παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Prwino xamogelo
 Kati gia na xekinisete th mera sas me xamogelo..............
ΕΘΕΡΑ ΚΡΙΟΣ : από τη στιγμή που θα πλησιάσει το σπίτι σας, νιώθετε σαν τον φαντάρο όταν τον πλησιάζει ο στρατηγός. Μπαίνει μέσα δυναμικά κάτι σαν τυφώνα θα έλεγα, επιθεωρεί ασκεί κριτική ενώ ο κανακάρης της έχει το απυρόβλητο του πάπα. Το παίζει πως δεν την ενδιαφέρουν τα προσωπικά σας αλλά τελικά την ενδιαφέρουν πολύ περισσότερο απ' ό,τι φαντάζεστε. Σπάνια εσείς να έχετε δίκιο ενώ τα φαγητά σας θα είναι σημείο αναφοράς αφού αυτή μαγειρεύει καλύτερα ενώ εσείς όλα τα κάνετε πρόχειρα και τελικά ο γιος της κακοπερνάει. Φροντίστε από την αρχή να της κόψετε τον αέρα προκειμένου να της δείξετε ποιος κάνει κουμάντο στο σπίτι. Πιστεύω πώς θα το εκτιμήσει μιας και υποσυνείδητα θέλει τη νύφη της τσαουσα και δυναμική όπως αυτή.

ΠΕΘΕΡΑ ΤΑΥΡΟΣ : Τώρα μάλιστα. Αν κατά τύχη είστε γόνος από μεγάλο τζάκι τότε είναι η καλύτερη της. Νιώθει περήφανη για σας ενώ σίγουρα την τελευταία, ύστατη στιγμή θα σας θυμηθεί στην διαθήκη της. Σίγουρα είναι λιγάκι ανακατοσούρα αλλά θα πρέπει να θυμάστε πόσοι η ιδανική σύμβουλος για τα οικονομικά σας θέματα. Βέβαια θεωρείται από τις πεθερές παλαιών αρχών και δεν θα συνιστούσα καμία προκλητική εμφάνιση. Έχει μανία με την καθαριότητα ενώ απαιτεί τάξη . Στην περίπτωση που θέλετε να τις κάνετε κάποιο δώρο θα πρέπει να γνωρίζετε καλά πώς θα εκτιμήσει την κίνησή σας, αλλά περισσότερο θα εκτιμήσει την αξία του ίδιου του δώρου. Προσέξτε όμως γιατί αν αφήνετε τα παιδιά σας στην πεθερά σας πολλές φορές θα καταντήσουν κακομαθημένα και υπέρβαρα.

ΠΕΘΕΡΑ ΔΙΔΥΜΟΣ : Αν της έχετε κάνει καλή εντύπωση τότε μάλλον πιάσατε το λαχείο ,εάν όμως όχι τότε την πατήσατε. Κινείται ακατάπαυστα διαρκώς αναζητώντας να κάνει πράγματα ιδανική στο να κρατάει τα παιδιά, έχοντας παράλληλα υψηλό αίσθημα ευθύνης. Όμως πολλές φορές η πολυλογία της και η έμφυτη ανάγκη να ανακατεύεται με πολλά πράγματα , πολλές φορές την κάνουν να φαίνεται πως είναι διπρόσωπη και πολλές φορές συμπεριφέρεται κάπως. Αυτό που την ενδιαφέρει πρωτίστως είναι να περνάει καλα το παιδί της. Ασφαλώς μην φανταστείτε πως σε έναν τσακωμό θα πάρει υποχρεωτικά το μέλος του παιδιού της. Αυτό είναι το ατού σας σε μια επικείμενη φασαρία να διεκδικήσετε το δίκαιο σας.

ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ : αυτή η πεθερά είναι τελικά ... πράγματικος καρκίνος. Δεν είναι σκληρή , απότομη, αλλα το κλαμα το εχει στο τσεπακι. Οι συνεχείς μεταλλαγές της ψυχικής διάθεσης, πολλές φορές την κάνουν εκνευριστικη. Θα ήταν ανώφελο να προσπαθήσετε να τις κρύψετε κάποια πράγματα γιατί δυστυχώς για εσας έχει απίστευτη διαίσθηση. Η πεθερά σας ενδεχομένως είναι η Βεφα του ζωδιακου. Θα πρέπει να είσαστε προσεχτική στις εκφράσεις σας γιατι αν κατά λαθος της πειτε για το φαγητο κατι εκτος των λεξεων καταπληκτικό, φοβερό, μοναδικο , τότε σας βλέπω στην μαύρη λίστα. Είναι τρομερά συναισθηματική, πολλές φορές αυτά τα κάνει, όχι από κακία αλλά από την ανάγκη να είναι κοντά στην οικογένεια του παιδιού της. Ιδανική για να προσεχει τα παιδια, ενώ πάντα από το υστέρημά της θα τους δίνει χρήματα προκειμένου να περνάμε καλύτερα.

