παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ωριαία ερώτηση για practice.

Το λοιπόν, εχθές το βράδυ έκανα μία ωριαία. Αφορά μία ξαδέρφη μου, η οποία μέσα στο σκ παντρεύεται. Παρόλο που ως παιδούλες υπήρξαμε δεμένες έχουμε χάσει επαφή τα τελευταία χρόνια, κυρίως λόγω του τύπου που παντρευεται, αλλά και λόγω του ότι η κοπελα μεγαλώνοντας έγινε τόσο χειριστική και πιεστική( πλούτωνας τετραγωνίζει ήλιο, ερμή και ωροσκόπο και αντιθεσιάζει σελήνη) που σιγά σιγά απομακρύνθηκα. Έχω την εντύπωση ότι απλά είναι ένας γάμος συμφέροντος κυρίως από τη μεριά του, αλλά με ενδιαφέρει να δω αυτή πως αισθάνεται. Το ερώτημα ετέθη 8/9/2011, ώρα 22:35. Το ερώτημα που έθεσα είναι : Θέλει η τάδε πραγματικά αυτό το γάμο?

Ωροσκόπος Ταύρος, άρα κοιτάζω Αφροδίτη. Η Αφροδίτη στην παρθένο ( πτώση δηλαδή) και σε καύση, καθώς κάνει σύνοδο με τον ήλιο, στον 5ο οίκο. Από εδώ καταλαβαίνει πως όχι δεν τον θέλει το γάμο, σωστά?

Πάμε τώρα στη σελήνη. Σελήνη στον Αιγώκερω σε αδυναμία και στον ένατο οίκο, κατιόντα δηλαδή. Άρα ούτε και εδώ έχει καμιά μεγάλη δύναμη. 

Τώρα αυτό που με μπερδεύει είναι: Να κοιτάξω τον τρίτο οίκο μιας και ρωτάω για συγγενικό πρόσωπο, ή τον έβδομο για να κοιτάξω τον οίκο του γάμου? 

 

Τζουρρρρρ αν έχεις την ευγενή καλοσύνη θέλω τα φώτα σου και άμα μου τα βρεις σωστά σου στέλνω με κούριερ τα άπαντα του φρώλευ!!!!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...