παρακαλώ περιμένετε...

?????

  • Shark @ 16.08.2011 21:15
    Λέων
    Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου μέχρι την 21/8 λάμπεις, ομορφαίνεις και διευκολύνονται οι σχέσεις σου. Το διάστημα όμως 8-26/8 είναι ανάδρομος και ο Ερμής στο ζώδιο σου με αποτέλεσμα κάθε νέα σχέση να είναι το υποκατάστατο του ατόμου που έχασες και κάθε νέα εργασιακή ευκαιρία να αντιμετωπίζεται ως η δουλειά που σου χρωστά το σύμπαν με αποτέλεσμα να μη βάζεις τα δυνατά σου να τη φέρεις εις πέρας. Αυτό που θέλει να σε διδάξει ο μήνας είναι πως όσες γνωριμίες και να κάνεις, όσες ευκαιρίες και αν έχεις δε θα δεις το πραγματικό φως που εκπέμπεις αν κολλάς στο παρελθόν. Ίσως η Πανσέληνος της 13/8 να σε ξεκολλήσει λίγο, ακόμα και αν χρειαστεί να κάνεις άλλο ένα σφάλμα στις επιλογές σου. Τον επόμενο μήνα θα έχεις διαύγεια και δύναμη να μπεις εσύ μπροστά και να ακολουθήσουν οι άλλοι και όχι το αντίστροφο. Μέχρι τότε όμως τα πράγματα ίσως να μη βαδίζουν το δρόμο που είχες σκεφτεί όταν ξεκινούσες να τρέχεις και περίμενες να σε ακολουθήσει αυτός/η ή η ευκαιρία που επιθυμείς?
     
    http://signingstar.wordpress.com/category/%ce%bc%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%b1%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%ad%cf%88%ce%b5%ce%b9%cf%82/
  • bella tempela @ 16.08.2011 22:07
    ΑΝ εχεις ωροσκοπο Κριο ,εχεις κρονο στον 7 οικο που σημαινει μια δυσκολια σε συνεργασιες και φιλικες και ερωτικες σχεσεις.Ο κρονος θα κατσει μεχρι  October 2012.
    Ομως εχεις ουρανο στον πρωτο οικο μαλλον ,(αν ο ωροσκοπος ειναι στις πρωτες μοιρες του κριου) που σημαινει οτι ευνοουνται καινουργιες γνωριμιες αλλαγες σε εμφανιση και κοσμοθεωρια.
    Υ.Γ δεν περνατε μονο τα λιονταρια χαλια
     
  • UNDERCOVER @ 17.08.2011 00:16
    TI APISTEYTES PROVLEPSEIS!!!! KATAPLHKTIKO SITE!!!!  BRAVO!!!

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...