ΠΕΘΕΡΑ ΛΕΩΝ : Σιγουρα δεν είναι η καλύτερη τύχη γιατι η εν λογω πεθερα πολλές φορές γίνεται ανταγωνιστική. Στην αρχή μην περιμένετε να ακούσετε καλή κουβέντα από το στόμα της μιας και άχρηστη θα σας ανεβαζει βρωμιάρα θα σας κατεβαζει. Εκεί είναι που πρέπει να δείξετε πυγμή, να υψώσετε το ανάστημά σας και να δείξετε ότι το αφεντικό στο σπίτι ειστε εσεις και όχι αυτή. Βέβαια δεν θα πρέπει να την υποτίμεσετε μιας και θεωρείται από τις πιο έξυπνες όλου του ζωδιακού, δεν το βάζει εύκολα κάτω και θα χρησιμοποιήσει θεμιτά και αθέμιτα μέσα προκειμένου να σας επιβληθεί. Προσπαθεί σε κάθε κίνηση της να ελέγξει εσας και το σπίτι σας το όχι για κανέναν άλλο λόγο απλά επειδή έχει αρχηγικές τάσεις. Το καλό όμως είναι πως είναι από την φύση της πολύ καλή παιδαγωγος και έτσι παρόλο που αγαπά υπερβολικά τα εγγονακια της τελικά δεν τα κακό-μαθαίνει απλά τους δείχνει το σωστό, πάντα όμως έτσι όπως το αντιλαμβάνεται αυτή.

ΠΕΘΕΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Εδώ έχουμε μια πεθερά, σαφέστατα καλύτερη από κάποιες άλλες οι οποίες προσπαθούν να επιβληθούν. Το κλειδί για αυτή την πεθερα είναι η λέξη καθαριότητα. Το μειονέκτημα είναι πως πρέπει το σπίτι να το έχετε συνέχεια στην πένα γιατί η εν λόγω πεθερά είναι απρόβλεπτη και έτσι πολλές φορές κάνει αιφνιδιαστικές εφόδους. Της αρέσει να υπάρχει τάξη μέσα στο σπίτι, καθαριότητα, αλλά είναι και οπαδός της οικονομίας, γι' αυτό φροντίστε ώρες ώρες να ζητάτε την γνώμη της, ασχέτως αν μετα δεν την ακολουθείται. Θα τις κάνει καλό στο ''ΕΓΩ'' της και παράλληλα θα σας βοηθήσει στην σύσφιγξη περισσότερο των σχέσεων σας.

ΠΕΘΕΡΑ ΖΥΓΟΣ : ομολογουμένως πρέπει να είσαστε πολλοί τυχερές. Είναι γεγονός πως οι πεθερες του εν λογω ζωδιου είναι αυτές που θα σας βοηθήσουν σε κάθε δύσκολη στιγμή και που θα σταθούν δίπλα σας( αχρειαστες να είναι). Ουσιαστικά μια τέτοια πεθερά είναι κατι σαν το Ο.Η.Ε και θα είναι πάντα δίπλα σας. Όταν η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη τότε θα παράτησε τα πάντα προκειμένου να είναι δίπλα σε αυτό τον καβγά όχι για κουτσομπολιό και διάφορα τέτοια αλλά μέσα από την παρουσία της να εξισορροπήσει τις καταστάσεις. Είναι πάντα χαμογελαστή εννώ πολλές φορές τα δώρα της είναι πολύ όμορφα και επώνυμα. Έχει μια ιδιαίτερη αγάπη για τα εγγόνια της ενώ η σύνταξη της πάει σε επώνυμα ρούχα και δώρα για τα παιδάκια της.

ΠΕΘΕΡΑ ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Εδώ μάλιστα κάναμε την τύχη μας. Η πεθερά Σκορπιός είναι πραγματική τύραννος και οι σχέσεις σας δεν είναι απλά ανταγωνιστικές αλλά πολλές φορές αγγίζουν τα όρια του μίσους. Πολλές φορές παγωμένη και απότομη δεν σου αφήνει τα περιθώρια να την προσεγγίσεις και πολλές φορές σε κοιτάει με παγωμένο βλέμμα και ουσιαστικά σου κόβει του τσαμπουκά. Εδώ είναι που γίνονται τα λάθη. Γιατί αυτή η πεθερά ουσιαστικά έχει συναισθήματα για εσάς αλλά τα καλύπτει γιατί και αυτή ενδεχομένως γνώρισε κάτι αντίστοιχο από την πεθερά της. Ωστόσο τα μέτρα είναι να την βάλετε κάτω και να τις μιλήσετε ξεκάθαρα ότι δεν σας αρέσει αυτή η συμπεριφορά. Η ευθύτητα είναι ένα στοιχείο το οποίο εκτιμά ιδιαιτέρως, ασχέτως αν δεν το έχει και η ίδια. Από κει και πέρα θα δείτε έναν άλλο άνθρωπο με πλούσια συναισθήματα αλλά και με εκτίμηση προς το πρόσωπό σας.

