παρακαλώ περιμένετε...

και αλλη απορία για την ωριαία.

  • Stargazer @ 24.11.2010 16:45
    tuvlo, ας τα πάρουμε ένα ένα.
     
    Η Σελήνη πηγαίνει στον ερωτώντα με την έννοια της περιγραφής της συναισθηματικής του κατάστασης, αλλά και γενικά χρησιμοποιείται ως ο δείκτης εξέλιξης των γεγονότων. Και μόνο με όψεις της Σελήνης μπορείς να δώσεις απάντηση, αλλά μεγαλύτερη σιγουριά για το αποτέλεσμα δίνουν οι ΄πρώτοι δείκτες, δηλαδή οι κυβερνήτες των αντίστοιχων οίκων.
     
    Το ίδιο ισχύει και για την Αφροδίτη και τον Ήλιο. Είναι δευτερεύοντες δείκτες, που πάλι μπορούν να μας δώσουν απάντηση, αλλά όχι της ίδιας βαρύτητας με τους πρώτους δείκτες.
     
    Εννοείται πως αν η Σελήνη, ο Ήλιος και η Αφροδίτη κυβερνούν κάποιον από τους οίκους που συμμετέχουν στο ερώτημα, τους δίνουμε εκεί. Στο δικό σου παράδειγμα, αν θεωρείς πως ο 5ος ταιριάζει καλύτερα από τον 7ο για το άτομο που σε ενδιαφέρει, τότε την Αφροδίτη θα τη δώσεις σ'αυτόν.
     
    Ο ωροσκόπος στις τελευταίες μοίρες ε.ίναι ένας από τους προειδοποιητικούς κανόνες που λένε ότι ο χάρτης δεν πρέπει να διαβαστεί, "Is not fit to be judged". Σήμερα, όπως εξήγησα και στο άρθρο αρκετοί αγνοούν αυτούς τους κανόνες και διαβάζουν τον χάρτη κανονικά. Έχε το όμως κατά νου, γιατί συχνά σημαίνει πως ό,τι είναι να γίνει έχει ήδη γίνει.
  • manini @ 24.11.2010 17:09
    γεια και από μένα...εγώ πάλι μπερδεύομαι με τους πλανήτες όταν βρίσκονται σε ζώδδια που δεν είναι σε έξαρση ή σε πτώση ή κυβερνήτης κτλ..πώς κρίνουμε αν "συμπαθεί" ο πλανήτης την θέση στην οποία βρίσκεται?....όταν δηλαδή δεν είναι ο χάρτης ξεκάθαρο ναι ή όχι..πραγματικά δεν ξέρω τι μετράει και τι όχι...Αντιλαμβάνομαι φυσικά πώς είμαστε σε πολύ παιδικό στάδιο, αλλά αν μπορούσες να μας εξηγήσεις μερικά πράγματα παραπάνω ... δεν ξέρω αν ανοίγω μεγάλη πληγή...δεν έχω να θέσω κανένα ερώτημα...προσπαθώ να καταλάβω από τα ερωτήματα των άλλων...
  • tuvlo @ 25.11.2010 19:48
    λίγο καθυστερημενα αλλα.... ευχαριστώ πολύ πολύ Stargazer!
    με βοηθησες πολυ !!!! περιμενω το άλλο αρθρο για να βγάλουμε άκρη!
    κ να πω, κα για τους υπόλοιπους, οτι με το συστημα οικων που υπεδειξες.... αλλαζει πάρα πολύ ο χαρτης!
    καλη μελέτη κ συνχεια σε όλους!

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...