παρακαλώ περιμένετε...

Λεων με Αιγόκερω/Τοξότη...Γιαλαντζί!

  • sgouromallousa @ 04.10.2011 14:42
    Μηπως να κανουμε μια ωριαια?
  • blondymary @ 04.10.2011 15:18
    τι ωριαία σγουρομαλλούσα μου..Την τύχη μου μέσα ε...Μα και γώ τέτοια έφεση πιά..Αλλά και οι καταστάσεις έτσι που αυτοί που με προσεγγίζουν να είναι "περιπτώσεις"?...Με την ωριαία , λόγω καταστάσεων και έλλειψης χρόνου από τις πολλές αλλαγές,ταλαιπωρία τρελή,τρέξιμο απερίγραπτο..κτλ..Δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί καθόλου...
  • sgouromallousa @ 04.10.2011 15:27
    Τελοσπαντων η συμβουλη μου ειναι η εξης.
    Ετσι οπως τον κοβω τον τυπο , εκανες χοντρη μ@λ@κια να του στειλεις μηνυμα για καφε και ολα τα ζουζουνιστικα που του γραψες.
    Αμα αυτος δεν σε θελει μια εσυ δεν τον θελεις δεκα .
    Ασχολησου με οτιδηποτε αλλο ωστε ναμην το σκεφτεσαι και με το καιρο θα παρεις τα πανω σου και θα τον ξεπερασεις.
    Επισης.
    ''Ουδεις αναντικαταστατος''
    Βγες εξω διασκεδασε και φλερταρε .
    Καλη συνεχεια!
  • ρια @ 04.10.2011 15:28
    blondymary,ψυχραιμια!
    Αντιμετωπιζω και εγω παρομοια κατασταση και ακρη δεν μπορω να βρω!
    Αστον να σε αναζητησει,αν και πιθανον να γυρισει,να μην σε παρει αμεσα και να υποκυψεις παλι και να στειλεις εσυ!
    Δεν ξερω πραγματικα τι θα ηταν το πιο αποτελεσματικο,εσυ βεβαια απ οτι καταλαβαινω εχεις εκδηλωσει το ενδιαφερον σου,οποτε γνωμη μου ειναι να το αφησεις λιγο το θεμα πανω του,και καλα μυαλα,πες του!
    Αντε γιατι μας τα πρηξανε,χαχα!
  • ρια @ 04.10.2011 15:32
    Και υποθετω οτι οσες φορες εχετε βρεθει αυτο γινοταν μονο σε σπιτι,ε?
    Απεφευγε να βγειτε?
  • blondymary @ 04.10.2011 15:40
    Η πρόταση του καφέ, ίσχυε περισσότερο για θέμα πρακτικό και θα ήταν χρησιμα τα φώτα του και οι γνωριμίες του.Από κει και πέρα,αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως ηταν πειραγμένος που στην τελική ανάλυση του έστειλα προ ολίγων ημερών το μνμ του τέλους (αφού δεν έβλεπα καν ότι υπάρχει κατι εν τελει δλδ) και αφού το έπαιζε χαλαρός και τπτ σοβαρό δεν εχουμε κτλ κτλ...Μου είπε ότι δε θα μ επαιρνε με τπτ τηλ..οτι δε γίνεται να είμαστε ακόμη φίλοι  και να περασει λιγος καιρος(γιατί στο τέλος του είχα γράψει οτι ολα οκ κ παλι φιλοι θα ειμαστε)..δλδ απο τη μια ετσι και από την αλλη αλλιως ε..Δεν περιμενα να εχει πειραχθει...Τελος παντων δεν ειναι ενας αγνωστος,υπαρχουν-οσο παραξενο και αν σου φαινεται- συναισθηματα εκατεροθεν,πολυ οικειοτητα,πολυ παθος, μονο που ναι,παραδεκτο οτι ειναι πολυ περιεργος ανθρωπος,δε γινεται με τπτ να νοιωσει εγκλωβισμενος...Και το ζουζουνιστικο..γενικοτερα δεν ειναι το στυλακι μου και το ξερει..απλα εχω τις στιγμες μου..Συνηθως ειμαι και μιλαω σκληρα και χυμα θα ελεγα, αλλα εχω και τις στιγμες μου (2 πλευρεσ αντιθετες που του αρεσουν και οι 2). Ξερω επισης οτι τον εχω προβληματισει γιατι το ομολογησε και ο ιδιος..Ε τι να κανω ρε κουκλες..Ερωτευθην τον πρωην φιλο μου και κοιταω να δω αν υπαρχουν ελπιδες και φως στο τουνελ..Μη με κρεματε αναποδα
  • blondymary @ 04.10.2011 15:42
    Oχι δεν απέφευγε..Ναι,σπιτι βρισκομασταν ως επι το πλειστον γιατί μενω μονη μου εδω και πολλα χρονια αλλα δεν εχει να κανει...Και εξω νο προμπλεμ..Ρια, μετα το μνμ το 2ο που εστειλα , σημερα δλδ, το κινητο μ εκλεισε λογω ελλειψης μπαταριας...αν και δε νομιζω να στειλει τπτ και θα τα πουμε μπαμ οπως ειπε και ο ιδιος απο κοντα οταν επιστρεψει..Για να δω...
  • hermitage @ 04.10.2011 15:47
    αιγόκερος με πολυαστρία στον τοξότη (αρης ερμης, σεληνη, αφροδιτη) , το τελευταίο "αμόρε"
    γοητευτικότατο πλάσμα, αλλά είχε να λύσει πολλά θέματα.
    σαν να προσπαθούσε να χωρέσει την καρδιά ενός τοξότη σε μια αιγοκερίσια λογική.
    παρόλα αυτά , στον πυρήνα του συντηρητικός..
  • ρια @ 04.10.2011 15:48
    Καταλαβαινω τι λες,και απο την στιγμη που θες κατι,καλα κανεις και το διεκδικεις,απλα εχε στο μυαλο σου οτι οκ,σου ειπε μεν οτι θα παρει μολις γυρισει αλλα πολυ πιθανον και να εξαφανιστει,και αυτο το λεω,οχι επειδη ξερω φυσικα τον ανθρωπο,απο προσωπικη εμπειρια,επειδη μου χει τυχει,οποτε εμπιστοσυνη και βαση σε λογια αντρων,δεν δινω.
     