ΠΕΘΕΡΑ ΤΟΞΟΤΗΣ : Εδώ έχουμε μια πεθερά η οποία πολλές φορές είναι απούσα. Θεωρεί πως από τη στιγμή που το παιδί της παντρεύτηκε και έκανε οικογένεια, ο ρόλος μετατίθεται στην ανατροφή τον εγγονιών της , τα οποία βέβαια με βάση τη θεωρία της κληρονομικότητας του Μεντελ είναι λιγάκι ζωηρουλια και σε κάνουν να αναρωτιέσαι μα καλά δεν τα έσφαξε όλα ο Ηρώδης.? Είναι όμως ομολογουμένως μια πεθερά η οποία θα σας κάνει να νιώσετε άνετα μιας και θεωρείται η πεθερά- εξομολογήτρια του ζωδιακού κύκλου έχει τις μεταφυσικές τις ανησυχίες που θα μιλήσετε για χαρτιά αστρολογία και τέτοια και θα σας γίνει η καλύτερη ''φιλενάδα'' σας. Προσοχή μόνο ερωτικά μην συζητάτε. Είναι τόσο χύμα που σοκάρει.

ΠΕΘΕΡΑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : μια από τις γυναίκες που δεν ανακατεύονται μέσα στα οικογενειακά ζητήματα, και δεν ασχολείται με θέματα που δεν την αφορούν. Συνήθως της αρέσει να φτιάχνει φαγητά, γλυκίσματα, ενώ η αγαπημένη της ασχολία είναι το πλεξιμο και το ραψιμο. Εδώ όμως πρώτο θα πρέπει να ξέρετε πώς έχετε έναν ισχυρό σύμμαχο μιας και η ανάγκη να κρατησει τα εγγονια της έξω από το ματι του κυκλωνα την κάνει πολλές φορές να γίνεται η μεσαζουσα μεταξύ των αντιπάλων παρατάξεων. Είναι από τη φύση της συναισθηματική και όλα τα προβλήματα τα βλέπει σαν δικά της και θέλει να τα λύσει. Αν η οικογένειά σας έχει κάποιο οικονομικό πρόβλημα τότε μπορείτε να ζητήσετε χρήματα από την πεθερά σας μιας και όπως είναι γνωστό είναι γνωστοί οι Αιγόκεροι για τις οικονομίες τους.

ΠΕΘΕΡΑ ΥΔΡΟΧΟΟΣ : εδώ έχουμε μια πεθερά πανανθρώπινη μιας και πολλές φορές ανακατεύεται περισσότερο με τα αλλά ζευγάρια παρά με το δικό σας ενώ δεν είναι λίγες οι φορές όπου ανακατεύεται με συνδικαλιστικά θέματα με κάποιους συλλόγους και γενικά φιλανθρωπίες, εκκλησίες και τέτοια. Αν όμως της ζητηθεί η βοήθεια τότε αυτή θα σπεύσει αμέσως προκειμένου να σας βοηθήσει. Αντίθετα θέλουν τα εγγονάκια τους να έχουν ελεύθερη γνώμη και βούληση . Δεν είναι κουραστική, δεν θα σας βγάλει το λάδι, θα σας βοηθήσει να έχετε έναν καλύτερο γάμο μιας και δεν ξέρει κανείς καλύτερα το παιδί της από αυτήν.

ΠΕΘΕΡΑ ΙΧΘΥΣ : Εδώ έχουμε μια πεθερά η οποία θέλει κάθε τρεις και λίγο να βρίσκεται στο σπίτι σας. Όχι από ανάγκη να σας ελέγξει, αλλά από μια ανάγκη για παρέα και συντροφικότητα. Τις αρέσει να χώνει την μύτη της παντού , όχι όμως από κακία αλλά από την ανάγκη να προσφέρει κάτι. Εδώ το μυστικό είναι να την έχετε από κοντά και να της μιλάτε όμορφα φροντίζοντας να της υπενθυμίζεται πόσο απαραίτητη σας είναι για εσάς και για το σπίτι σας. Αυτό θα τη βοηθήσει να νιώσει καλύτερα και η παρουσία της να είναι ευχάριστη. Είναι όμως γεγονός πως χρειάζεται ιδιαίτερους χειρισμούς, γιατί η εν λόγω κυρία που έχει συχνές μεταλλαγές του χαρακτήρα και της συμπεριφοράς της και αυτό είναι απώλεια της ανασφάλειας της.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...