παρακαλώ περιμένετε...

help....please!

  • valiaadion @ 02.11.2010 15:13
    μη το παρεις τοις μετρητοις τωρα αυτο που λεω αλλα 5/3/1963 ειναι γεννημενος ο πρωην ανδρας μου,οντως στα καθολου καλα δεν πατουσε .με εντονη ανευθυνοτητα,και σιγουρα οχι για ασφαλεια και να στριχτεις πανω του..αλλα βεβαια μαλλον αλλαζουν τα δεδομανα βαση του χαρτη του καθενος.ο πρωην εχει μαλλον ωροσκοπο παρθενο..
  • pufibar @ 02.11.2010 15:53
    Λυπάμαι που θα σε απαγοητεύσω αλλά και εγώ εκ πείρας σου λέω ότι τα ψάρια ναι μεν ευαίσθητα ,πονόψυχα, κ.λ.π. αλλά με άλλες πλάτες. Μην στηρηχθείς θα πέσεις σίγουρα. Τώρα βέβαια είναι και το τι ζητάει ο καθένας στην σχέση του. Παραμύθι πάντως θα είναι σίγουρα πιστεύω γιατί τα ψάρια είναι παραμύθι . Αν θέλεις ζήσετο αλλά γιατί ...... πρέπει να έχει καλό τέλος?????
  • juggler @ 02.11.2010 16:14
    Οταν λέται ότι οι Ιχθύες δεν πατάναι και πολύ καλά στα πόδια τους, πως το ενοήται ακριβώς?Υπάρχει επεξήγηση? Με ενδιαφέρει για προσωπικούς λόγους.
  • akiko @ 02.11.2010 18:30
    Συμφωνώ με τις προηγούμενες απαντήσεις..έχω γνωρίσει αρκετούς ιχθείς και (για τη δική μου ιδιοσυγκρασία) είναι πολύ ιδιόρρυθμοι..οι ιχθείς είναι μεν συναισθηματικοί και ευαίσθητοι-και πράγματι δίνουν πολύ αγάπη στους συντρόφους τους-δεν παύουν,όμως, να έχουν τις ιδιότητες των ζωδίων του νερού:κρυψίνους και αρκετά εσωστρεφείς (ανά περιόδους)..αν αντέχεις αυτή την κυκλοθυμία τους,τότε καλή τύχη με το εν λόγω παιδί..
  • miguel @ 02.11.2010 20:00
    κρυψινους δεν ειμαστε οχι...εσωστρεφεις ναι. Παντως ειναι πολυ περιεργο να επεξηγησεις ενα ψαρι και ποσο μαλιστα τωρα με τον Δια που εχουν υποστει αλλαγη στη συμπεριφορα τους. Τα ψαρια βαριουνται ευκολα, τα ψαρια θελουν καποιον να τους παρασυρει, τα ψαρια δεν αντεχουν την μιζερια και την στασιμοτητα, πολλες φορες τα ψαρια βλεπουν στους αλλους κατι αλλο απο αυτο που ειναι και μετα ξενερωνουν, τα ψαρια ενθουσιαζονται ευκολα, τα ψαρια θελουν σκοτσεζικο ντους, νεες εμπειριες, οχι ασχημη πιεση , εγκεφαλικη και σεξουαλικη χημεια μμμ τι αλλο,, οταν μου ερθει θα επανελθω...παντως και εγω με ενα λιονταρι συναναστρεφομαι!
  • protoniooo @ 04.11.2010 01:55
    sas eyxaristw poly, ola ayta ta xerw gia ta psaria, kai oi 2 prwhn mou psaria htan... !!!!!!!!!!!!!!!!
    Mhpws edw ton swzei ligo o wroskopos lewn???? Lew mhpws....
    mallon tha prepei na allaxw zwdiako prosanatolismo...........ti na kanw pou olo se psaria peftw!!!!!!!!!eleos!!!!!!!!!!!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...