παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Περί Ανάδρομων πλανητών, Πτώσεων κ Αδυναμιών...

 Ένας λόγος για να ασχοληθεί καποιος με την Αστρολογία είναι για να γνωρίσει τον Εαυτό του και να ανοίξει την Αντιληψή του για Αυτόν. Το κέντρο της φιλοσοφίας του Σωκράτη ήταν το '' Γνωθι σ'αυτον''.

Γνώθι σʼ αυτόν, για να κατακτήσεις όλες τις δυνάμεις που κλείνεις μέσα σου, συχνά χωρίς να τις υποψιάζεσαι, ώστε να μπορέσεις να τις χειραγωγήσεις. Γνώθι σʼαυτόν, για να στηρίζεις τα πάντα στο Λογικό και να μην αφήνεις τίποτα στο ένστικτο ή στην τύχη. Γνώθι σʼαυτόν, για να μάθεις να ζυγίζεις την ικανοτητά σου και να “τελειώσεις” την φύση σου.

Υπό αυτό το πρίσμα η αστρολογία έχει να σου δώσει αρκετά να μάθεις ..κατά την άποψη μου βέβαια. Σε ενα αστρολογικό χάρτη υπάρχει το δυναμικό μιας ολοκληρωμένης προσωπικότητας. Το πως τον ''διαβάζει΄' ο καθένας άπτεται της ικανότητας του και μόνο. Η γνώση ενισχύει τον ανθρωπο...η προκατάληψη τον εκμηδενίζει.. Ένα μικρό παράδειγμα....

6 πλανήτες ανάδρομοι : Άρης ,Δίας, Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδώνας, Πλούτωνας.

Επισης Δίας σε Πτώση στον Αιγόκαιρω..και ανάδρομος..όλα τα εχει αυτος ο Δίας

Επισης Σελήνη στον Σκορπιο σε Πτώση... Κρίμα...

Και όμως ειναι ο χάρτης του Mark Zuckerberg του ιδρυτη του Face Book που πρόσφατα η περίπτωσή του εγινε ταινια. Και ταυτόχρονα βρισκεται στην 36η θέση του Forbes με περιουσία 6,9 δις δολαρια... Όχι και άσχημα ε?

 

 

 

 zack.gif




6
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...