παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
nea selini ston skorpio....epireazei??

Καλησπέρα, τι κάνετε?? απο την τετάρτη που είχαμε νέα σελήνη στον σκορπιό όλα μα ΟΛΑ μου πάνε χάλια.....είχα που είχα νευρα, ένταση και τρέξιμο...τώρα απόκαμε το κακό...και ΕΡΩΤΩ...ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ???? ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ???? ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ???? ΦΤΑΙΕΙ Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ???? ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ?? και ΠΟΣΟ θα συνεχισει ολο αυτο?????? Βαρεθηκα πιαααααα

 ειναι Οκτωβρης και έχω κουραστει με τα επαγγελματικα μου κ το συνεχης τρεξιμοοοοο....

μηπως φταιει ο ΑΡΗΣ στον Λεοντα???

 

οσο για τα αισθηματικα μου........τι να πω?! ελεος λεμε έλεος....

 αρχίζω και πιστεύω οτι είμαι σχεσοφοβική....δεν εξηγείται αλλιώς...να το ρίξω κι εγω το φταιξιμο στην αντίθεση αφροδιτη με ουρανο!!!

 τεσπα, για να τελειωνω την αλλοπροσαλη σκεψη μου... τι θα γινει αγαπες μου?? για ποσο θα ειμαστε ετσι εμεις τα λιονταρακια???  

δηλαδη που να μπει ο Αρης στην παρθενο...? θα φτυσουμε αιμα λεμε!!!  

υ.γ. και εσεις καλα μου υδροχοιακια...χωριστε να τελειωνουμε...βαρεθηκα πια να γκρινιαζετε και να μην μπορειτε να χωρισετε!!! ελεος δλδ, βλεπετε οτι κανουμε υπομονη οι λεαινες...ποσο πια?

και οι φιλες μου οι διδυμες...χαλαρωστε λιγο...ειστε θεες ειστε μοναδικες...μην κυνηγατε τους αντρες....ελεος δλδ...αν δεν θελει ο τυπος μια, εσεις δεν θελετε 1000....τι ανασφαλεια και ταση για σχεση σας εχει πιασει απο περσυ?  

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...