    Το καλο με σενα ειναι οτι φαινεται να εκδηλωνεις τα οποια συναισθηματα και ενδιαφερον εχεις,και στο φιναλε,ολα ενα ρισκο ειναι,εσυ να σαι καλα.
  • blondymary @ 04.10.2011 15:56
    Nαί Ρία.Είμαι έντονος άνθρωπος και γενικότερα δε φοβάμαι (κι ας καώ που λένε) και δε χαμπαριάζω είτε να ΄φαω ήττα ,είτε να μπω σε δύσκολα είτε να αγαπήσω.Επίσης είμαι πολύ ειλικρινής και συζητάω τα πάντα...Τα ξέρει αυτά.Τον εμπιστεύομαι διότι ξέρω ότι πάντα κάνει αυτο που λέει,έχει αρχές κλασσικές σε πολλά πράγματα (πολλές λάθος..αλλάα...) και θα δείξει η συνάντηση.Είναι σίγουρη η συνάντηση- το αποτέλεσμα δεν ξέρω ποιό θά ναι ε..Ουτε και την πιθανή πορεία μας άν συνεχίσουμε.
    Ηermitage,Ναι όλο αυτό που αναφέρεις...Αρχές Αιγόκερου (σοβαρότητα-αυστηρότητα-αυταρχικότητα μή σου πω!) απ τη μια κλασσικός άντρας του 50-60 αλλά από την άλλη τα του Τοξότη φέρνουν τα πάνω - κάτω και προσπαθώ να βγάλω άκρη..Οχι απλά γοητευτικότατος..Με έχει τσακίσει!!! Αλλιώς ως λιονταράκι θα είχα ξενερώσει απίστευτα εξ αρχής με όλο το συνοθύλευμα αυτό!
    Οπως ακριβώς το λες..Επειδή υπάρχει πολυετής γνωριμία,και τον πυρήνα που λες τον αισθάνομαι και χωρίς πολλά-πολλά λόγια..Ετσι είναι..Συντηρητικός...
  • capricorn83 @ 13.10.2011 22:49
    αιγόκερως με λέων=τρομερά εγκεφαλική σχέση (και για πολλά εγκεφαλικά επίσης)
     
    αχ.

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...