παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Solar return....

Σε μια προσπάθεια να ερμηνεύσω το χάρτη ηλιακής επιστροφής μου, αναζήτησα παλαιότερα άρθρα ή ποστ στο stardome..

προφανώς δεν αποτελεί δική μου πρωτοτυπία το συγκεκριμένο θέμα…

http://www.stardome.gr/tribes/capricorn/16987.html

The_Solar_Return_3995.jpg 

Ψάχνοντας το λίγο παραπέρα, κοντοστάθηκα σε σχολιασμό που αφορά συγκεκριμένη μεθοδολογία για πρόβλεψη και παραπέμπει στο βιβλίο του Volguine A.:The Technique of Solar Returns (υπάρχει μετάφρασή του στα αγγλικά στο scribd)

Το εν λόγω σχόλιο έχει ως εξής:

 «1. Όπως σωστά αναφέρει και ο Volguine στο βιβλίο του για τις ηλιακές επιστροφές, βιβλίο που θεωρείται η βίβλος των ηλιακών επιστροφών, πρώτα αρχίζουμε με την μελέτη των οικοθεσιών του χάρτη της ηλιακής επιστροφής, δηλαδή ποιός είναι ο ωροσκόπος, το μεσουράνημα και οι λοιποί οίκοι. Σε αυτό το πρώτο επίπεδο μελετάμε τον χάρτη της ηλιακής επιστροφής (ετήσιο) αυτόνομα.

2. Έπειτα, συγκρίνουμε την σύμπτωση των οίκων, δηλαδή σε ποιόν οίκο του γενεθλίου πέφτει ο ετήσιος ωροσκόπος, σε ποιόν οίκο του γενεθλίου πέφτει το ετήσιο μεσουράνημα κλπ. Σε αυτό το επίπεδο δηλαδή συγκρίνουμε τους δύο χάρτες μεταξύ τους, σε επίπεδο οίκων πάντα. 

3. Σε μία τρίτη φάση κοιτάμε τους πλανήτες της επιστροφής (ετήσιους) αυτόνομα.


4. Και τέλος συγκρίνοντας τους δύο χάρτες κοιτάμε σε ποιούς οίκους πέφτουν οι ετήσιοι πλανήτες και τι όψεις κάνουν με τους γενέθλιους πλανήτες.


5. Στις ηλιακές επιστροφές είναι πολύ σημαντικό να βγάζουμε τον χάρτη βάσει του τόπου που βρισκόμαστε την ημέρα των γενεθλίων μας και όχι βάσει του τόπου στον οποίο γεννηθήκαμε.

Γι' αυτό πολλοί προσπαθούν να διορθώσουν κάποιες κακές ηλιακές επιστροφές ταξιδεύοντας ώστε να βρίσκονται σε άλλο μέρος την ημέρα των γενεθλίων τους (relocation). Αυτή η πρακτική αποδεικνύει πόσο σημαντική είναι η οικοθεσία και όχι η θέση των πλανητών, διότι όπως καταλαβαίνεις η θέσεις των πλανητών στα ζώδια δεν αλλάζουν με το πλάτος και μήκος της γης. Αυτό που αλλάζει είναι η οικοθεσία.
Όσον αφορά τους δεσμούς της σελήνης, αυτοί δεν παίζουν σημαντικό ρόλο στις ηλιακές επιστροφές διότι ούτως ή άλλως κινούνται αργά και λαμβάνονται υπόψιν ως διελεύσεις.»

 

Το ερώτημα είναι απλό, όσο και θεμελιώδες για κάποια που το επιχειρεί πρώτη φορά…   roll.gif

«είναι η ορθότερη μεθοδολογία ή πρέπει να ακολουθήσει κανείς κάποιον άλλο αλγόριθμο;»

ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων για κάθε πληροφορία που μπορεί να με βοηθήσει…

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...