παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
2 Λέωντες μαζί ίσον εγωισμός μεγατόννων...

Εγώ ένα έχω να πώ αγαπητοί ομοζώδιοι και μή.Δε πα'να καίγεται ο κόσμος,από τις 12 Αυγούστου που ο Λιονταρής μου μου ζήτησε συγνώμη για την κωλοσυμπεριφορά του,δεν με νοιάζει τίποτα!!!!!Ηρέμησε το κεφάλι μου...Να'ξερα μόνο στην συνδρομή ποιανού πλανήτη οφείλω τέτοια επιφοίτηση,και τι στον κόσμο!!!

Τα παραδέχτηκε όλα ο παλιοεγωίσταρος και μπορεί να μην τα ξαναβρήκαμε (που πολύ θα το ήθελα,αλλά που) τουλάχιστον γαλήνεψα γιατί ένοιωσα δικαίωση.Άλλωστε,κανείς πλέον δεν ζητάει συγνώμη-όχι ότι αθωώνεται η βλακεία του,αλλά εν πάσει περιπτώσει..

Ουφ,κόντεψα να σκάσω 5 μήνες!!!Τόσο ήταν το διάστημα που δεν του απηυθηνα τον λόγο και δεν τον χαιρέτησα ούτε μία φορά,ενώ λόγω σχολών και παρέας έπεφτα ΣΥΝΕΧΕΙΑ (συνέχεια όμως?) πάνω του.Ε,έσκασε στο τέλος και όταν βρεθήκαμε μέχρι και στην ίδια τοποθεσία για διακοπές φρικάρισε τελείως και μιλήσαμε κάποια στιγμή..

Οφείλω να παραδεχτώ ότι όσο εγωιστής είναι ο εν λόγω κύριος Λέων,άλλο τόσο είμαι κι εγώ,αλλιώς δεν θα το'χα καταφέρει αυτό.Απορώ με τον εαυτό μου.

Κοινώς,μάλλον δύσκολος ο συνδυασμός 2 Λεόντων...Κρίμα και τον αγαπάω όσο τίποτα άλλο..

Υ.Γ. Η μαμά Τοξοτίνα λέει ότι είμαστε βλάκες και οι 2 εκτός από κωλοεγωίσταροι.

Το επόμενο ερώτημα είναι,τώρα που μιλήσαμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ,παρέα θα ξανακάνουμε ή ούτε καν ????? Κλαψ!!!

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...