @ 17.11.2011 09:07
    Άμα τελειώσει ο κόσμος σου λέω με μεγάλη βεβαιότητα ότι το τελευταίο που θα σε νοιάξει είναι να βρεις δουλειά.
  • mr_Mister @ 17.11.2011 09:19
    felis όπως λέχθηκε και στο πρόσφατο αστρολογικό συνέδριο το τέλος του κόσμου δεν θα έρθει αλλά θα δρομολογηθούν αλλαγές, σε πρώτη φάση στο πολιτικοοικονομικό σύστημα. Όχι χωρίς συνέπειες στη ζωή μας φυσικά - αν και εμείς οι Έλληνες που ήδη έχουμε πεσμένο βιοτικό επίπεδο ίσως να μην επηρρεαστούμε σε τέτοιο βαθμό όσο οι μεγαλύτερες οικονομικά χώρες.
     
    Το τέλος του ημερολόγιου των Μάγιας δεν σημαίνει το τέλος του χρόνου αλλά το τέλος του μεγαλύτερου των κύκλων που μπορούσε να καταγράψει. Οι Μάγιας βλέπεις δεν χρειάστηκαν να το επεκτείνουν και μεά το 2012 όταν το έφτιαχναν, αλλά εάν υπήρχαν σήμερα σαν λαός θα το είχαν διορθώσει. Όσο για τις φυσικές καταστροφές είναι τόσο πιθανό να συμβούν το 2012 όσο και κάθε άλλη χρονιά. Απλά, τότε θα έχουμε ένα μέγιστο του κύκλου των ηλιακών κηλίδων - αλλά αυτό συμβαίνει σχεδόν κάθε 11 χρόνια.
     
    Επίσης, καταστροφολογίες για το επερχόμενο τέλος του κόσμου συμβαίνουν πολύ τακτικά στην ιστορία της ανθρωπότητας, πχ κάθε που εμφανίζεται ένας κομήτης ή σε κάθε "στρογγυλή" ημερομηνία (πχ έτη 1999 - 2000). Σύμφωνα με μία ψυχολογική θεωρία αυτό είναι ανάγκη της ανθρώπινης φύσης. Μην επεκταθούμε παραπάνω, απλά άφησε αυτές τις ανησυχίες και επικεντρώσου στα τρέχοντα θέματα της ζωής : )

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...